粤漫社计划投入一笔资金用于建立网盘事宜

Kiver 发布于2010-4-4 17:19 17176 次浏览 136 位用户参与讨论       [复制分享主题]
kevinchan 发表于 2010-4-6 23:41:58 | 显示全部楼层
你的那些软件都占晒上行带宽咯~~~
- ~- \6 F" x4 T9 V/ YKiver 发表于 2010-4-6 23:33
相同情况下,我尝试咗用IDM下载,结果如下:
* S% F& h6 u& A( J$ Y% X
& b" R3 k, G- Q3 { 捕获.PNG

kevinchan 发表于 2010-4-6 23:42:57 | 显示全部楼层
呢个网盘可以续传啵,唔错啊

Kiver 发表于 2010-4-6 23:45:10 | 显示全部楼层
相同情况下,我尝试咗用IDM下载,结果如下:# m  {& _0 d8 }
kevinchan 发表于 2010-4-6 23:41
0 K# a! h  ]4 Q* I( B. p# F

7 J0 J, U5 l; ]8 H# o9 [) l* I/ M$ Q+ \" J! `+ T
    我的下载测试图~
7 X, o+ g$ D0 N2 V! H1 X% y3 g/ Z- K# o" m0 g6 ~3 ~- [+ ?6 s
    晚上23:40分
" q4 z" C" ]$ e4 ^1 {4 s" r$ a2 {+ @* w  g$ q' g. S
最高可以去到190几KB/S
0YIKE IPOWER.jpg

aubert22 发表于 2010-4-6 23:46:02 | 显示全部楼层
点解你情况同我咁相似嘅?不过我都测试咗,唔係正式测试,我都下载紧其他嘢!& w0 b. W. D  Q: H2 |2 {
上图先!
' Z2 p9 x1 ~# M; f一幅好囧的图!& C* ]7 E: ^- O& c* {; q
...
1 V: y: R! M' t! rkevinchan 发表于 2010-4-6 23:28
) v7 F9 S* _/ e. T9 _* L5 i- k

% w) L+ g" y: Q6 Z. G/ H嘻嘻,我都上图黎"晒"下先~~睇到图2就知道点解图1嘅速度会咁慢嘎啦~
8 h2 @" M2 |% R  b9 s" f 01.jpg , ^3 `* I1 O/ h7 Q" Q' H
2 W+ Y+ Z8 M; o5 y& Q3 v

Kiver 发表于 2010-4-6 23:48:01 | 显示全部楼层
呢个网盘可以续传啵,唔错啊1 w& E3 z/ Z# s  R2 ^* p
kevinchan 发表于 2010-4-6 23:42
6 e0 h+ [7 Z7 D; D  o3 n  f
7 F* I+ v' Y% f. J
$ ?& Q+ {- l4 V+ M' y
    上传无续传呢~~~~

kevinchan 发表于 2010-4-6 23:48:46 | 显示全部楼层
水猫的巨物不简单!

kevinchan 发表于 2010-4-6 23:50:29 | 显示全部楼层
我的下载测试图~& ^6 q1 e/ f( w+ K" @4 u. _
: p" x2 U* Y+ [, n. f- i% B+ k
    晚上23:40分
& {7 F2 i- U& _, ?9 X0 n8 w/ M9 n. |) |
最高可以去到190几KB/S
* b/ E' l3 G2 o1 O. u+ LKiver 发表于 2010-4-6 23:45
我怀疑是不是我的迅雷有问题,下载什么都不能满速!IDM就可以满速

kevinchan 发表于 2010-4-6 23:53:21 | 显示全部楼层
上传无续传呢~~~~
. y0 M  Y1 n: g; ^Kiver 发表于 2010-4-6 23:48
的确好遗憾!不过谂下,好多网盘都唔支持上传续传噶啦,都係差唔多啫!起码下载速度都唔错啦!

kidhitomi 发表于 2010-4-7 07:25:36 | 显示全部楼层
难够有网盘空间用~~2 m+ b+ K; p/ B9 b5 J9 V# F* e
方便大家~
; Q0 n( F7 l: E% M" R6 M, v是好事~
$ A) G. {! a- v( g' `" G( W9 W绝对支持~

SA_127 发表于 2010-4-7 19:31:58 | 显示全部楼层
好似幾好
4 V0 }* Y; j  O% Y& e* R我投支持一票

kevinchan 发表于 2010-4-7 19:47:26 | 显示全部楼层
话时话,我都唔记得投送吻先!

mymuro 发表于 2010-4-8 00:36:26 | 显示全部楼层
今日凌晨00:34,学校ad,下行带宽:1M
: z7 p* m/ ]  o4 z% S) ` a.jpg