[动漫周边] 今日用200$買左套台灣正版既"魔界女王侯補生"

ngyan1600 发布于2010-5-7 20:29 2541 次浏览 35 位用户参与讨论     [复制分享主题]

已有(35)人评论

aubert22 发表于 2010-5-7 20:39:36 | 显示全部楼层
香港嘅消费,200蚊唔贵吧??

ngyan1600 发表于 2010-5-7 20:40:46 | 显示全部楼层
6 D: i7 ~- c1 z9 _( a
0 J  P/ O' i* [, H8 A200$51集唔貴喇
7 t; \) \& c& |" Z/ j2 T主要想問下大家覺得畫質點(以咁一碟有咁多集黎講)

迪格斯 发表于 2010-5-7 21:07:36 | 显示全部楼层
碟片格式為dvd-51 B- Z+ s: m  a& M
一碟12~13集& [2 F4 g6 q0 ]
國日雙語,外掛中文字幕........
& R! x+ L% Q6 T- G% ~& @3 `俾圖大家睇下,覺得ok既,我兩個月後開始合& }1 S0 I2 |# X8 e; s
...9 m' g  u6 L1 O2 H! s
ngyan1600 发表于 2010-5-7 20:29

- C& \6 A; t- p/ R: Y! n1600支持。。。。买了1套,1600好野。。。2 ?& [% {4 t% C# E) X
如果靠网上应该唔会齐的,之前在唔知边度下了大半的wmv9编码的,还有一些系tvrip,估计加加埋埋有30多集,不过无粤语轨我都费事搞啦。
+ @7 U4 S& H- o/ k; l& Y% G你来了。。。

championB 发表于 2010-5-7 21:29:15 | 显示全部楼层
画质不错,粤语版怨念的地方是有几集莎朗失声啊.

Laputa81 发表于 2010-5-7 21:41:04 | 显示全部楼层
好似有少少朦```````

kevinchan 发表于 2010-5-7 22:09:00 | 显示全部楼层
画面有啲蒙,不过唔知自己rip下佢,锐化下佢唔知会有咩效果呢?
; i' z& J7 V1 S- H讲翻你个问题,一disc有12-13集,画质算係咁啦,可以话係过得去啦

kental 发表于 2010-5-7 22:09:28 | 显示全部楼层
虽然有D蒙,不过都还可以,已经好好了!

batuu 发表于 2010-5-7 23:58:02 | 显示全部楼层
200$ 得兩集....貴LA

4ycao 发表于 2010-5-8 00:26:06 | 显示全部楼层
太好拉!期待着...

kevinchan 发表于 2010-5-8 00:32:26 | 显示全部楼层
200$ 得兩集....貴LA
1 ^- ~& J, _1 t  K" \& Jbatuu 发表于 2010-5-7 23:58
你睇下睇回复内容啦,你误会咗啦,係200元一套啊,title都写住“买咗套”

ngyan1600 发表于 2010-5-8 04:31:02 | 显示全部楼层
3 k- s, {: T9 Q& U
1600支持。。。。买了1套,1600好野。。。6 v9 ?9 S* A" o6 d1 E
如果靠网上应该唔会齐的,之前在唔知边度下了大半的wmv9编码的 ...
; D5 i: ^4 o  {+ i迪格斯 发表于 2010-5-7 21:07
% ]5 B' b% `0 I7 D% Y0 X/ m* G
3 @# N7 H' c% F/ y+ _

7 `, K* d, |2 r% @+ j8 l% C    高質版買唔起,唯有買低質版啦.....  u2 U. a( b6 e! j
高質版一碟3集,dvd-5 功能一樣. [1 h* q( y' x& {2 K$ K: L
不過一碟要120$左右(nt$360)

123下一页