[网络应用] 免费批量自动下载mu的工具。。。。。。(系网上稳既)

Batcat 发布于2010-7-19 18:04 15164 次浏览 165 位用户参与讨论     [复制分享主题]
timaousi 发表于 2010-7-19 18:50:02 | 显示全部楼层
回复  timaousi ! ^0 w8 }, b3 A  ?! b; h8 s& f$ {# d
" a0 a, D6 v8 a4 B/ z, c3 e3 k

8 S3 c6 k2 n5 _& T   来个我都有用过,唔好用!!唔够来个好使!!!  ~) A9 M" B8 J5 |$ f9 l/ {8 G0 Q
kruouo 发表于 2010-7-19 18:47
% \" }& ?3 ?- C- \, q$ v

8 S3 J/ Q2 L' E% m* X& l
7 J2 |6 I( g& ]8 n9 b    恩!我都覺!FreeRapid成日都連接失敗!JDownloader又麻煩!都系呢個最好用!

maplep 发表于 2010-7-19 18:52:19 | 显示全部楼层
JD和Mipony一样好用,两个合体天下无敌。。= =

Batcat 发表于 2010-7-19 18:52:40 | 显示全部楼层
回复 13# timaousi & |) W7 \$ L# h" `
& Z' c2 k* ^/ p3 w2 V( S2 x
6 ^* d* Q7 h: w; p' E  u
   嗯!!同感!!!

Batcat 发表于 2010-7-19 18:53:40 | 显示全部楼层
回复 14# maplep
  y. K7 ?; q9 C' D. Y" _  a0 q  O, H+ N! ]! P0 }% W4 W1 t
; n6 Z$ x/ g% S& \0 i6 P+ j5 j
   你既签名会自动换?

maplep 发表于 2010-7-19 19:00:55 | 显示全部楼层
回复  maplep
& Q* h5 ^- U2 s9 u1 W
9 [2 b) n- b5 W  d
, A2 ^; R3 n8 u4 q1 S3 M   你既签名会自动换?, Y6 B1 `5 ^5 h, v$ f% J/ _2 z
kruouo 发表于 2010-7-19 18:53
+ X2 \: d5 p8 M" w: O5 t/ C

4 k, c, X- U8 S( @! u9 r( a& v$ L$ Y, d5 P6 I; G, @
    你查看我图片地址不就知咯~~

熊猫仔 发表于 2010-7-19 19:03:27 | 显示全部楼层
都喺要人坐喺电脑前输入验证码,不过都方便好多

ConvoyChan 发表于 2010-7-19 19:15:36 | 显示全部楼层
哩个貌似好过jdownloader啊 jd要装个jdk麻烦 当时好彩顺路学紧jsp要用到

Batcat 发表于 2010-7-19 19:19:43 | 显示全部楼层
回复 18# 熊猫仔 & L0 i5 \" z/ I

! x! o/ A, F/ I! G" O8 I: t- ?% x5 O, B1 `& V
   你试过啦!!我下mu系唔手动输入验证码的!!

kevinchan 发表于 2010-7-19 19:53:55 | 显示全部楼层
普通账号我用tucan,高级账号我用megamanager

946553285 发表于 2010-7-19 20:12:51 | 显示全部楼层
仲有一款叫FreeRapid嘅軟件同距一樣都系複製地址就會自動檢查地址!不過就好難連接!成日都連接失 ...
. |  |- A( t# ?8 x5 Ptimaousi 发表于 2010-7-19 18:39

5 T* c* C1 N+ _2 v
" t' O8 Y; m0 |4 v) f9 J& _4 V
    FreeRapid很好的..我今天才掛完10GB的東西. g7 n) G* x% B$ G$ y
5 Y6 O0 ], V; T& o( E
這個沒用過收下先了

Kiver 发表于 2010-7-19 20:27:02 | 显示全部楼层

. T5 T( I: }% o" ?" D! k9 e' s: n) y$ W+ I5 o) `9 o* Z% u
吾错的介绍`~~

cuterinoa 发表于 2010-7-19 20:41:54 | 显示全部楼层
甘我就可以全下载电脑警察啦... 唔洗整日坐系电脑面前等...
9 L7 p( k6 \% V# ]8 p1 u( M. v3 I' @支持支持...