[版务建议] 关于果个录影版块

netasa 发布于2010-4-1 11:55 2309 次浏览 12 位用户参与讨论   [复制分享主题]

已有(12)人评论

天使之风 发表于 2010-4-1 12:26:14 | 显示全部楼层
板块太多其实仲麻烦哩~

tandong 发表于 2010-4-1 15:40:36 | 显示全部楼层
板块搞咁鬼多,比你块你睇算了!版主也吾多,出的比进的多!

kevinchan 发表于 2010-4-1 22:01:07 | 显示全部楼层
K社一个人都好难谂,我都实在无咩好建议,希望大家多啲提建议!但係一路都无几多人嚟提意见

天使之风 发表于 2010-4-1 22:10:21 | 显示全部楼层
K社一个人都好难谂,我都实在无咩好建议,希望大家多啲提建议!但係一路都无几多人嚟提意见4 t% Z. @$ n* R  z* Q8 Q4 P# P
kevinchan 发表于 2010-4-1 22:01

% E0 ^; W2 ~' [7 r+ p( }
& F& [$ O* a: T1 }
, x6 L' ~+ v( M+ T# ^* W4 @: q7 d    我跟住呢只雀水多下~~·

kevinchan 发表于 2010-4-1 22:16:31 | 显示全部楼层
我跟住呢只雀水多下~~·3 \) _& ~3 j' t$ D: `
天使之风 发表于 2010-4-1 22:10
呢度唔好水啊,米先收你水费噶! 讲返啲正经嘢啦!

天使之风 发表于 2010-4-1 22:25:32 | 显示全部楼层
呢度唔好水啊,米先收你水费噶! 讲返啲正经嘢啦!
+ v* [! t+ W( M5 N  i; d. I" _kevinchan 发表于 2010-4-1 22:16

8 ~" L' _% k9 ~& p8 ^, F! \7 A% a5 N6 C$ D
又黎扫我走了。。。

tandong 发表于 2010-4-2 08:59:59 | 显示全部楼层
又黎扫我走了。。。
+ Q# s: e6 |# U8 i& e天使之风 发表于 2010-4-1 22:25

7 f0 g& [! I$ s$ M* u# P
% j* v* {2 e- e' e) F( C
) w5 p( v  o: N5 z/ k    睇你几时比雀仔咬,我再加一野!!

天使之风 发表于 2010-4-2 09:14:12 | 显示全部楼层
睇你几时比雀仔咬,我再加一野!!) i6 H; r; ~2 d5 \
tandong 发表于 2010-4-2 08:59

% t$ @0 n1 U3 z6 l& L# Q4 X( L% O, T0 }

' \& g% q# e; N0 V& x9 X    黎人啊。。。2只街长系度虾我~·~

netasa 发表于 2010-4-4 06:25:59 | 显示全部楼层
板块搞咁鬼多,比你块你睇算了!版主也吾多,出的比进的多!3 t# D8 D, Q: s1 V0 [8 O% G* u( ]$ t5 [
tandong 发表于 2010-4-1 15:40
" R- J& A3 ?9 u; |! ~7 T
% ?8 b) R4 \% w$ H# E- E3 X  y* a
咁客气啊!  我好奇点解果个区无咩人去发贴啫!! 

tandong 发表于 2010-4-4 09:25:41 | 显示全部楼层
咁客气啊!  我好奇点解果个区无咩人去发贴啫!! 
% X$ f( v$ `  z8 J5 v' gnetasa 发表于 2010-4-4 06:25
3 l  e& i  _; f" z

o! j) X5 P1 @) p( V, w5 a
. n; e4 g5 x* m6 }8 ~: c    我够奇了,我挂左:“粵漫社诚招錄制人员,有意者請连系管理员那家伙。”成半年多,吾见人上钩!!

迪格斯 发表于 2010-4-4 12:44:33 | 显示全部楼层
除非系香港的录影人,内地录影嘅人我估计无几多个,原因非常明显广告间接位多数都畀广告遮,而且画面及语音也不太好。。。。。如果靠香港的录影人过离发帖,估计可能性不高了。所有报名的几率几乎达到0级。。。。

12下一页