[网络应用] 免费批量自动下载mu的工具。。。。。。(系网上稳既)

Batcat 发布于2010-7-19 18:04 15141 次浏览 165 位用户参与讨论     [复制分享主题]
kingman 发表于 2010-7-20 18:38:15 | 显示全部楼层
回复  kingman
# G5 _% A! T; G
2 Q" P' E" e; l4 Y6 |- n; ^" A( l
   系1楼有Microsoft.Net framework 2.0下载址!!# r! c  C2 R& s. R) M
kruouo 发表于 2010-7-20 17:24

$ [) o' ^5 l* v- G$ S9 ?: \8 I" k, V* e5 m! Q+ |1 y% u9 j

; s8 F" e! M+ \! s# m" a我试下那个怎么样

kingman 发表于 2010-7-20 18:43:28 | 显示全部楼层
回复  kingman $ @1 z4 \5 T( ~: F. C
9 {+ b/ G; W8 d' J, Y
0 `! R. t' k) j
   系1楼有Microsoft.Net framework 2.0下载址!!8 P1 \9 R0 \  U. Y6 Z5 P2 X' U) L% G
kruouo 发表于 2010-7-20 17:24

9 v! z, X; T8 R# g$ M( Q
5 |& {0 p2 o) w* k多谢了,我下来试试

zoechanhy 发表于 2010-7-20 19:04:42 | 显示全部楼层
回复 58# kruouo ! Z5 _- B/ z9 p
我是香港的...但一直都連接不到..那該怎麼辦??2 H" L; H* r! v5 k
我好想下mu 檔哦!!!

Batcat 发表于 2010-7-20 19:32:16 | 显示全部楼层
回复 63# zoechanhy * c3 {, w& t; _

, k1 d# m$ ^8 l, Q1 Y4 }" V! U
2 c  l$ B2 m3 ~8 W2 W   你可以试下用来个JDownloader

zoechanhy 发表于 2010-7-20 19:44:15 | 显示全部楼层
回复 64# kruouo - F- ]7 w3 g) X  V1 c" p* a
我有用它的..但每天只能下載3個mu 檔...不太足夠呢~~

alexhus 发表于 2010-7-20 20:27:35 | 显示全部楼层
今日用过,觉得唔错,可以最快1M/s。。。

Batcat 发表于 2010-7-20 20:34:57 | 显示全部楼层
回复 66# alexhus ; x# |) T. O' ?9 X3 v0 W

% ]- h# a1 o  S# X, X2 y
! i5 z/ E+ W0 B: E0 F7 Y) K   我个度下载有时都可满速下载

漫步雲端 发表于 2010-7-20 21:07:57 | 显示全部楼层
樓主沒考慮發過去dotmu?

chrisrex 发表于 2010-7-20 21:33:04 | 显示全部楼层
我试过用呢个下载Norm火影三语版入便嘅115网盘,好似对佢嘅支持有问题,
, i7 n# k' F- w; \ 无标题.png
* Z  M- Y1 t- ^. I/ |% ^5 ^5 t2 O& z! N& P: p) X$ g, O* I% V

6 I: w! m5 D" `
: ^8 ?& w+ J( z9 @个问题症状为,第一集系96.95m,但係佢净係检测到得6.95m
* J7 i% s# P$ M0 r, y: U. `# ^4 `                      第二集系114.45m,但係就净係得14.45m
( |0 h5 W/ E2 \" {; q* _7 u% [  a  {................
4 H9 R. k% A+ I................& P2 v7 m! F: F; W
而下载嗰时就话"下载错误"唔知系我嘅问题定係呢个软件嘅问题呢4 X0 G  C; }' P- |% a) G9 L
你哋有冇咁嘅问题啊?

Batcat 发表于 2010-7-20 21:41:27 | 显示全部楼层
本帖最后由 kruouo 于 2010-7-20 21:48 编辑 4 D% f. G- J8 [8 z6 c3 _. s
5 a+ x% j, q' E6 v8 F
回复 68# 慢步云端 3 L( I- u3 P0 Z# C1 H5 g0 A

0 X& z6 f; H' e1 S: y; I8 x- [
9 y6 b' t. D# ~. L8 u   其实我有考虑过!!不过就唔知会唔会同保板学长发个个一样!!" E! e. o& U4 m" V1 z4 Q4 r
再讲个边都系香港会员多!!香港的ip唔知会唔会同大陆个边甘好样!!
7 U: @% Q& d, L7 u! Z2 F5 p3 t
来度都有个香港会员试边,好似用唔到!!再过一排先!!

Batcat 发表于 2010-7-20 21:47:35 | 显示全部楼层
回复 69# chrisrex % B; t2 P, C' J; H( n( Q
( X/ k' n( ]3 k# s" C

: J+ X' C; Y7 {# K' Q   115网盘我未试过!!再讲115都有专用既下载工具,都几好用!!

jamjamjam 发表于 2010-7-20 21:54:21 | 显示全部楼层
好方便啊  怕 5怕 有病毒?