星梦
    星券
跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[原创]蒙面超人越黎越吾似样

生炒菠萝 发布于2006-7-23 17:54 3457 次浏览 47 位用户参与讨论   [复制分享主题]
<p>请问有几多位大佬有睇过以前嘎蒙面超人尼?对有几多人睇千禧年(2000)后嘎蒙面越人系列尼?</p><p>本人以前好钟意睇RX,基本上我以前日日睇晚晚睇,以前嘎蒙面超人好有正义感,好有团队精神,吾会话为左D乜也去同自已人打,种知就有超人就无'头痕'.</p><p></p><p>而家下果D超人尼!唉~~~新意就大把!基本上同以前嘎蒙超人系列有天同地比嘎分别,成左以前嘎反比!</p><p>第一:无正义感种要去杀一D平民,</p> <p>第二:直头系有团队精神阿极陀就吾团结姐龙骑果到就鬼打鬼,</p> <p>第三:有好多吾系为爱人打生打死就系为自已嘎DD甘多事就去罗人地条命!</p> <p>第四:夸张度超劲,飞腿阿!拳阿!剑阿!车阿!蒙面超人系一辑嘎数量阿一辑里面有几个至十几个不嘎做形!</p> <p>种有好多好多家!得闲再写过拉!</p>

已有(47)人评论

灭世者一 发表于 2006-7-23 17:56:36 | 显示全部楼层
吾辦法啦~~~~無繫距地就吾人睇嘎啦
生炒菠萝 发表于 2006-7-23 18:15:49 | 显示全部楼层
家下果D基本上系垃圾
wilsonck 发表于 2006-7-23 18:26:06 | 显示全部楼层
过左RX都冇咩点睇过蒙面咯
youxiwang 发表于 2006-7-23 18:29:28 | 显示全部楼层
<p>依家果D先好睇,如果全部都好似以前嘎仲好睇?依家嘎系创新,唔创新,唔夸张边有人睇啊</p>
生炒菠萝 发表于 2006-7-23 18:49:11 | 显示全部楼层
D动作太假拉!
zion 发表于 2006-7-23 19:31:37 | 显示全部楼层
<p>要變通嘎嘛,唔通好似以前嘅幪面超人噉成日話保衛地球,維護和平,敵人就成日諗住徴服地球,劇情一成不變,觀衆都睇到訓曬覺啦。所以進行變通係有必要嘅。</p><p>--第一:无正义感种要去杀一D平民</p><p>冇人話幪面超人一定係正義嘅喔,而且唔係所有嘅幪面超人都係噉。</p><p></p><p>--第二:直头系有团队精神阿极陀就吾团结姐龙骑果到就鬼打鬼</p><p>超人又唔係一齊行動嘅,關團隊咩事呢?</p><p></p><p>--第三:有好多吾系为爱人打生打死就系为自已嘎DD甘多事就去罗人地条命!</p><p>幪面超人係有自己各自嘅戰鬥理由嘅,唔一定就係戰友。</p><p></p><p>--第四:夸张度超劲,飞腿阿!拳阿!剑阿!车阿!蒙面超人系一辑嘎数量阿一辑里面有几个至十几个不嘎做形!</p><p>邊個幪面超人嘅武器冇車(車已經係幪面超人嘅標誌性道具喇)、拳、腿啊?誇張就肯定有架啦······</p><p></p><p></p><p></p><p></p><p>&nbsp;</p>
九龍村長 发表于 2006-7-23 19:34:02 | 显示全部楼层
樓主可能先入為主啦。依家D吾係咁就冇人睇架啦。咪當Q版睇囉。
生炒菠萝 发表于 2006-7-23 20:15:35 | 显示全部楼层
<p>家下果只'幪面超人THE FRIST'几好睇家</p>
生炒菠萝 发表于 2006-7-23 20:20:40 | 显示全部楼层
第7楼兄台!你九成无睇过RX有只超级剧场版拉!旧版全系列11个蒙面超人同场开片!都吾知几激家
菠萝油 发表于 2006-7-23 21:02:05 | 显示全部楼层
哇。大佬,你要生炒我啊?
youxiwang 发表于 2006-7-23 21:36:03 | 显示全部楼层
THE FIRST系唔系蒙面超人1号,好似系好旧嘎了喔,最新嘎KABUTO先好睇
1234下一页