跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[迅雷快传] [Zettai Muteki 絕對無敵][DVDRIP][粤日双语][MKV][校正音頻01-18]

mcnynbajay 发布于2010-7-13 22:27 10329 次浏览 153 位用户参与讨论     [复制分享主题]
megazerox 发表于 2010-7-14 07:40:29 | 显示全部楼层
This series bring back alot of memory for me. Thanks for sharing.

Batcat 发表于 2010-7-14 09:33:30 | 显示全部楼层
回复 34# mcnynbajay
! N  o. c( P* E0 S7 [# K3 l
8 i" c3 \' k* _+ R% w! R* Q# z9 \
   原来念法一样!!

ConvoyChan 发表于 2010-7-14 10:40:38 | 显示全部楼层
要帮拖就出声咯 点帮啊 系了js上既片源既 其中一个ova 我们是地球防卫队
6 L% J, O0 y% V0 z% ]雷神王同爆龙王合体完之后飞出地球个段 个avi会卡住 灵风个版本都系 貌似系片源流入来个真就出事了$ [' O( f7 `1 |# L- A5 j# V
我用x264重压过一次修复左。。。。我发晒全套特点上喇先喇 js个片源5齐

ConvoyChan 发表于 2010-7-14 10:42:12 | 显示全部楼层

mcnynbajay 发表于 2010-7-14 10:50:37 | 显示全部楼层
大部分片源我系从PD上拖的,见格式同码率一样,应该同一片源来……
: r, D" I! V$ n乜有甘嘅事,系边个位置了,时间段系?: t0 X8 R$ W/ j, f% d7 ]
哇……特典乜有甘多嘅,大概乜内容?
6 Y9 [6 j$ u1 V% g  S1 ^' f6 r你都有合第一集嘛?我而家想你帮我拖个粤语OP得唔得了?
4 u- ?' f1 r5 g+ B若我无法同步更新嘅话,你可以响我张贴更新,大家夹手夹脚搞掂佢!最后你都用粤语OP合了……

ConvoyChan 发表于 2010-7-14 11:12:13 | 显示全部楼层
就甘多特点了2g几 其实冇乜营养 不过5收又5系甘解 仲有DVDtitle既截图 冇乜意思5放了
5 j5 p' U# d, o有问题既ova就系蓝色个个 我用比原装vc-1更高码率既x264重压过了 除非写轮眼绝对看5出出区别了。奇怪既系我重压既哩个文件宜家暂时发现就 得一个播放器放到 5知点解 wmp wmpc kmplayer都5得 反而完美解码个3套播放器中个 daum potplayer先放到出来 问题求解
) R% g0 F( h/ S7 Q" | QQ截圖未命名.png
2 \) ?) ?, w# {# m
7 s. E  ~4 R  ^' r对了我对那个粤语主题曲无大爱 而 且我记得粤语个主题曲差成6s 点对啊 系了我都系等到有人发mu既rmvb露营版先,我个怪网络系要bt跨协议先有反映,而哩类粤语bt貌似应该跨5到了,冇变个服务器会存 而且我头先发晒茅 将以前部奔腾4车左去垃圾屋,宜家就得部烂nb开个pre都成5分钟 我今个星期日长老先得闲车我去舞雷公甘远既电脑城 恐怕要等等了,预算斋4k既i3 4g 1tb gts250

ConvoyChan 发表于 2010-7-14 11:22:16 | 显示全部楼层
OVA みんなが地球防衛組.avi_20100714_111533.jpg 哩个就系问题截图了 右下角两个红色矩形矿住既就系修复后既结果8 E% B) L& i2 H/ I2 ]6 v2 _
23:52秒出现既 想验证渠既存在 要23:51-23:53播放一下就得了 乜播放器都绝对卡住4 `$ Y; U" r1 P. h. ~
我挂左哩个ova之后上hashdb.com效验过 同winny片源既md5码已经5同了 pd版有冇问题啊

小恶崽 发表于 2010-7-14 11:36:20 | 显示全部楼层
这个纯属路过。谢谢。。
, i1 n" d4 `' }# d感觉跟足球小将很相似

ruiqukq 发表于 2010-7-14 11:55:55 | 显示全部楼层
正啊正啊,超怀念啊

DICE-K 发表于 2010-7-14 12:02:10 | 显示全部楼层
謝謝,這套動畫很經典呢

基拉杰特 发表于 2010-7-14 12:18:56 | 显示全部楼层
那么快,真是够速度

mcnynbajay 发表于 2010-7-14 12:21:41 | 显示全部楼层
哩个就系问题截图了 右下角两个红色矩形矿住既就系修复后既结果- b4 L+ t6 k. G$ w
23:52秒出现既 想验证渠既存在 要23:51- ...
" i, }+ q6 w8 `157972678 发表于 2010-7-14 11:22

- j- [6 p6 s4 b' W麻烦了……虽然我用QQ影音播放无卡住……嗯
  K* W8 W4 O5 w7 W& R0 q但用个hash来check下个MD5+CRC+SHA1码,发现PD同JS上down落来都完全一样的……
# M9 k5 r9 F  \% U( j再上HASHDB来对下MD5,唔一样,总之麻烦了……( Z( K* `6 E) n, ?. Y" e1 q6 N

$ a3 N9 s% N$ D. {附上图片:
4 I  Y4 ?& n+ j# w6 _' Y 201007141218.jpg
: g# w4 \& x+ B' D搞错佐,hashdb搵唔到果集~唔知啱唔啱……