[粤语动画] 求档钢炼2003xoun大大粤日合成[100星梦]

lovepx 发布于2010-6-18 22:52 1917 次浏览 21 位用户参与讨论   [复制分享主题]
lovepx 发表于 2010-6-18 23:35:52 | 显示全部楼层
打算迟啲用J2音频重新合多次钢炼2003因为J2嘅音频音质好过早前TVB播嘅N倍...
1 W! W3 T* l! G% d% W9 y6 X8 a# d/ v) d, S0 ]1 o1 i" E
同埋J2没cut过应该会好易合# I$ A6 _% @, `. O
慢步云端 发表于 2010-6-18 23:33
# Z. v+ m$ |3 Z

' p( L  d+ _* B. H! Q: X* ]7 n8 q6 B# w5 {( e& }
    真系?!咁我等你,比埋100星梦你 虽然5多

aaron81 发表于 2010-6-18 23:39:48 | 显示全部楼层
5好意思,7 @& ~: r0 f. Z; J7 N
5知咩盘,不过我记得有115分流,你要帮你搵% Y" O) P+ n0 E1 W9 C: Y
lovepx 发表于 2010-6-18 23:34
9 L! p/ _( q# b: A) C* \
暂时吾要住,无乜空间~考虑梗收吾收1080的高达00R1R2,
* Q: S+ w/ l" k/ V' n9 J/ d1 dR1我已下左几集洗湿个头

lovepx 发表于 2010-6-18 23:43:52 | 显示全部楼层
暂时吾要住,无乜空间~考虑梗收吾收1080的高达00R1R2,
- Q0 ~  k$ I7 R, f$ S8 CR1我已下左几集洗湿个头2 l  k4 M, l' v8 l& @* L
aaron81 发表于 2010-6-18 23:39
( k- m$ c$ b8 g. s5 [

! k! ?4 [0 K! R9 e8 o) B( @% R0 E2 ?8 ?0 g7 a
    学我下QYQ的,刚体了,平均1.3G一集R1+R271.47G; K7 C- Y. b; I8 j6 T
含全部特典

漫步雲端 发表于 2010-6-18 23:44:01 | 显示全部楼层
真系?!咁我等你,比埋100星梦你 虽然5多
2 r7 }6 O4 O& h1 b) \, ~1 [9 F* Llovepx 发表于 2010-6-18 23:35

, W  L/ H! X) s1 f4 ]4 y- V" f0 i0 q# U3 j0 F
唔洗咁急畀我住等我真系发咗帖都未迟...1 c: y1 D0 q. t; B. v* z6 V6 A2 ]

" @5 D) w1 v# N  i. @4 h. m想话搞掂套银河醒目女先合钢炼,费事开住咁多坑个最后搞到烂尾就唔好啦

lovepx 发表于 2010-6-18 23:45:16 | 显示全部楼层
唔洗咁急畀我住等我真系发咗帖都未迟...
' x6 B& \0 T! j2 ^; P! z. U/ v3 _6 X6 y+ D
想话搞掂套银河醒目女先合钢炼,费事开住咁多坑个最后搞到烂 ...
2 a6 z+ \: `. G- B$ I7 r慢步云端 发表于 2010-6-18 23:44

: r9 H3 C6 I! E4 Y" n$ b' U5 |* w  D! t6 P, w
8 T' C% V" c3 J* c( L5 m, w
    好的,我5急,等你,记得叫我俾你 虽然5多

aaron81 发表于 2010-6-18 23:56:15 | 显示全部楼层
学我下QYQ的,刚体了,平均1.3G一集R1+R271.47G: @3 m% F8 e4 @( b/ C' Y. V& L
含全部特典/ N4 L+ O; w5 P0 G1 [+ L" Y5 r& [. _
lovepx 发表于 2010-6-18 23:43
$ T5 d5 `- Q' n; G
) B. O/ o- b5 z, H8 G; g& P( I1 J
- Z3 u* d4 e0 ~  p3 @
   QYQ的是乜野??

aaron81 发表于 2010-6-18 23:58:23 | 显示全部楼层
QYQ组,应该日语的吧??

lovepx 发表于 2010-6-19 11:52:42 | 显示全部楼层
回复 19# aaron81 7 Q; w6 J% y5 I7 H3 L7 u) J

4 Y& D3 c, u% C
/ u# [8 I- E  Y8 H    嗯嗯,哩部5收双语

kental 发表于 2010-6-19 12:10:51 | 显示全部楼层
甘睇来楼主要求都几高下喔;帮唔到你啊啦,我都系HALFCD版

lovepx 发表于 2010-6-19 12:15:40 | 显示全部楼层
甘睇来楼主要求都几高下喔;帮唔到你啊啦,我都系HALFCD版3 c0 ?8 S0 E! F2 g* q
kental 发表于 2010-6-19 12:10

/ L1 E& P% V3 o! Q
, Q: }7 }  N0 f- C% y# X5 X) Q7 ]2 G
    咁5算高挂~5中意HALFCD版姐+ _) `0 [6 |- N  f7 b( U
收就应该要收完美版,因为有爱