[日语翻唱] 【翻唱】瞬間センチメンタル

kckagome 发布于2010-6-27 22:25 5272 次浏览 60 位用户参与讨论     [复制分享主题]
【翻唱】瞬間センチメンタル& x* y4 t8 R1 j
好久米放歌鳥~來一回搖滾風格~~呐喊吧~~(和聲折騰了N久@_@無視跑調~鋼煉粉請輕pia)/ O3 L3 y. ?7 Z: j7 w: ^
& e4 n1 L& d- H1 H
. e/ p, h2 e* I5 z6 k0 t! O' M
http://www.yyfc.com/play.aspx?reg_id=1261146&song_id=4501227

已有(60)人评论

xerox 发表于 2010-6-27 22:33:08 | 显示全部楼层
雖不知是什麼! 都支持一下啦!

help6288 发表于 2010-6-27 22:37:37 | 显示全部楼层
听下先.............睇下同果几条女差几远

kevinchan 发表于 2010-6-27 22:57:51 | 显示全部楼层
楼主好中意唱日语歌啵!真係犀利8 N' q/ }  c7 r- r
感觉和声位置有啲问题,听起身怪怪哋

dorara 发表于 2010-6-27 23:07:23 | 显示全部楼层
唱得不错~支持一下

漫步雲端 发表于 2010-6-27 23:07:30 | 显示全部楼层
就快升級了 厄下经验值先

Ling1988 发表于 2010-6-27 23:08:40 | 显示全部楼层
本人就數會聽DD日語都唔知唱麼!好鬼刺耳但精神可加

Ling1988 发表于 2010-6-27 23:10:50 | 显示全部楼层
回复 6# 慢步云端 - J2 a4 i; M) Z+ \& x& ~, ?

% }" j' p$ P/ d3 u+ [& b. Q) d7 z# ?+ r1 m  I4 i( u6 a
    幫下您咧!開張水帖一下就掂了

漫步雲端 发表于 2010-6-27 23:14:59 | 显示全部楼层
回复  慢步云端
3 z$ H( C) p& r) S7 q1 f* X& L# m
: ^- _1 B) G, x
    幫下您咧!開張水帖一下就掂了
; b7 O' O0 F6 |5 N2 A8 }Ling1988 发表于 2010-6-27 23:10

4 p' \- h0 P- y, w+ d( j/ k6 ]' ]4 z" a8 e6 @
睇嚟唔洗了 因為兩大水王已經出現了

Ling1988 发表于 2010-6-27 23:18:19 | 显示全部楼层
回复 9# 慢步云端
9 Z" A, w, l. j0 B! D* }) a" I. R) D9 Q  k7 T) ]
9 N3 m/ R3 P. R9 W1 f0 B
    您是第幾水啊?雀仔是水王!您呢?

漫步雲端 发表于 2010-6-27 23:21:13 | 显示全部楼层
回复  慢步云端
5 w8 _' ^* x6 h; V4 m* O: i# S: c/ I

. N0 R$ R+ s/ v  I# O    您是第幾水啊?雀仔是水王!您呢?
3 d0 V4 d: ^" a! qLing1988 发表于 2010-6-27 23:18

2 @; \$ \( o0 ], s' r, p) [- n6 m& Z& C: Q1 |/ X

& `' ^! f: q" n& h, C: E雀仔是水王 已經係公認啦。。至於第2都非你莫屬了

Ling1988 发表于 2010-6-27 23:21:28 | 显示全部楼层
回复 9# 慢步云端
% \& Z( j% z: A% m
! _* ^2 P3 `1 k) P
6 }- W+ ~0 c5 e& @0 s    好搞笑在MU地帶果邊雀仔都唔我地是邊個!您話是唔是拖區出去(后面自己加以想象)