[日语翻唱] 【翻唱】瞬間センチメンタル

kckagome 发布于2010-6-27 22:25 5302 次浏览 60 位用户参与讨论     [复制分享主题]
Ling1988 发表于 2010-6-27 23:22:47 | 显示全部楼层
回复 11# 慢步云端 ' u! }% C1 M& ]( ?! ^5 Z

& Z, v7 f$ t7 @6 `& c, {5 o1 J; x. V0 b8 T' L) T2 I  H
    我還未有呢個水平!有排都輪唔到我

漫步雲端 发表于 2010-6-27 23:29:05 | 显示全部楼层
回复 12# Ling1988 7 r: N: S% I, Q* P* f) j; T

" |# n  M0 p" E
7 J& f, \% z( ~$ S, Z# H$ B; N2 l9 Z他現在可能走咗睇世界杯 唔係仲未泡頭,回覆埋呢張帖我就升級了

漫步雲端 发表于 2010-6-27 23:33:42 | 显示全部楼层
回复 13# Ling1988 8 a7 o8 M: X6 k  z; ]
: d1 g8 g& m7 ]& q; T
你今日发帖 38 篇榜上有名了 仲唔認自己係水王

Ling1988 发表于 2010-6-27 23:43:13 | 显示全部楼层
回复 14# 慢步云端 8 B( \! T4 E- y' @" h7 y

; o! Y! h7 w( R6 i
! j6 B0 w# P: v5 I2 z% E    睇來我快D!早您小小升佐級,同您同雀仔一齊吹水真是過癮

Ling1988 发表于 2010-6-27 23:46:34 | 显示全部楼层
回复 15# 慢步云端
) m2 I6 n4 O) j$ W
4 ]0 k- M; n+ {) u
$ Z, b% s$ A' i, W) C/ |; c* o( J    唔數!唔數!排第4這嗎!人地135水,我呢D小巫見大巫啦

漫步雲端 发表于 2010-6-27 23:50:50 | 显示全部楼层
回复  慢步云端
" [  V. N1 Y9 b& ^" M  f! ~' [' T$ V; }* N. T- Q) f

3 a6 Y" L9 F. U: y    睇來我快D!早您小小升佐級,同您同雀仔一齊吹水真是過癮
- Y" A! E1 Q) `4 {& l" \Ling1988 发表于 2010-6-27 23:43
$ w' m! Y$ L1 R4 q3 @

8 {7 J7 t6 [: W# l, ?你就過癮得過啦 人地樓主開張帖就咁畀你灌滿水了

lovepx 发表于 2010-6-27 23:55:08 | 显示全部楼层
回复  慢步云端
$ x. I9 ]6 l2 s! d7 R, N  U* f  }/ D: A0 G+ C
* ^, W( w* W6 a
    您是第幾水啊?雀仔是水王!您呢?/ h1 S. v/ s6 g/ C8 ^2 t- L0 Y! p
Ling1988 发表于 2010-6-27 23:18

0 z7 a: M  G5 {! B# U3 h- m; V* M2 y
3 h8 y  I: |- Y/ o* A* q) Y7 O) K6 t2 T/ ]. o9 Z: T0 Z
    已经冇视水猫了

lovepx 发表于 2010-6-27 23:57:31 | 显示全部楼层
回复  Ling1988 ( |) k+ z" C+ f2 C

: t' {- g' T6 |4 p, M9 l' z; \! i! I; t1 N' l+ Z( z! e/ i, F
他現在可能走咗睇世界杯 唔係仲未泡頭,回覆埋呢張帖我就升級了, f5 Q; u- `: w3 N
慢步云端 发表于 2010-6-27 23:29

L1 g' ]% m- i* [; ?6 Y( @/ h# T( n4 V1 i1 T4 @2 w- ]

D  u3 \* L1 J    唉~英国大败啊!!因为黑哨出现了

漫步雲端 发表于 2010-6-28 00:00:37 | 显示全部楼层
唉~英国大败啊!!因为黑哨出现了
" u, w& v% B" z  o' ^lovepx 发表于 2010-6-27 23:57
0 R. V! l9 J- n7 p4 q
8 ?8 x5 L# M, V) F. F( p
# ?6 K6 w# f' c0 ]
我眼光唔錯qq牧場買咗德國贏

lovepx 发表于 2010-6-28 00:02:13 | 显示全部楼层
回复 21# 慢步云端
3 d  |7 B1 P' g! [
9 f+ ~& r7 Y; {5 D' M, r; d- t# w, @# t$ D
    算啦~5讲波...话说我啱啱罗咗2封红包

Ling1988 发表于 2010-6-28 00:02:46 | 显示全部楼层
回复 19# lovepx
# u- m  s+ i+ s0 Z: Z' G% w; o+ u
/ }8 e! e/ v* ~: Q
3 s2 U+ E, A3 S9 t8 ]/ t2 ^% \    冇!絕對冇!凡是能吹之人都好歡迎,開心就是硬道理

Ling1988 发表于 2010-6-28 00:04:43 | 显示全部楼层
回复 22# lovepx
2 H; n. W' K2 r6 D  o9 @! p. C* k+ V5 d, h; `$ s. N( `7 B
, V' h8 Q& G: a% m! c, L  E
    是咩意思啊!兩封利事?唔是幾明