[其它更多] 向大家提昌的事

marlboro 发布于2010-7-9 03:52 1058 次浏览 20 位用户参与讨论   [复制分享主题]
kevinchan 发表于 2010-7-10 08:18:29 | 显示全部楼层
唔知讲乜好,我觉得要睇情况

漫步雲端 发表于 2010-7-10 08:28:24 | 显示全部楼层
回复 13# kevinchan % _7 i2 a- B5 M* |4 Z- f4 n8 `
6 A) \5 Q; S) v" }8 u6 t

' x- ^3 K  [3 z4 T今日咁早啊 話說我極少睇電視就算都只睇TVB所以對我個人嚟講沒咩大影響...

kevinchan 发表于 2010-7-10 08:35:19 | 显示全部楼层
回复  kevinchan " y7 K! G9 o- Q/ q& F) Q

( V& `! }; X) h& a: I- m9 }) E" r& H3 p2 q$ n! Z* ~
今日咁早啊 話說我極少睇電視就算都只睇TVB所以對我個人嚟講沒咩大影響...% x! I# h8 t# Q8 Q, K
慢步云端 发表于 2010-7-10 08:28

2 W" F) D7 d: ?, N7 i; l# n, w
6 ?1 ?, \; N( P, \' M
2 L! ~" `( ?4 Q( e6 {    我日日都咁早噶喇 ....我都一样,极少睇电视.....不过琴日买咗条视频线,准备电脑连接机顶盒,想无聊时睇睇电视

漫步雲端 发表于 2010-7-10 08:44:19 | 显示全部楼层
回复 15# kevinchan
3 p( k0 D3 }, w6 [/ m
7 ]- {# }* @1 T* H( L# y) b1 v% R! K6 X4 s: N' ^! G
貌似今日特別早 其實我部電腦都有塊電視卡天線都接好了 不過因為換win7 64位關係張電視卡沒支持的驅動所以作廢了& e+ L2 F% J7 B. [# n2 ~9 G
0 w) j( C' d3 w0 ~+ R  Q9 ^" t
反正都唔睇懶得整距

kevinchan 发表于 2010-7-10 14:50:43 | 显示全部楼层
回复  kevinchan * e/ Y( a: h  z
! X1 s* [0 {7 c- r! C
. m7 H2 d8 y  T* K
貌似今日特別早 其實我部電腦都有塊電視卡天線都接好了 不過因為換win7 64位 ...+ Z2 ~7 {9 B- i9 o. O& ?7 T- Q
慢步云端 发表于 2010-7-10 08:44

# [/ J# E, D; j) w( |& H) k7 q) _5 x3 H5 A! J5 i, v, K! x
% U: v3 R; U. U
    我基本每朝8点左右都上一上论坛,然后出去。。。。64位真系麻烦啲,果然凡事无完美的

eegbook 发表于 2010-7-10 16:00:02 | 显示全部楼层
看到我地本地电台采访D老广,要老广用煲冬瓜回答,比我,就用粤语!煲咩鬼冬瓜啊!!
; P- v3 y: R1 P1 A; H2 W9 V$ jtandong 发表于 2010-7-9 13:47

6 h% y& q% G/ ]( J$ T$ D0 G7 A9 P  M+ k' G% v& Y/ J, f
" |% D6 c. H! p0 r1 w" R. y5 F
    就系啦嘛,系广东省地头,要老广用煲冬瓜,真系岂有此理。理佢咩鬼野电视台,平时用咩话讲嘢就用番咩话回答!!

marlboro 发表于 2010-7-11 15:55:42 | 显示全部楼层
哎。。。。。。。。。。。。。

dong1976 发表于 2010-7-11 18:27:09 | 显示全部楼层
是阿,支持本土文化

sunayui 发表于 2010-7-11 20:42:16 | 显示全部楼层
我而加日日在学校都要煲冬瓜,真是好鬼郁闷