[动漫讨论] ATV播番海贼王啦~~~~~

help6288 发布于2010-10-25 22:27 6909 次浏览 76 位用户参与讨论     [复制分享主题]
: N* s4 @- s- m9 B/ o/ h) W2 S5 h* a1 n7 q# S
atv 11月2日播ONE PIECE la
5 {3 |( E, H. b: Q$ [* G9 x! {0 U
來源:atv 下星期二11月2日節目表
# Y3 I7 j! F/ |$ [$ m/ J( M: |! X
5 }- v1 g/ `2 A6 s+ ~不过5知续番之前既定系重播.........
" S9 o4 s: C9 K7 l) J5 I4 T  N9 f5 U" d3 K4 `% w6 t
5:15        海賊王
5 c9 @  s8 h. j
, b. C* H" Y* \) \' c$ k6 C! G8 c+ ~3 j/ r

: X/ D1 ]* H" K' ]/ ?# ?我估系重播.........

已有(76)人评论

help6288 发表于 2010-10-25 22:27:42 | 显示全部楼层
沙发不外留......支持OP

inber 发表于 2010-10-25 22:32:30 | 显示全部楼层
真的?# h: C+ q5 I( z9 @
系就好了
2 Y8 e& N7 K' Z3 w# W/ c8 c- `因為我好似一集都未睇過

エツクス 发表于 2010-10-25 22:40:40 | 显示全部楼层
有噶话真係唔错唔错

漫步雲端 发表于 2010-10-25 22:42:53 | 显示全部楼层
樓主嘅情報屬實?

ttsti 发表于 2010-10-25 22:43:29 | 显示全部楼层
一集都没睇过的路过!

inber 发表于 2010-10-25 22:48:26 | 显示全部楼层
樓主嘅情報屬實?
( r9 _( W) C" T1 I- F/ m% o漫步雲端 发表于 2010-10-25 22:42
3 {" L  L# G4 M; h0 ]% b

! k$ w. o' D& A& V3 f- [有圖
" y- I9 R5 k) n6 ]8 D% {' vATV的網找的
* _# s4 s$ f; M* ?0 a 未命名.JPG

kevinchan 发表于 2010-10-25 22:53:34 | 显示全部楼层
重播都好,起码有人会录低佢,有几多得几多
: E- I, L/ g1 H4 k2 K* S但当然希望係一直连播都尾啦

漫步雲端 发表于 2010-10-25 22:53:45 | 显示全部楼层
有圖( y  y/ p, k. \- G. m& a# p
ATV的網找的+ d0 `  J; j' H1 ]
iamaboyandog 发表于 2010-10-25 22:48

' m& o" e! }/ O9 Z/ u8 M$ f, A. e9 B: A6 {7 V3 O

0 Y& j1 C0 O, u) M9 x    5 C  C& H9 N- \/ e2 Z, \& b0 W
佢以前播到50幾集就爛尾,唔知今次係由第1集開始播起還是再由50幾集開始?

fms2046 发表于 2010-10-25 23:01:43 | 显示全部楼层
之前剧情播到哪来着太久都忘了

cancomcom 发表于 2010-10-25 23:12:14 | 显示全部楼层
只看過少許劇場版而已,
" s' P1 J. ^. W沒時間看!

freedom246 发表于 2010-10-25 23:19:42 | 显示全部楼层
无打到重播2个字,九成系新啦!!