[生活写实] 伪娘!!有图有真相!!

lovepx 发布于2010-7-24 17:14 5234 次浏览 85 位用户参与讨论     [复制分享主题]
lovepx 发表于 2010-7-26 22:12:15 | 显示全部楼层
我唔会想佐人妖啦 ...
. A+ U$ e( l  U& K, t" O1 t+ L9 g要我想做人妖不如我去做尼姑
$ U. @3 |  C# j  h, s0 u" f
* v& C, i+ F) ~8 A) Q5 ?PS: 同朋友出街饮茶先....3 m: J! _5 S1 @: S
cuterinoa 发表于 2010-7-26 22:09
7 L8 C) O9 p8 Z) X

4 G' \: @6 O( d  b# ?6 a0 n/ A5 O2 v3 l- t, z0 w& ~! {& T! G6 p
    依家饮茶??

cuterinoa 发表于 2010-7-26 23:47:45 | 显示全部楼层
依家饮茶??6 i/ _8 W0 S& l
lovepx 发表于 26-7-2010 22:12

$ P  i- N# _' S$ }) _+ W. I* v" B4 c$ L8 O0 ^$ j* Z! C  D
我返来来

lovepx 发表于 2010-7-27 00:00:21 | 显示全部楼层
我返来来! {$ q3 Q' {3 K; e/ J$ p6 s
cuterinoa 发表于 2010-7-26 23:47
$ l: W. a4 X( a' G# A

+ X1 J( J( p. v
4 H  E' ~( o% B; Z& |, F- l    打包咧??

cuterinoa 发表于 2010-7-27 00:02:22 | 显示全部楼层
打包咧??8 q- q1 I' L7 S, f: }) f! I3 J
lovepx 发表于 27-7-2010 00:00

$ f. B7 \2 ]+ f; L5 u4 g# m: a# x6 j% C' t2 o
我屋企楼下姐... 唔洗打包...) g! p4 Q9 m8 ?5 I+ ?  P% ?/ g5 Q- B
我只去楼下饮茶姐....

waisai 发表于 2010-7-27 01:42:31 | 显示全部楼层
應該將男仔啊個樣貼出來對比一下啊!

eegbook 发表于 2010-7-27 03:21:36 | 显示全部楼层
睇黎,呢贴火起黎,真系有道理嘅。

天使之风 发表于 2010-7-27 09:53:58 | 显示全部楼层
没原样很难让人相信不是报复帖·~·

lovepx 发表于 2010-7-27 11:06:16 | 显示全部楼层
没原样很难让人相信不是报复帖·~·
  @/ c/ d3 u, y0 u. k1 Y1 y天使之风 发表于 2010-7-27 09:53
% D" R* B" Y0 o) ?; B' A# T* `

1 L. F3 K1 A5 d. u& ?. ~& c
7 C0 Z1 v' ]1 _    搵5到啊 猪海生~

183334257 发表于 2010-7-27 11:36:41 | 显示全部楼层
呢个伪娘真系几靓。。。

u5101 发表于 2010-7-27 14:34:42 | 显示全部楼层
这~~~流鼻血中

零式 发表于 2010-7-27 15:57:13 | 显示全部楼层
个没嘴好难睇啊
& O1 k; ^. t" Y叫佢做手术做好佢啦

eegbook 发表于 2010-7-28 06:18:33 | 显示全部楼层
个没嘴好难睇啊
3 Q6 m( P; \; O' G  X叫佢做手术做好佢啦! Y6 I& X. Q, A1 h  L
零式 发表于 2010-7-27 15:57

8 C3 n) O6 M- @! V8 U  R2 Z9 L7 e* \  t$ E# u: ], X3 `

, j" R7 ]# e) s    男仔黎喈,整咩吖。
: [1 g% `& `& V4 |- h  j5 E你。。唔系想条O靓仔真系去做人妖嘛?!