[版务建议] [求助] 版主进...

zhi 发布于2010-5-21 19:27 3445 次浏览 27 位用户参与讨论   [复制分享主题]

已有(27)人评论

Ling1988 发表于 2010-5-21 19:37:20 | 显示全部楼层
回复 1# zhi
7 a6 e. S$ O8 |( q6 w" r, ^' j7 G5 |5 {
* W' b6 W( l7 w6 _$ c
    是暂停一下!因为“粤漫社域名再次变更”,详情以下:http://www.dreamxt.com/bbs/thread-69503-1-1.html1 {7 @  I% y/ p- Q
. A7 ^3 k+ X2 t& f+ J9 q/ E) l

8 _- V6 a- T8 S5 h  p

kevinchan 发表于 2010-5-21 20:58:23 | 显示全部楼层
你用点券兑换咪得囖,使乜打工咁辛苦啵!你估我咩,日日水来水去先得几万星梦

Kiver 发表于 2010-5-21 21:25:40 | 显示全部楼层
你用点券兑换咪得囖,使乜打工咁辛苦啵!你估我咩,日日水来水去先得几万星梦
* I" O# I; A7 n; }kevinchan 发表于 2010-5-21 20:58

# |# {7 V! m; H
% s) N/ M4 U. V! p9 N: t/ |  r: b
    你D星梦本来就没有作为的了~

kevinchan 发表于 2010-5-21 21:30:22 | 显示全部楼层
你D星梦本来就没有作为的了~
( a+ C+ J5 ]# Q& r/ S" a/ j# kKiver 发表于 2010-5-21 21:25
K社,发工资啊

tandong 发表于 2010-5-22 00:01:47 | 显示全部楼层
K社,发工资啊& ~. m1 ^! a+ r- V: c$ n
kevinchan 发表于 2010-5-21 21:30
% v! t. ^$ Y0 b

4 {5 V9 c7 [& g+ Y7 v: ]4 f
& h3 ?- E1 G' i- g* m    对K社强烈要求,对雀仔强烈支持!话说,有欠我地过W工资了,再无得发,侯正K社违规时狂咬,群咬!!

kevinchan 发表于 2010-5-22 00:06:58 | 显示全部楼层
对K社强烈要求,对雀仔强烈支持!话说,有欠我地过W工资了,再无得发,侯正K社违规时狂咬,群咬! ...$ E3 X  ?& j+ |+ s" Q, |7 L4 j
tandong 发表于 2010-5-22 00:01
不过当我哋咬嘅时候,K社又会“只手遮天”

tandong 发表于 2010-5-22 00:27:16 | 显示全部楼层
不过当我哋咬嘅时候,K社又会“只手遮天”& K1 L, }$ R; C/ d
kevinchan 发表于 2010-5-22 00:06

9 O& r' [" F7 U0 F  v
' B6 ]4 J* E9 Y( J! D) [  f3 E+ Y! i  n' |( V6 o# d( A- J$ i
    群情凶涌,距都怕架!!

kevinchan 发表于 2010-5-22 00:45:17 | 显示全部楼层
群情凶涌,距都怕架!!
5 F# w, g. [& \- ~7 X$ xtandong 发表于 2010-5-22 00:27
大家一齐等机会啦,实有嘅

zhi 发表于 2010-5-22 01:08:51 | 显示全部楼层
+ W) W1 i, N- m* i
- T: r5 \& D! _( m) r* H  I7 zkevinchan 发表于 2010-5-21 20:58

9 T, \2 `% U+ _' r5 _; Y' ?* e) R8 P" n! j5 D5 g

( K! i6 ~6 b' @' [$ l- {    因为本人比较孤寒,非万不得已的情况下,一般不会用点券,多谢关注!唔讲咁多,我仲要赶住做万元户!加埋银行存的定期4,5千蚊,假以时日就成为万元户啦。

kevinchan 发表于 2010-5-22 01:13:17 | 显示全部楼层
因为本人比较孤寒,绝非万不得已的情况下,一般不会用点券,多谢关注!我要赶住做万元户! ...
+ {9 q1 h! L% T& \1 ozhi 发表于 2010-5-22 01:08
讲句难听啲,点券可能係你有生之年都未必用得晒,所以你唔使咁悭啩?
1 F' k9 _3 T1 {PS:我好想知道点解你咁想做万元户嘅?

zhi 发表于 2010-5-22 01:18:05 | 显示全部楼层
. o  g) Y# @9 k
讲句难听啲,点券可能係你有生之年都未必用得晒,所以你唔使咁悭啩?* G# K% V5 t8 y. H$ ?
PS:我好想知道点解你咁想做万元户嘅 ...9 M6 N& E, |0 h$ O  E" g/ I: F
kevinchan 发表于 2010-5-22 01:13

7 c$ `7 e6 ~6 I# @$ y
: l4 Q. S: G9 @7 F  C: j0 b1 i
; q, K. E& Z% v    冇乜特别,主要係希望蓄够2W以上可以开间支行。现实中开唔到银行, 唯有喺呢度满足下自身嘅虚荣心。

123下一页