[动漫歌曲] 在线动漫音乐欣赏-我的爱人

基拉杰特 发布于2010-10-19 17:10 1166 次浏览 8 位用户参与讨论   [复制分享主题]
【音乐名称】:我的爱人
9 ]" ?1 p+ y# J0 T5 c; v+ q【文件类型】:在线FLV% u% ?: z: u" ?+ @; M3 R0 I
【出       处】:乱马1/2(乱马1/2热斗歌合战)
6 Y$ L7 L0 ^* H【语  言】:日语[主唱:珊璞:佐久间レイ (佐久间丽)]
0 e7 `' v0 N4 l. z1 M1 L& }5 r, V; s* h, H2 B! [6 i1 I

7 E$ E: u. {' [/ m留张沙发看谁要

已有(8)人评论

Batcat 发表于 2010-10-19 17:33:44 | 显示全部楼层
支持左先睇!!

inber 发表于 2010-10-19 18:48:23 | 显示全部楼层
點解呢到重系無咩人支持

基拉杰特 发表于 2010-10-19 18:56:06 | 显示全部楼层
點解呢到重系無咩人支持& O0 _* _! |( @* b; U/ A# @
iamaboyandog 发表于 2010-10-19 18:51

: [: v: P4 @4 {5 K+ S# Z; S' d1 `: J: ?2 A; c# R* C+ p8 W

; b6 c2 O9 y* ^% R    一句话重复!该咬

inber 发表于 2010-10-19 18:58:43 | 显示全部楼层
一句话重复!该咬  {2 k# R; P0 U% n! ?/ d( s% d
基拉杰特 发表于 2010-10-19 18:56

% B! Q7 D5 P0 \/ K
' h, a$ G# _2 E! n: I
0 i1 R3 m8 x8 y: B  D6 u- _7 E* g網絡的問題
( z& a( @6 m5 J5 h唔關我事...(都系怪我無望多幾眼)% f5 q, Z, J2 \
多謝你提我, C9 |2 k3 z- Q/ b( ?- n
好彩自己唔可以咬自己

基拉杰特 发表于 2010-10-19 19:15:30 | 显示全部楼层
網絡的問題' ]: ?6 t& D( |6 ]( D
唔關我事...(都系怪我無望多幾眼)9 p9 ^. g5 \. E# ?
多謝你提我
4 v2 Q( b- r$ C( I- \. D好彩自己唔可以咬自己9 H' Y5 X# ^% j. P
iamaboyandog 发表于 2010-10-19 18:58

2 L& E" g0 b' h5 O# R2 k( x. L! U( s. z2 u" w7 I. ]9 P2 Y7 A
, Z6 t3 I! _& a, z4 K
    两句话相差最少3分钟!

inber 发表于 2010-10-19 19:19:10 | 显示全部楼层
两句话相差最少3分钟!( \( V! b( H( ^3 Y" R
基拉杰特 发表于 2010-10-19 19:15

1 I  k* D1 J  N" j8 {/ Q7 C7 s. ]) E& S" Q+ a5 `. a3 P4 c7 N* |2 p
9 ]0 z1 e* P1 w; a. ^* M: l$ c
因為我按左回覆後
: v$ _( t& J+ i+ t無關個firefox...以為佢未回
, W3 ]9 }7 T: @2 P% b7 V. G點知原來佢晨早回左
2 w, s3 I( e; Q' h1 Y* [+ `咁3分鐘之後佢又同我發多次   (唔知系指今定系訊號的物體)9 ^8 m$ z: ^3 p
所以回左兩次  p5 @5 Q/ j& U, z8 M
我都唔知點解.估的

基拉杰特 发表于 2010-10-19 19:51:47 | 显示全部楼层
因為我按左回覆後
2 T- k5 L% L7 W7 w- y, A無關個firefox...以為佢未回
( a% G5 B7 L+ G8 f點知原來佢晨早回左
1 l  D& K- {: D$ c" d% Y咁3分鐘之後佢又同我發多次    ...9 q* N7 A7 ~- ^- E
iamaboyandog 发表于 2010-10-19 19:19

) b3 s& [5 Q$ t
3 m& ?! a, Y2 d8 w( E; Y; A
% ^! C: a$ O: u% t    继续去看片

cuterinoa 发表于 2010-10-19 20:51:43 | 显示全部楼层
我来支持你.... 乱马 以前我最爱...