[粤语动画] 求几部龙珠剧场版粤日双或三语MKV!!!!!

help6288 发布于2010-3-21 14:04 8117 次浏览 81 位用户参与讨论     [复制分享主题]
kevinchan 发表于 2010-3-22 14:49:02 | 显示全部楼层
你指一個disc4.3G........???  Y( i  P. @; v- B7 ?# U" W1 {
甘一disc有几集??
1 g  {# K0 r- o7 k  ^9 z9 ehelp6288 发表于 2010-3-22 14:44
係啊,我打错咗,係4.3G/disc ,一disc就有6集囖

help6288 发表于 2010-3-22 17:09:24 | 显示全部楼层
係啊,我打错咗,係4.3G/disc ,一disc就有6集囖. [- X3 h' r7 K! Y5 g) N! }' D
kevinchan 发表于 2010-3-22 14:49
# d+ o6 U9 g$ Z& \; w6 H" Y' }
一集成700mb.......我真系无福消受 + C" H+ g- b+ ^
真羡慕!!!!!!!
; k2 X7 d0 {- }  N# ?3 n: nE+收藏影片真系5知刻碟好定放硬盘好@@
# p( M+ Y1 Z2 [" m* ]/ n刻碟有机会花.........+ h2 `' c+ ]2 E7 B' E) }
硬盘又5知用内置好定外置好............5 l$ P0 A7 \; Q3 B
真系烦烦烦烦烦烦烦烦烦烦烦

kevinchan 发表于 2010-3-22 20:23:36 | 显示全部楼层
一集成700mb.......我真系无福消受 5 B7 |5 K' h% _$ }7 Q2 V6 j
真羡慕!!!!!!!
3 ?! z" F8 w( ?* }E+收藏影片真系5知刻碟好定放硬盘好@@
$ l: t8 O4 X0 U# S" q, H, }/ ?' ^刻碟有 ...) ~4 n8 l( m  u. L2 Q* B# c
help6288 发表于 2010-3-22 17:09
我都係下载刻碟咋,反正啲碟都起码可以保存一年啦,一年后科技发达到咩情况都未知!咁到时咪将啲碟提取翻出嚟囖

panzcheng 发表于 2010-3-24 21:29:31 | 显示全部楼层
利个版有咩唔通嘎?画质提高有几多?我岩岩先下完旧过个版本~~哎!如果画质好噶话,之前过D就白下了......

天使之风 发表于 2010-3-24 22:02:00 | 显示全部楼层
米讲龙珠了。。龙珠用左我百几G空间了~~·

help6288 发表于 2010-3-24 22:10:44 | 显示全部楼层
Kchan搵果个档好似几正

天使之风 发表于 2010-3-24 22:16:33 | 显示全部楼层
Kchan搵果个档好似几正. B9 a# C8 \+ C) O7 h* C* l
help6288 发表于 2010-3-24 22:10
" E" W1 Q& f: |: q6 v; M

+ ~5 v  G7 }) e% D8 m
0 E8 D1 L& }' o7 G- ]    要龙珠稳衰雀实冇错~

help6288 发表于 2010-3-24 22:20:24 | 显示全部楼层
要龙珠稳衰雀实冇错~  i* S" O3 m1 Z7 w
天使之风 发表于 2010-3-24 22:16
' f2 f( u) t1 Q" [: @8 e9 [
- A& ^# O6 Z) f/ |* |
系LO....佢话自己龙珠迷

kevinchan 发表于 2010-3-24 22:21:10 | 显示全部楼层
米讲龙珠了。。龙珠用左我百几G空间了~~·1 j4 j! Q8 Z4 Y* ~# U
天使之风 发表于 2010-3-24 22:02
大家咁话啦!努力挂iso中

天使之风 发表于 2010-3-24 22:22:00 | 显示全部楼层
大家咁话啦!努力挂iso中
: a1 T" A6 d8 m1 e0 r6 Y& vkevinchan 发表于 2010-3-24 22:21
; a! r* e: F, O  n$ S/ \6 [8 c/ Q

! U5 K/ n- X" b6 a: J5 D3 r% G1 ]" q
    诅咒你快点米空间~·

kevinchan 发表于 2010-3-24 22:22:24 | 显示全部楼层
系LO....佢话自己龙珠迷
" y7 c& ?' K, J/ i& B; fhelp6288 发表于 2010-3-24 22:20
如果硬盘有空间,我收藏龙珠嘅嘢唔会咁少...唉!!

help6288 发表于 2010-3-24 22:25:28 | 显示全部楼层
如果收藏海贼王仲惨.........仲少空间