跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[旋风分享] [轉載]][4.7][QQZQ10D][Queen Millenia][新竹取物語1000年女王][9.67G] [校正音頻01]

mcnynbajay 发布于2010-4-12 23:52 10050 次浏览 94 位用户参与讨论     [复制分享主题]
alam 发表于 2010-4-13 17:46:43 | 显示全部楼层
這個我欠最後一集, 可能會令各位失望.
6 N" q7 M# c* ?+ e0 _$ e5 _PTK 发表于 2010-4-13 09:58
4 p1 X+ g* s+ _& w1 i

2 P0 I. y& B! ~: |( D; O" m0 x2 d4 x) l( H9 q* N+ w
    欠最後一集音頻?

mcnynbajay 发表于 2010-4-13 21:19:56 | 显示全部楼层
這個我欠最後一集, 可能會令各位失望.
5 T# e9 @0 }- i- [* |) N7 ePTK 发表于 2010-4-13 09:58

" p( y+ n0 N" O* w  u* |, h% G6 C/ i9 O* S8 Q
哦,你早就提及了唔齊嘅了,做好佐心理準備!
8 I7 Q* u" Q2 g% `5 ^5 M& t) V估唔到漏了最后一集而已!望能系另一某神手上問下有無哩集了~# |$ W" n; ]; W

1 s% H+ H/ C, p  z4 ePS:PTK,早期的錄影設備無而家甘完善,你都能保存至今!犀利~膜拜一下!

sarina 发表于 2010-4-13 21:56:51 | 显示全部楼层
非常希望是tvb的配音...

kental 发表于 2010-4-13 22:22:58 | 显示全部楼层
无体过,不过体D标题好似好好体甘喔,得闲下一集体下啦!点解楼主近排甘多GALGAME噶转载噶!

alam 发表于 2010-4-13 23:38:52 | 显示全部楼层
! x) \- T1 V# L: l7 n8 v
哦,你早就提及了唔齊嘅了,做好佐心理準備!( k- F2 B4 D4 j$ y  q; @
估唔到漏了最后一集而已!望能系另一某神手上問下有無哩集 ...3 k) l* X4 J# M; b. S  }9 _3 h
mcnynbajay 发表于 2010-4-13 21:19

6 s! O; q9 n  V! T7 k
  p, o. P6 s9 _$ o3 a& N* ]' B& v  _2 L0 L
    真的好難得有人有粵語音頻, 這部可以話千年前播的千年女王, 是否有1-41集音頻?
8 ^4 ]* I. P3 q. x7 c+ h我之前見到[DVDRip][Queen.Millennia.The.Movie][1982][RM10.704℅384][CHT][CRC32_D104B361].mkv 有中文字幕 in jshare, 你有沒有Movie音頻?
0 m8 b3 N1 s+ g: A9 x- l" n" z
, E5 o2 C) X+ B- N3 b# D如果沒有都唔緊要, 多謝你們share! 但可否告知用什麼 program 合音頻和 wmv?  mkvmerge GUI 好似唔得! 仲有唔知點解解壓時有些集數解壓唔到, 會看那一part有問題, 遲些再下過, 再試 before 23/4/2010. 因好似有 deadline!

sarina 发表于 2010-4-13 23:52:56 | 显示全部楼层
請問怎樣拿到音頻檔呢 ?

sarina 发表于 2010-4-14 12:56:15 | 显示全部楼层
謝謝, 問了很多人才下得了mu的那音頻檔. 終於可聽明白故事講什麼. % r/ j3 f- R( k
樓主請問 其他集的音頻是否還未發布 ?

alam 发表于 2010-4-14 13:21:04 | 显示全部楼层
謝謝, 問了很多人才下得了mu的那音頻檔. 終於可聽明白故事講什麼. 3 W2 \( O1 V) K" e. v
樓主請問 其他集的音頻是否還未發布 ?
3 L( x& \8 q0 ?  k& |+ `sarina 发表于 2010-4-14 12:56
  L# L% \) c; {+ t" T) _
: h7 @6 x0 b# S. d
- S# x8 X4 v( b) o1 m
    good question, 這個問題我都想問, 好似話除了最尾集沒有.  其他都應該有!

sarina 发表于 2010-4-14 13:47:04 | 显示全部楼层
good question, 這個問題我都想問, 好似話除了最尾集沒有.  其他都應該有!% b' Q4 a+ g. o
alam 发表于 2010-4-14 13:21

S* J+ f, g) C" W) p
6 R. w5 U5 j# J3 t4 l6 Y1 K+ z有發布過嗎 ? 請問在哪兒找到呢 ?

mzmk2 发表于 2010-4-14 13:58:27 | 显示全部楼层
千年女王~~懷念懷念~~!

alam 发表于 2010-4-14 14:05:04 | 显示全部楼层
本帖最后由 alam 于 2010-4-14 14:10 编辑 ' m! [6 {% Y1 b" t7 y6 t) F
有發布過嗎 ? 請問在哪兒找到呢 ?
0 n' T& [  L5 w1 s- csarina 发表于 2010-4-14 13:47
6 Z: P# A5 c. E7 r$ G

5 }- P7 g; d/ e. A: g4 h5 B: W5 S2 Z2 a0 `- L4 Y/ W
我暫時只看到 mcnynbajay 發了第一集音頻, 你下了42集加個劇場版未? 你識唔識合?  我仲研究怎樣合! 有d parts may have some problems, need to dl again and try!

sarina 发表于 2010-4-14 14:14:43 | 显示全部楼层
我暫時只看到  發了第一集音頻, 你下了42集召加個劇場版未? 你識唔識合?  我仲研究怎樣合!
. B6 J# ^0 _4 j0 {* q5 ualam 发表于 2010-4-14 14:05
0 L6 j  m7 z& h" m' F

) Z! H; E1 K) l$ U; Y  a"qq"郵箱 無問題, 已下了所有視頻& [  ^$ \# n- b5 w2 j3 T
如果有每集的音頻, 我想我可以幫手合成粵語版上傳給你們.