[生活百科] 【【【【BEE之配音组】轻音少女04话】】】】】(欢迎参观= V =)

木婴月 发布于2010-7-27 21:38 1576 次浏览 29 位用户参与讨论     [复制分享主题]
cuterinoa 发表于 2010-7-27 22:10:38 | 显示全部楼层
回复  cuterinoa 9 q9 Y  @0 e! s

' d3 o6 z6 u" ~( e; e/ \; n: s# y- y( x. q; w5 Y& z4 @0 {  O* k% x
    感谢你的提醒~~但系。。我唔见乱码~不过我都改左了~7 A* a' |/ n% C* ^2 b; H, M! j
木婴月 发表于 27-7-2010 22:00

/ [) B& W7 }  z+ m9 ?6 s2 b) C
! V, ^; l% @! X3 c5 H) w
/ r. C- }- [/ L/ r; S: }唔洗客气... 助人为快乐之本...

kevinchan 发表于 2010-7-27 23:02:34 | 显示全部楼层
继续精神上支持bee

zerosd 发表于 2010-7-27 23:22:19 | 显示全部楼层
配的还OK啊~不过还有很大进步空间

基拉杰特 发表于 2010-7-27 23:40:35 | 显示全部楼层
继续说支持配音

eegbook 发表于 2010-7-28 03:14:38 | 显示全部楼层
正吖!!超正斗!!!!9 t- a9 R/ h$ M& P2 g
我现在就去睇过先。。好兴奋哈。

漫步雲端 发表于 2010-7-28 11:15:29 | 显示全部楼层
此帖咁多乱码嘎
) d$ G$ E& w+ [- |' @4 ^cuterinoa 发表于 2010-7-27 21:46

1 R. n" s+ K% d& K( \3 g! s- R. p* D& H. r
+ l6 X( X5 P) \/ o0 ^
你唔係以為呢個係亂碼吧= V =

寻缎 发表于 2010-7-28 12:53:02 | 显示全部楼层
比J2的好1 H8 ~( ]7 U8 w! S7 M* a6 C

' g7 a4 e2 n' ~; `; a' g% r) D/ p0 M9 r% j: v& A
J2有几个人噶声好5掂啊

寻缎 发表于 2010-7-28 12:53:58 | 显示全部楼层
仲有~标题,好夸啊
* S  o$ R# v3 \; i$ N1 X# M- x& _. Y9 Y- `' a8 E  Q/ Y
                     吓亲大爷我了

cuterinoa 发表于 2010-7-28 13:44:57 | 显示全部楼层
你唔係以為呢個係亂碼吧= V =" R$ W" A+ X) Y& V+ Z7 S* T
慢步云端 发表于 28-7-2010 11:15
! S! _1 A8 f7 L) i) X

* o1 [; y) F& N' ]0 T楼主改佐... 宜家冇乱码啦

落樱缤纷 发表于 2010-7-28 22:58:15 | 显示全部楼层
标题很显眼。对于任何配音组,我均表示支持。

寻缎 发表于 2010-7-29 10:13:38 | 显示全部楼层
连载再快D就好..................太慢啦................1 c  U  R8 X9 j  I/ h2 {: n

% f8 t7 P( K5 Y$ |! P
! H2 D" g7 w% O6 }  K) p不过系配得几好噶......................芙蓉姐姐都出埋黎,你地好有才啊.支持............仲有,依家连讽姐都有噶啦,得闲用下啦

fejich 发表于 2010-7-29 14:39:32 | 显示全部楼层
我想问下,点解压制成 rm ……