[网络应用] 免费批量自动下载mu的工具。。。。。。(系网上稳既)

Batcat 发布于2010-7-19 18:04 15136 次浏览 165 位用户参与讨论     [复制分享主题]
漫步雲端 发表于 2010-7-20 21:58:34 | 显示全部楼层
回复  慢步云端
" v; P  `* e: r" C
( }' c6 r- \, H2 m* ^! w6 _* v* z* p$ a0 h( Q' y6 b6 L
   其实我有考虑过!!不过就唔知会唔会同保板学长发个个一样!!
: z; Y; M% X9 N  l' Z+ O$ B# b再讲个边都系香港 ...5 s! v1 H9 k6 l' H
kruouo 发表于 2010-7-20 21:41
8 k# I) ~* r; d- D6 M8 G% n

& C+ F* G9 M7 F" @$ A+ z  v: S保板過個唔同...複雜好多

Batcat 发表于 2010-7-20 22:30:05 | 显示全部楼层
回复 73# 慢步云端 5 Q* `7 k" w" D3 x1 g
  o! h% G7 e2 H8 V$ t* E( W9 |
$ s2 s4 t7 m( c3 b2 v, F- u3 u
   甘我发过去试下!!系未发去“软件分享”区个度

漫步雲端 发表于 2010-7-20 22:35:43 | 显示全部楼层
回复 74# kruouo
: r- T1 W3 G/ n8 x% \, `4 \; v% k" B* X9 c' U; [0 X
9 V% }/ H8 M2 O( W
嗯。。。。。。

Batcat 发表于 2010-7-20 23:12:12 | 显示全部楼层
回复 75# 慢步云端 1 S4 J) O- \# |2 ?3 w7 x
3 u% z$ n5 J. ?9 e1 R

$ T! x% u% b( `( r+ D: n   搞掂!

ak0318 发表于 2010-7-21 10:22:18 | 显示全部楼层
哈哈,果然好用!

fejich 发表于 2010-7-21 12:33:12 | 显示全部楼层
仲有一款叫FreeRapid嘅軟件同距一樣都系複製地址就會自動檢查地址!不過就好難連接!成日都連接失 ...
1 Q  Q5 H3 I: C! xtimaousi 发表于 2010-7-19 18:39
, M$ m" Q7 J9 B
1 M3 E6 s# }+ L9 J4 B% W3 L- Z! B

- m! w) e) L0 U( x; W
& f6 V( E8 Q/ a- l& s   FreeRapid 這個很好用呀,沒有問題的
1 u- b. E2 N+ T連接不上的話重啟下路由啦,MU限制大陸 IP 的

kailu 发表于 2010-7-21 12:40:51 | 显示全部楼层
頂!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

小c 发表于 2010-7-21 12:45:51 | 显示全部楼层
回复 10# timaousi
  t: h6 W* F: k6 h7 ]# a; m. ^5 _% U

9 @8 e. b6 V7 H# [1 V- S! i# ]$ {    五系啊,我就系用frd啊拉,几好用啊!!

timaousi 发表于 2010-7-21 13:35:40 | 显示全部楼层
   FreeRapid 這個很好用呀,沒有問題的
' U0 U% t$ J, I6 a* L3 V連接不上的話重啟下路由啦,MU限制大陸 IP 的
$ d/ p8 a( w8 l. b% A0 E' ^7 f; jfejich 发表于 2010-7-21 12:33
. E3 g& g, Z+ @4 k4 q7 z" l
* {$ y8 T) b/ Z+ a9 S
' m0 @5 ?, i4 k9 f( c
    甘未好麻煩咯!我用MiPony唔洗理呢D也!

timaousi 发表于 2010-7-21 13:36:23 | 显示全部楼层
回复  timaousi
3 c$ R& b% D0 ?& u6 f/ N, b4 Y) j" m

. }2 q9 A" k2 K: U" Y  t1 u    五系啊,我就系用frd啊拉,几好用啊!!4 k  i' r5 x4 Q- G
小c 发表于 2010-7-21 12:45
: |& P$ B$ F# o' |( s
4 [3 R" W  s8 h$ G5 F4 ~' ]
& \  ?0 u  T4 i% f* X, p5 d  F
    但系我覺得MiPony好用過frd!

小c 发表于 2010-7-21 13:46:47 | 显示全部楼层
回复 82# timaousi * s* ^, |; ?# q2 N

' O+ L! V  N% Y- N3 J  p" k0 E8 b3 b. e. p' z
真系,等我试下先,试完在同你讲!!

access 发表于 2010-7-21 16:42:21 | 显示全部楼层
系唛真系咁好啊