[动漫周边] 今日用200$買左套台灣正版既"魔界女王侯補生"

ngyan1600 发布于2010-5-7 20:29 2539 次浏览 35 位用户参与讨论     [复制分享主题]
xiaoxue 发表于 2010-5-8 23:06:22 | 显示全部楼层
贵死~~~200蚊港纸先2集啊- -

ngyan1600 发表于 2010-5-8 23:19:05 | 显示全部楼层
贵死~~~200蚊港纸先2集啊- -
4 a8 t9 e4 d# c" l3 A2 uxiaoxue 发表于 2010-5-8 23:06

; D! d' _4 Z4 M  t( r; `2 k
# Y* K/ e" i% f: e0 p& P6 p# `, M  z4 C0 b4 N8 ]
    又一個唔會睇人講野
  C; d& J1 ~% p5 B6 w; M9 W, R) W  ]係200$全套(我寫明"買左套")

ngyan1600 发表于 2010-5-8 23:22:25 | 显示全部楼层
画质不错,粤语版怨念的地方是有几集莎朗失声啊.) h" _& T9 D5 F: x7 m5 I8 `' @- c6 K
championB 发表于 2010-5-7 21:29
" @% W/ c6 d. j* F
6 ]; h8 |/ P; f
# a: V- k* F( Z
    嗯..果幾集聽到我想器.....不過好彩既係岩岩好果幾集我可以安慰自己話"岩岩雲尼拿決定離開同巧克力對著幹,巧克力不開心,心情極低落,所以聲音都好低落"

natural 发表于 2010-5-9 13:52:29 | 显示全部楼层
嗯~还不错的样子~

ngyan1600 发表于 2010-5-10 11:49:52 | 显示全部楼层
有相关嘅filter选项,你应该懂英文的,用下就知,其实我都係上网搜索教程学习的- t) j4 p% R# y# W  v
kevinchan 发表于 2010-5-8 22:12

+ q# j' z. _) ~8 R8 S5 T/ L" D& k
, r8 G5 G$ u2 U+ U9 L" J! S
% v1 A) r0 K! a$ E* e    我識英文就好了~但係我就係唔識英文,我年年英文都係f-(9~13分)

kevinchan 发表于 2010-5-10 15:11:37 | 显示全部楼层
我識英文就好了~但係我就係唔識英文,我年年英文都係f-(9~13分)+ _+ N) ~6 B0 X! N( x- X% |3 I& L
ngyan1600 发表于 2010-5-10 11:49
照计你呢个年代嘅学生英文都唔会差得去边啩 其实我谂唔係你唔识英文,係嗰个软件啲词比较专业啫,所以都係睇教程好啲!或者问下人咯,例如问下水猫,我见佢经常用megui压片

ngyan1600 发表于 2010-5-10 22:22:36 | 显示全部楼层
本帖最后由 ngyan1600 于 2010-5-10 22:27 编辑 # B) Y0 q$ J- P5 U6 x' r  Z1 _+ a

; N# o& p/ V( }* W貌似新版MEGUI自動銳化!??????4 ]3 H' b& {  a$ m1 V; B3 y
偷偷壓好左第一集之後.....

kevinchan 发表于 2010-5-10 22:45:51 | 显示全部楼层
貌似新版MEGUI自動銳化!??????
8 g2 Y/ {% l5 z$ K5 Y* ]" N$ v% b  b偷偷壓好左第一集之後....., o) h& J- h+ U% u
ngyan1600 发表于 2010-5-10 22:22
两幅都係压过咖?如果係,第二幅就睇唔出有咩变化,第一幅无得对比,所以唔清楚

ngyan1600 发表于 2010-5-10 23:05:12 | 显示全部楼层
兩張都係壓好左既) Y' R1 |* m) N; U6 ^8 c
感覺比首帖那張好D
3 @9 m0 R  N/ a4 }" m# C! G+ Q未壓是720X480,壓好左係640X480

kenhai74 发表于 2010-5-13 18:43:25 | 显示全部楼层
楼主好嘢啵,支持一个!

kingderek 发表于 2010-5-20 18:39:05 | 显示全部楼层
樓主是在信和那間售賣台版 DVD 買的嗎?
- z7 N# M: s# u3 `% C! ^
- g! l+ `, Y. K0 k是現貨還是需要訂購呢?

aifunjay 发表于 2010-6-13 22:06:00 | 显示全部楼层
不太喜欢看这些