[粤语动画] 求几部龙珠剧场版粤日双或三语MKV!!!!!

help6288 发布于2010-3-21 14:04 8116 次浏览 81 位用户参与讨论     [复制分享主题]
kevinchan 发表于 2010-3-24 22:34:46 | 显示全部楼层
挂完分享
; N& e' G( G- p( phelp6288 发表于 2010-3-24 22:30
谂都唔使谂,想上传死我啊= =!况且依家挂紧嘅速度慢到发癫,一日都唔知有无几百MB,但我会坚持的!如果一个月挂到2只disc都唔错啦!

help6288 发表于 2010-3-24 22:35:29 | 显示全部楼层
谂都唔使谂,想上传死我啊= =!况且依家挂紧嘅速度慢到发癫,一日都唔知有无几百MB,但我会坚持的!如果一个 ...+ f" S! Y( o0 ~% `
kevinchan 发表于 2010-3-24 22:34

+ d  `* Y( j. j# Z5 ^9 q* j$ l. U9 d6 K" ^3 R) |

6 c. g* K! }: u5 Q% W2 n    我讲笑咋

天使之风 发表于 2010-3-24 23:33:09 | 显示全部楼层
我讲笑咋+ _8 ?: M. q; w1 P# j/ b0 C7 K8 q
help6288 发表于 2010-3-24 22:35
4 g- i, _8 R6 G! P

8 X$ h8 X8 A3 s. H: T* Z; r; x% `% F+ C( S9 {2 Z/ A# E6 L4 Y
  捉佢去合宠物小精灵然后分享先得·~~

billiard 发表于 2010-3-24 23:45:30 | 显示全部楼层
粤黎粤漫QQ群 25212859

天使之风 发表于 2010-3-24 23:47:39 | 显示全部楼层
混论坛的都不喜欢上QQ的说

kevinchan 发表于 2010-3-25 00:04:21 | 显示全部楼层
捉佢去合宠物小精灵然后分享先得·~~
$ X- h" g/ C$ E$ `0 o5 P天使之风 发表于 2010-3-24 23:33
希望有呢一日啦!

天使之风 发表于 2010-3-25 00:07:12 | 显示全部楼层
希望有呢一日啦!
  u, C# _7 _( a2 Y1 Jkevinchan 发表于 2010-3-25 00:04
" ]) l+ O2 E% J+ h2 z* U, K! W
/ m) e! C. R8 s3 l8 @! `
3 M: g& @9 K8 I2 o5 W) e4 }
    希望我等到呢一日啦、、、、

kevinchan 发表于 2010-3-25 00:09:38 | 显示全部楼层
混论坛的都不喜欢上QQ的说
; f! X8 ^, ~$ }6 o) f天使之风 发表于 2010-3-24 23:47
无暇兼顾?

天使之风 发表于 2010-3-25 00:15:11 | 显示全部楼层
无暇兼顾?2 n- q: h/ G9 m0 I) }0 }
kevinchan 发表于 2010-3-25 00:09

7 N# V5 i8 I0 @! c" N" l5 I7 k* J
9 I. q' l$ X* i4 r5 A# @4 o4 Y  s9 |3 |
    我系度话紧你咋。。。我一直都挂住QQ,哈哈

kevinchan 发表于 2010-3-25 00:24:33 | 显示全部楼层
我系度话紧你咋。。。我一直都挂住QQ,哈哈
. h* j! \6 J& z- U4 \3 d4 B; x; `天使之风 发表于 2010-3-25 00:15
我已经好少开QQ啦!因为我机器唔好,开QQ又卡!继续睇片去,睇多几集就瞓教!闪

天使之风 发表于 2010-3-25 00:25:45 | 显示全部楼层
我已经好少开QQ啦!因为我机器唔好,开QQ又卡!继续睇片去,睇多几集就瞓教!闪& V' h8 Z) b) y) o
kevinchan 发表于 2010-3-25 00:24
5 L  L; b+ c. s5 W* t; e
6 Q) t! l7 R9 C- l3 c
; S! w% R! [5 @: a9 g; r1 k  @* b3 Z
    [em54] 听日再水过,同你大战几百个回合

help6288 发表于 2010-3-25 00:26:06 | 显示全部楼层
粤黎粤漫QQ群 25212859+ s7 L0 F5 u/ q0 }& l% ]* s
billiard 发表于 2010-3-24 23:45
. t8 U5 ^: r0 R9 \% s

, s. r4 v& V: D$ H6 n. s) h& h. d* a, N) w# i) k
    得闲我都加入XDD