[网络应用] 免费批量自动下载mu的工具。。。。。。(系网上稳既)

Batcat 发布于2010-7-19 18:04 15152 次浏览 165 位用户参与讨论     [复制分享主题]
timaousi 发表于 2010-7-19 18:50:02 | 显示全部楼层
回复  timaousi # G) a% C# J  `; v0 C8 O

5 Y  o2 O, P0 I4 O) H
) f8 g5 T! q6 [. r5 y1 Y8 _* Y   来个我都有用过,唔好用!!唔够来个好使!!!
# k+ D, q5 r! M  _kruouo 发表于 2010-7-19 18:47

1 z) g/ D" s0 S, ~- U3 d3 D* Y- e; y# l; m( O
( U. Z. B$ q' u: J4 W2 ~
    恩!我都覺!FreeRapid成日都連接失敗!JDownloader又麻煩!都系呢個最好用!

maplep 发表于 2010-7-19 18:52:19 | 显示全部楼层
JD和Mipony一样好用,两个合体天下无敌。。= =

Batcat 发表于 2010-7-19 18:52:40 | 显示全部楼层
回复 13# timaousi
0 s) Z- h/ |! B7 |( D+ Q6 n9 F+ ?! T( D% b4 m
* n: b: w3 y! T/ T6 w7 g1 I1 I9 ^2 Z' f
   嗯!!同感!!!

Batcat 发表于 2010-7-19 18:53:40 | 显示全部楼层
回复 14# maplep 7 W) I, y$ v- i/ ?  b4 d' B1 ^
5 P* d8 I/ g/ d1 e- y2 R
% |) C7 O) }6 D1 m0 x0 B  {2 L# u
   你既签名会自动换?

maplep 发表于 2010-7-19 19:00:55 | 显示全部楼层
回复  maplep , h- _; w3 U( N# }0 g
5 M, L0 |2 W4 F
7 I6 \( z" J4 ]$ k; B
   你既签名会自动换?
% O; k7 S; ~0 e+ M3 T" B6 p7 S6 Rkruouo 发表于 2010-7-19 18:53
9 H! @9 K. r5 Z) L+ ?

' M3 `$ J" y3 L  w$ f- e6 Y" b; P2 p' O. l/ u% L; B
    你查看我图片地址不就知咯~~

熊猫仔 发表于 2010-7-19 19:03:27 | 显示全部楼层
都喺要人坐喺电脑前输入验证码,不过都方便好多

ConvoyChan 发表于 2010-7-19 19:15:36 | 显示全部楼层
哩个貌似好过jdownloader啊 jd要装个jdk麻烦 当时好彩顺路学紧jsp要用到

Batcat 发表于 2010-7-19 19:19:43 | 显示全部楼层
回复 18# 熊猫仔 ' X7 D5 x# b2 `! P1 S/ V- U: ?

, M5 J9 f) ~! X
* B+ R, _/ t  U% _" W0 f   你试过啦!!我下mu系唔手动输入验证码的!!

kevinchan 发表于 2010-7-19 19:53:55 | 显示全部楼层
普通账号我用tucan,高级账号我用megamanager

946553285 发表于 2010-7-19 20:12:51 | 显示全部楼层
仲有一款叫FreeRapid嘅軟件同距一樣都系複製地址就會自動檢查地址!不過就好難連接!成日都連接失 ...
: J! v1 ^% p( m. @) d: }2 P! ^' dtimaousi 发表于 2010-7-19 18:39

9 ^( K9 V5 r6 Q3 }- j* D" t  n% l
# L4 O) t# e" X- E
" [" }( Z6 c- g6 U0 d    FreeRapid很好的..我今天才掛完10GB的東西
5 e8 e: I) i9 E) u6 L
0 f4 [: k' O4 ]0 u" W" q這個沒用過收下先了

Kiver 发表于 2010-7-19 20:27:02 | 显示全部楼层

7 @4 _# E% T. y. C. s2 O8 c6 ?) n0 d5 j! ?4 T% a3 \9 n
吾错的介绍`~~

cuterinoa 发表于 2010-7-19 20:41:54 | 显示全部楼层
甘我就可以全下载电脑警察啦... 唔洗整日坐系电脑面前等... 0 k+ t5 i0 i/ ~2 c
支持支持...