Angel beats!超好体~

lovepx 发布于2010-6-23 18:38 2035 次浏览 23 位用户参与讨论   [复制分享主题]

已有(23)人评论

Ling1988 发表于 2010-6-23 18:45:23 | 显示全部楼层
回复 1# lovepx - h" D% \% r$ U9 l5 Z0 c

% _; j" P" }6 Z$ k' W; [% p) w2 Y3 S" P7 ]
   睇天使先是王道!开头几集就唔评论啦!后边越睇越好睇

qy00191 发表于 2010-6-23 18:47:34 | 显示全部楼层
嘛,我觉得大魔王后面搞唔掂咯,无端端咁来杀咗一群人,话咁易升天就唔使搞咁久了

lovepx 发表于 2010-6-23 18:48:06 | 显示全部楼层
回复  lovepx
1 m; _  R) Y5 ~, l2 ]  s% |" V; O. D9 T
* j7 t4 v$ Z  u5 r' a9 t, t5 V  i' D6 b" Q
   睇天使先是王道!开头几集就唔评论啦!后边越睇越好睇
! v% H- r% l% d% ELing1988 发表于 2010-6-23 18:45

1 A6 E/ x8 D5 r$ C8 P7 ~" J: V; T; h! s5 Z" {5 k5 u1 e

- B" p; S/ }% j+ Z" s    果然喺通道中人,睇前面几集以为喺吐槽类,不过后面就超好睇 ' j: H$ z- Z3 a9 m+ D
我又好中意个天使

lovepx 发表于 2010-6-23 19:08:22 | 显示全部楼层
* z5 m# N9 x  U+ g1 d
) K( q, E. O$ P' S5 E- m% A发啲天使噶图以表爱意 1.jpg moe 140008 angel_beats! motoe_hiroya seifuku tenshi.jpg moe 140626 angel_beats! norizou_type-r school_swimsuit swimsuits tenshi.jpg 11.jpg 10.jpg 9.jpg 8.jpg 7.jpg 5.jpg 4.jpg 3.jpg 2.jpg 1.jpg
moe 78632 sample.jpg

huang 发表于 2010-6-23 19:28:02 | 显示全部楼层
还可以啦,还是插曲好听D

迪格斯 发表于 2010-6-23 19:55:22 | 显示全部楼层
未睇过,不过睇图我都兴趣不大了。。。不看新野的路过留下足迹。。。。

Ling1988 发表于 2010-6-23 21:20:15 | 显示全部楼层
回复 5# lovepx ( S  g) A5 q% x# D+ V4 W% e( \9 K: ^
9 E. ^+ q. C* O4 x# k$ E

" y2 d8 c# X! ^; S" o    正啊!今多同人

aaron81 发表于 2010-6-23 21:35:29 | 显示全部楼层
是粤语的吗???

kevinchan 发表于 2010-6-23 21:45:41 | 显示全部楼层
我都好少睇新嘢

kental 发表于 2010-6-23 22:19:58 | 显示全部楼层
死啦,天使越界啦!AB的确精彩!

lych 发表于 2010-6-24 09:12:29 | 显示全部楼层
保持麻枝准大神一向嘅水准。

12下一页