警告滥用论坛功能者,关于【回复仅作者可见】

tandong 发布于2010-5-29 21:32 23408 次浏览 77 位用户参与讨论     [复制分享主题]
本帖最后由 kevinchan 于 2011-7-15 12:26 编辑 2 U- K3 Q' \% m8 b! c; j* d  [
' P' x! n1 K8 y6 c: y
最近发现不少帖子滥用论坛功能,有的功能全开,卖主题,再卖附件,再回复仅作者可见!/ Q8 T1 b7 k1 Q& e) p  e4 y9 I! K) k
是吾见得人咩?不想给人看就别开帖。
/ [) M7 |1 J) a/ K5 k; ]! l2 W" b/ h% n" q, b
滥用此功能者扣分后帖子踢去回收站!
4 B' I- R) k+ X* d7 \各会员见到滥用此功能者通知在线版主处理!

已有(77)人评论

基拉杰特 发表于 2010-5-29 21:39:37 | 显示全部楼层
支持啦!最近真是出现很多这些东西

基斯 发表于 2010-5-29 21:49:45 | 显示全部楼层
严重支持

梦之星际 发表于 2010-5-29 21:51:17 | 显示全部楼层
支持支持!!!剩系得自己先睇到的帖有咩意义呢

help6288 发表于 2010-5-29 21:54:26 | 显示全部楼层
系LO......5想比人睇就出去讲啦

aubert22 发表于 2010-5-29 21:57:36 | 显示全部楼层
嗯嗯~~咬咬咬~% m( \4 }) D( K& |" b
仲有果D复制人地回帖嘅都很可恨,岩就畀我封左个~鄙视之~

tandong 发表于 2010-5-29 22:04:27 | 显示全部楼层
嗯嗯~~咬咬咬~
4 T  B) o) }6 t( D" H: N* ~仲有果D复制人地回帖嘅都很可恨,岩就畀我封左个~鄙视之~/ _- c  h, ~9 W6 V- o* n8 l2 E  v4 T
aubert22 发表于 2010-5-29 21:57

0 p, N' l( g' v5 L. v' u/ }# b$ X4 d' t3 r- _, e7 e

9 w' ^( J* [2 N0 h! t    复制人地回帖嘅查起来真不容易,不过走得初一,过吾到十五!

aubert22 发表于 2010-5-29 22:17:18 | 显示全部楼层
复制人地回帖嘅查起来真不容易,不过走得初一,过吾到十五!( e( i) o, @2 V: C2 _9 s$ R
tandong 发表于 2010-5-29 22:04
4 v% z* H+ r) l' }& ^
9 p# o( A/ m+ G+ w
' o; s# c' K! V* q
    区复制沙发嘅,仲要系我嘅,哈哈,跟住我一查,防复制就见到大把,就知道了~

ConvoyChan 发表于 2010-5-29 22:23:50 | 显示全部楼层
5多觉个。。。。不过有就咬喇

lych 发表于 2010-5-29 23:00:41 | 显示全部楼层
喱个行动要支持,对象要严惩

Kiver 发表于 2010-5-29 23:08:05 | 显示全部楼层
只有作者可见和讨论贴加权限就是ABC最多了~~

kevinchan 发表于 2010-5-29 23:08:37 | 显示全部楼层
复制人地回帖嘅查起来真不容易,不过走得初一,过吾到十五!
# a% E/ j! ^7 `$ ntandong 发表于 2010-5-29 22:04
查过无数咁多呢啲人啦!有啲警告佢都唔听,唯有咬一口囖