[日语翻唱] 【翻唱】瞬間センチメンタル

kckagome 发布于2010-6-27 22:25 5281 次浏览 60 位用户参与讨论     [复制分享主题]
lovepx 发表于 2010-6-28 00:06:43 | 显示全部楼层
回复 24# Ling1988 4 }$ t6 i) [2 Y! X5 X
5 A  N6 `. x. H
# P4 [2 ?8 t: Q
    你竟然5知??早知5讲你知 1.jpg

lovepx 发表于 2010-6-28 00:07:42 | 显示全部楼层
回复  lovepx
; _! R' _# s3 p. P' O9 i  Y/ q- f& d5 x$ W* w! W- `* j
3 i4 F7 E4 ?& C: h
    冇!絕對冇!凡是能吹之人都好歡迎,開心就是硬道理
: K& G7 b, [2 L* I& SLing1988 发表于 2010-6-28 00:02
+ M) ^, C* K+ g! h1 O9 R( t& S6 K
& R8 v5 X6 f* U0 k. \. [
. I1 Y8 Z0 g1 k" B% ]3 m7 _8 y
    打工噶5知点??仲5开翻??

漫步雲端 发表于 2010-6-28 00:08:05 | 显示全部楼层
回复  慢步云端 / [6 J" N' B, H8 X; M6 }6 h

2 r8 a# J5 L; S. L
' g: Z4 h# X# O' a5 @    算啦~5讲波...话说我啱啱罗咗2封红包
# d& N8 |0 ^- E6 t" clovepx 发表于 2010-6-28 00:02
9 x& }/ ~5 s/ S! p8 h& s* w" j
( O5 \5 `) l) @) z8 A( A
我都睇睇又沒得罗先

Ling1988 发表于 2010-6-28 00:14:05 | 显示全部楼层
回复 25# lovepx 0 x8 F" o, v- n6 a! y% R  m
' {* ]+ s/ p" y  a0 _/ [! p' T! z

( f7 o" N( @% }3 l' V9 n     早就知了!但對區冇興趣這

Ling1988 发表于 2010-6-28 00:18:57 | 显示全部楼层
回复 26# lovepx 1 U. v4 l% o1 r  P2 ?! a

7 b: o" _( }! U5 Z& K' b$ @+ a7 _- l& p
    講真我對打工呢個問題意見好大!以前一上來第一件事就是點點廣告打下工,睇下今日好唔好運: G0 x9 k0 C+ O) Y8 M

! b' V2 s# p# U( b但依家一上來都唔做麼?好彩遇您們幾個,還是有D好事

ks128 发表于 2010-6-28 00:27:50 | 显示全部楼层
好象在哪里有听过LZ的歌

lovepx 发表于 2010-6-28 00:31:24 | 显示全部楼层
回复 27# 慢步云端
8 `$ J' ^4 t6 \% ^9 c* P* i6 F1 A; N1 @. g  c
( R/ b: H4 T( h% v, l( P1 h
    冇啦,迟咁多~

lovepx 发表于 2010-6-28 00:32:09 | 显示全部楼层
回复  lovepx
. d$ I7 K( ~6 a( u5 o1 p4 t2 _" a8 s  d: F
2 O" n- E6 V' g( z$ y% |6 H
    講真我對打工呢個問題意見好大!以前一上來第一件事就是點點廣告打下工,睇下今日好 ...! z6 R) K) M! `6 B* S
Ling1988 发表于 2010-6-28 00:18
# D4 W8 s+ ~, |
, t7 j9 E5 _+ s) z/ M

Z* |$ L/ v0 @( d: T    有冇向雀兄反映??

batuu 发表于 2010-6-28 00:37:36 | 显示全部楼层
我覺得之前果隻正好多WOR

eegbook 发表于 2010-6-28 00:56:39 | 显示全部楼层
话说,有没有人去翻唱一下葱头妹的圆周率之歌吖?

kevinchan 发表于 2010-6-28 02:14:58 | 显示全部楼层
雀仔是水王 已經係公認啦。。至於第2都非你莫屬了. U/ K3 c/ }" t0 s& N
慢步云端 发表于 2010-6-27 23:21
我唔係水王,水王係当年嘅火鸡
( d. U# `3 ?0 |! d- n1 I( B5 a1 g: ?, b1 y- G4 O2 B/ v$ @2 e5 G
回复  慢步云端 " S  w) f: g3 j" a/ ^. I2 X

; Q6 a' h/ J/ Z) U2 d
8 j  g. g# s+ c5 j0 p. S    您是第幾水啊?雀仔是水王!您呢?
; @( L" c+ P$ z% _, V5 WLing1988 发表于 2010-6-27 23:18
你两个嘢都好水啦

kevinchan 发表于 2010-6-28 02:16:04 | 显示全部楼层
回复  慢步云端
. \% l* S# }* ]' w2 @0 y
0 ?, p3 m. Q$ M: h& L- e+ Q' w8 O# T1 w! |, x8 B; G/ p
    好搞笑在MU地帶果邊雀仔都唔我地是邊個!您話是唔是拖區出去(后面自己加以想象) ...
& G+ J+ z5 p& V* z$ B5 e- P4 E3 {8 i) KLing1988 发表于 2010-6-27 23:21
我点会唔知你两个版主係边个呢,因为你哋嘅ID都无变,我肯定知道喇