[其它更多] 到深圳寄書那里好? 快遞還是郵寄呀?

abc-like 发布于2010-5-14 16:13 1833 次浏览 29 位用户参与讨论     [复制分享主题]
kyo1983 发表于 2010-5-16 16:59:48 | 显示全部楼层
你跳过深圳河吾使钱嘎!!
& _7 A( Q+ I  y9 Z9 gtandong 发表于 2010-5-14 17:44

4 b& z7 T" j7 M% `% M7 s
' Y8 M+ \2 n5 ^/ r4 T9 v8 s, U
    不如行到去边关个度,然后将本书掉过去比个边既邮递员叔叔啦

abc-like 发表于 2010-5-16 21:37:13 | 显示全部楼层
我驚掟中佢!!
不如行到去边关个度,然后将本书掉过去比个边既邮递员叔叔啦7 T! k2 P' ]: b
kyo1983 发表于 2010-5-16 16:59

kyo1983 发表于 2010-5-16 22:57:24 | 显示全部楼层
回复 26# abc-like
! A( c" `2 r% U% o& h: T$ U2 J: e0 E
! _2 t3 O" m/ y7 @
7 `1 C+ N$ j% J' Z  |7 M; m   咁好彩既话,就要叫个邮差叔叔帮你出埋邮费啦

abc-like 发表于 2010-5-17 20:26:37 | 显示全部楼层
何德何能 你叫
回复  abc-like . F$ H$ \) W2 u; t& w2 k  x2 C

7 q4 l- k7 @9 P( o& Q8 i- \8 _' d( K( T9 O5 }2 {7 Y8 k3 @
   咁好彩既话,就要叫个邮差叔叔帮你出埋邮费啦0 A1 y2 {8 p) _) Y2 Q" o
kyo1983 发表于 2010-5-16 22:57

kenhai74 发表于 2010-5-18 18:25:19 | 显示全部楼层
入嚟学到唔少嘢啊!以前我都喺未试过寄嘢嘎,今次知道咗好多哩方面的知识,多谢晒各位!

hlfhao 发表于 2010-5-21 08:53:46 | 显示全部楼层
讲便宜应该是邮政' L) p3 }6 s4 S* O5 Y/ b, G- b
因为邮政寄印刷品是有特别优惠价的