警告滥用论坛功能者,关于【回复仅作者可见】

tandong 发布于2010-5-29 21:32 23411 次浏览 77 位用户参与讨论     [复制分享主题]
batuu 发表于 2010-5-29 23:31:58 | 显示全部楼层
好主意,咁中意比自己睇就吾好上黎問野或"討論"LA

天使之风 发表于 2010-5-29 23:34:24 | 显示全部楼层
其实呢。。稳人处理呢条友先啦。。。, C4 k- z' F0 u. f
+ w" m5 N4 F- ]" ?4 n/ ~* K
http://www.dreamxt.com/bbs/viewt ... 9720&highlight=

batuu 发表于 2010-5-29 23:35:01 | 显示全部楼层
嗯嗯~~咬咬咬~
9 U- W  J: n* k- e2 o1 B仲有果D复制人地回帖嘅都很可恨,岩就畀我封左个~鄙视之~
2 l# d. f6 U- T% w- e  Q" Q) H3 haubert22 发表于 2010-5-29 21:57

8 n+ ~& _  i# A. M. f
. \5 t8 k: Y. I8 h8 H* P8 Z; h+ E0 \上次我真係見到有人复制我嘅回复=.="""""

天使之风 发表于 2010-5-29 23:39:53 | 显示全部楼层
上次我真係見到有人复制我嘅回复=.=""""". N6 N* R6 ?& }' w
batuu 发表于 2010-5-29 23:35
) @( x5 D( c5 H5 ~: R) w, i
# p% |5 z" a7 a3 i7 k4 v

) V8 Z5 S% l9 @4 m" U" G6 \    咁你下次就要大声话唔好了。。。

kevinchan 发表于 2010-5-29 23:40:45 | 显示全部楼层
上次我真係見到有人复制我嘅回复=.="""""9 t3 B6 B; o' J& @
batuu 发表于 2010-5-29 23:35
下次有呢种情况通知我哋,边个online就边个处理

kevinchan 发表于 2010-5-29 23:43:06 | 显示全部楼层
其实呢。。稳人处理呢条友先啦。。。* O1 }+ }7 Y- }: a0 C. l# @7 f; e
天使之风 发表于 2010-5-29 23:34
嗰贴我修改咗,今次算,下不为例

天使之风 发表于 2010-5-29 23:45:12 | 显示全部楼层
嗰贴我修改咗,今次算,下不为例) a6 {1 d: |( V& F+ _. y" r( w9 ^
kevinchan 发表于 2010-5-29 23:43
) n0 ?& @7 ]4 E+ r* x9 e; S# K

% R; m4 M: I/ k! ]7 l1 d. _3 R3 m* O; p% o8 S& k- D" k
    佢系呢两个水帖的元凶~~~

batuu 发表于 2010-5-30 00:09:57 | 显示全部楼层
回复 29# kevinchan
5 ?5 y: t1 B- T. ?; Z/ ^( G9 Q# `+ ?; k, H
好!一定要咬!

aaron81 发表于 2010-5-30 00:30:32 | 显示全部楼层
这个绝对支持~

漫步雲端 发表于 2010-5-30 00:50:46 | 显示全部楼层
複製別人嘅帖再當系自己原創仲要賣錢,呢啲人抵咬!

woxipidan 发表于 2010-5-30 07:11:33 | 显示全部楼层
长期潜水员 话:“无所谓啦”

lovepx 发表于 2010-5-30 14:33:07 | 显示全部楼层
支持啊!!!!