[其它更多] 【原创合成】R2JRAW美少女战士SSvcd+tvb合成版更新至166(更新完毕)(约12G)

迪格斯 发布于2010-7-29 07:31 6016 次浏览 54 位用户参与讨论     [复制分享主题]
alam 发表于 2010-7-29 20:36:04 | 显示全部楼层
估唔到无沙发坐= =有爱之士太快了....1 D$ \# @0 p* c9 @, S3 a$ m
kevinchan 发表于 2010-7-29 07:50

7 H. U/ S" O$ G& R- X. \
- j1 d" ~, n6 v" X/ m. p* Z
; H6 k6 s3 Q6 u; Q    有爱之士?  你指我呀?

jamjamjam 发表于 2010-7-29 20:45:21 | 显示全部楼层
真系多美少女~~女仔最中意啦!个个年代噶E+做晒妈咪了!哈哈

kevinchan 发表于 2010-7-29 20:48:06 | 显示全部楼层
有爱之士?  你指我呀?
$ c9 U+ K% A2 u) n/ kalam 发表于 2010-7-29 20:36
" E9 @7 \8 Q8 j9 e8 I4 a) B6 u: ]
7 Q2 V  H$ F1 I+ u. P

% p- E+ D" W" X2 k, @. R    係指大家,不过我都知道你对美战非常有爱

eegbook 发表于 2010-7-29 23:00:52 | 显示全部楼层
正斗吖!!!
  ?  @+ F% K# |0 H美少女战士。我的最爱。多谢分享。

xiuhong 发表于 2010-7-29 23:11:41 | 显示全部楼层
) }0 ^% L5 W2 o7 w( V& u' U+ R7 h( o
辛苦迪格斯啦,自行封裝就好啦,吾該晒~~~
" \0 v( |$ r* s+ f& f不過伊傢自己都有少少混亂啦,一時下呢個版本,一時下果個版本,搞到伊傢都吾知邊集打邊集
% W/ p9 s! f% C3 K% K解壓密碼即繫咩?我輸入綠字@紅字加壓吾到

ngyan1600 发表于 2010-7-29 23:41:48 | 显示全部楼层
老大.....等813之後有新音頻喇...等下再合啦

迪格斯 发表于 2010-7-30 06:31:53 | 显示全部楼层
辛苦迪格斯啦,自行封裝就好啦,吾該晒~~~
6 w! E2 `* L+ x$ N" m不過伊傢自己都有少少混亂啦,一時下呢個版本,一時下果個版本,搞到 ...9 s: P! a" D" o. f# U3 j0 y  ^
xiuhong 发表于 2010-7-29 23:11
8 x& w' E8 [# |  a2 }! K
看上面动画名称和制作人,唔系有红字,绿字咩。。。。

迪格斯 发表于 2010-7-30 06:34:53 | 显示全部楼层
老大.....等813之後有新音頻喇...等下再合啦
; U3 J/ O! l% L) I( F: qngyan1600 发表于 2010-7-29 23:41

* g& y9 |' I. m0 E老大就唔敢当了,其实呢个我以后都会換音频的,就系等重播,不过vcd粤语估计就唔会再合了,不竟都系调整一下提前或延时就ok了。。。顺便发视频的原始格式方便大家以后合成。。。

xiuhong 发表于 2010-7-30 06:55:42 | 显示全部楼层
回复 31# 迪格斯 5 v9 Q9 X: S1 Y8 D7 K3 a( S1 `
: e& r. B5 W. O! z9 Y
, s1 s8 a& Z3 x7 G+ T' j
% {! Z" W- u% r4 @# {& L# Q
    哦,吾該晒!!!

alam 发表于 2010-7-30 21:32:01 | 显示全部楼层
really don't know how to convert wmv?

迪格斯 发表于 2010-7-30 23:08:05 | 显示全部楼层
really don't know how to convert wmv?
( B9 d( b' P/ K1 Palam 发表于 2010-7-30 21:32

; z1 [% f& ]4 M5 W你可以找到这个GraphEdit软件吗,用这个转为mkv格式后封装文件。。。。。很容易的

huang 发表于 2010-7-30 23:58:56 | 显示全部楼层
偶多管闲事0 U* H" a2 h% I" h: |: a. G  r5 Y
用这个吧. ]3 i, Z) T; A
别问我如何用1 I& Y. W* O* n3 ]) v. j* x

MatroskaSplitter.rar

688.15 KB, 下载次数: 7, 下载积分: 社区币 -5 星梦