[版务建议] [求助] 版主进...

zhi 发布于2010-5-21 19:27 3443 次浏览 27 位用户参与讨论   [复制分享主题]
kevinchan 发表于 2010-5-22 01:26:30 | 显示全部楼层
冇乜特别,主要係希望蓄够2W以上可以开间支行。现实中开唔到银行, 唯有喺呢度满足下自身嘅虚荣心 ...1 Z7 ?  V8 G4 A: m$ H9 Q2 a
zhi 发表于 2010-5-22 01:18
问K社借住2W先係啦,佢大把银两,两皮嘢对于佢湿湿碎

tandong 发表于 2010-5-22 01:27:14 | 显示全部楼层
冇乜特别,主要係希望蓄够2W以上可以开间支行。现实中开唔到银行, 唯有喺呢度满足下自身嘅虚荣心 ...
0 ?  G. Q  u1 Z0 L, rzhi 发表于 2010-5-22 01:18

1 ^4 U" O0 I; Y0 F+ B0 m8 A0 `  ~3 W) G
1 }' {+ ~2 R6 H$ t* i0 j
    你同K社争生意?小心被大银行挤挎啊!!

tandong 发表于 2010-5-22 01:28:58 | 显示全部楼层
问K社借住2W先係啦,佢大把银两,两皮嘢对于佢湿湿碎
0 ^  h* C' I1 k2 Q: ]2 I5 R6 K* Mkevinchan 发表于 2010-5-22 01:26
8 p9 `9 [% z) ]" Q- ^3 K

) j) a% o5 G' k5 ?- l! z
3 \2 A+ s& Z# O* }/ c5 M6 f# Y    到时K社迫你还贷,你破产了!!

kevinchan 发表于 2010-5-22 01:40:56 | 显示全部楼层
到时K社迫你还贷,你破产了!!
. d, u! j2 j6 w6 i/ Etandong 发表于 2010-5-22 01:28
但係就算佢点衰都好,最后都有点券顶住,咔咔

tandong 发表于 2010-5-22 09:01:24 | 显示全部楼层
但係就算佢点衰都好,最后都有点券顶住,咔咔) y. _) Z2 l% ?  o4 K
kevinchan 发表于 2010-5-22 01:40

/ S7 b7 W$ F& W' N. u: s( X. }. x: C$ f  H- s9 v

7 ?$ ?' w1 n' E. E$ X* B5 m    雀仔,你就来万帖户了!!

alexhus 发表于 2010-5-22 10:19:43 | 显示全部楼层
系啵,雀仔就来万帖户啦。。。顺便恭喜下。。。0 j9 u8 Y+ Z! \2 b. b7 V! h/ q

2 [& Y, w, l, c  @4 ^8 L  @1 S" L+ E8 ePS:继续追讨工资,K社。。。

基拉杰特 发表于 2010-5-22 13:29:24 | 显示全部楼层
雀仔,你就来万帖户了!!7 `4 D  T7 T5 E
tandong 发表于 2010-5-22 09:01
  b( w, F8 G; f- U9 F8 T

7 o+ }1 V2 d0 b( k1 k
5 g9 q9 l4 q8 z0 q4 \/ ], F. {. K    在首页看到张图!还以为雀仔被通缉了

kevinchan 发表于 2010-5-22 14:06:04 | 显示全部楼层
系啵,雀仔就来万帖户啦。。。顺便恭喜下。。。
/ P; ]4 S+ A/ k+ q% |6 f/ D  k& R+ O: F# |
PS:继续追讨工资,K社。。。
; [: V' z+ ?9 U5 `7 P+ w# Salexhus 发表于 2010-5-22 10:19
到时记得嚟奖励下我啊

kevinchan 发表于 2010-5-22 14:07:15 | 显示全部楼层
雀仔,你就来万帖户了!!
5 U) L; u; w  G5 etandong 发表于 2010-5-22 09:01
依家已经到咗啦

kevinchan 发表于 2010-5-22 14:07:34 | 显示全部楼层
在首页看到张图!还以为雀仔被通缉了
  L, w: p' K: p% p; W* J基拉杰特 发表于 2010-5-22 13:29
係我身上绝对唔会有呢种事情发生

zhi 发表于 2010-5-23 01:33:13 | 显示全部楼层
到时K社迫你还贷,你破产了!!
+ r9 ?" L5 I  h) F6 ~; Ytandong 发表于 2010-5-22 01:28

, x/ F, x: ^3 A
5 G$ v( e6 I. ~9 N, m1 c$ B# q0 m) J9 |2 y+ W
    同意啊,赚鸡碎咁多仲为够还贵利,好似广东话俗话,卖HI唔够补裤裆!!!

aaron81 发表于 2010-5-23 09:14:40 | 显示全部楼层
现在才发觉原来有这么多有钱人~