警告滥用论坛功能者,关于【回复仅作者可见】

tandong 发布于2010-5-29 21:32 23410 次浏览 77 位用户参与讨论     [复制分享主题]
, y7 f" u8 \7 K, n
8 O" c+ S+ K- F  Z最近发现不少帖子滥用论坛功能,有的功能全开,卖主题,再卖附件,再回复仅作者可见!: T! o1 B% v1 l5 t8 f' j0 }: M7 C
是吾见得人咩?不想给人看就别开帖。
0 r$ O: [3 i; a0 _0 P1 `. [0 K4 q& J" ~' `: W5 w* H
滥用此功能者扣分后帖子踢去回收站!! o- \1 Z! q/ z7 Y: p
各会员见到滥用此功能者通知在线版主处理!

已有(77)人评论

基拉杰特 发表于 2010-5-29 21:39:37 | 显示全部楼层
支持啦!最近真是出现很多这些东西

基斯 发表于 2010-5-29 21:49:45 | 显示全部楼层
严重支持

梦之星际 发表于 2010-5-29 21:51:17 | 显示全部楼层
支持支持!!!剩系得自己先睇到的帖有咩意义呢

help6288 发表于 2010-5-29 21:54:26 | 显示全部楼层
系LO......5想比人睇就出去讲啦

aubert22 发表于 2010-5-29 21:57:36 | 显示全部楼层
嗯嗯~~咬咬咬~: u6 q1 @% k- H' |( j4 S5 K) c
仲有果D复制人地回帖嘅都很可恨,岩就畀我封左个~鄙视之~

tandong 发表于 2010-5-29 22:04:27 | 显示全部楼层
嗯嗯~~咬咬咬~
' m' `% k! v6 s) G3 N. c4 \仲有果D复制人地回帖嘅都很可恨,岩就畀我封左个~鄙视之~
9 C9 a7 Z- Y7 A4 Vaubert22 发表于 2010-5-29 21:57

6 Z, |: U6 s2 `" x# _3 {: U- W# J# W1 B# n

& [$ B' j& w6 ?* X: y' w! t, `9 A  Y    复制人地回帖嘅查起来真不容易,不过走得初一,过吾到十五!

aubert22 发表于 2010-5-29 22:17:18 | 显示全部楼层
复制人地回帖嘅查起来真不容易,不过走得初一,过吾到十五!
8 ?) V) m, q( U, \: \tandong 发表于 2010-5-29 22:04
, r! G6 D9 c% Q8 C2 s+ m- Y7 ]

3 k% P7 Z* V6 m9 Y- ~
/ Y+ W5 l% {: j* r    区复制沙发嘅,仲要系我嘅,哈哈,跟住我一查,防复制就见到大把,就知道了~

ConvoyChan 发表于 2010-5-29 22:23:50 | 显示全部楼层
5多觉个。。。。不过有就咬喇

lych 发表于 2010-5-29 23:00:41 | 显示全部楼层
喱个行动要支持,对象要严惩

Kiver 发表于 2010-5-29 23:08:05 | 显示全部楼层
只有作者可见和讨论贴加权限就是ABC最多了~~

kevinchan 发表于 2010-5-29 23:08:37 | 显示全部楼层
复制人地回帖嘅查起来真不容易,不过走得初一,过吾到十五!7 S7 x. G, U, ^8 d6 X/ j
tandong 发表于 2010-5-29 22:04
查过无数咁多呢啲人啦!有啲警告佢都唔听,唯有咬一口囖