[动漫讨论] ATV播番海贼王啦~~~~~

help6288 发布于2010-10-25 22:27 6913 次浏览 76 位用户参与讨论     [复制分享主题]
happyh2h 发表于 2010-10-25 23:19:54 | 显示全部楼层
粤语版海贼王我都系一集都未睇过的说

panzcheng 发表于 2010-10-25 23:23:30 | 显示全部楼层
哇~~正窝!!唔知距会播几多集呢!! 悟空 有无稳到好噶片源啊!!

maplep 发表于 2010-10-25 23:24:35 | 显示全部楼层
刚好有人发DVDRIP片源。。可以合了。。- -我不会合的。。

lych 发表于 2010-10-25 23:31:59 | 显示全部楼层
到时自有分晓~~~~期待吧~~~~

help6288 发表于 2010-10-25 23:44:09 | 显示全部楼层
哇~~正窝!!唔知距会播几多集呢!! 悟空 有无稳到好噶片源啊!!
( M3 K  X3 R! l  u% [+ z: lpanzcheng 发表于 2010-10-25 23:23
2 t3 m3 R. ?" i6 ]' d
" T7 a# j" v9 z' z- ~

9 C/ c, U% H9 {7 q4 |& @& A! w. F  _    点为之好????
/ D- ^: w4 D4 \5 X4 A; Y性价比高???* k1 M+ x0 n& o
大容量????' I" b) f5 L5 D# E. S9 B+ X! O
多细节???
; `! H: ^  W* v8 w9 I1 R; J7 K& `% ~& y& w) q
海贼王基本上没有完美的RAW.....你看枫雪都成日改边压片规格
1 a) ~# V/ M. R# _网上流传好多都容量大小差异好大......
5 U2 o# }6 _$ o7 ]/ v$ R. l1 ?$ S
. j1 `% Z  p+ E8 w8 W4 O算了....还是starwish的就算了...佢地唯一既缺点就是做了柔化....细节少了一点

help6288 发表于 2010-10-25 23:46:55 | 显示全部楼层
  k: W9 j, p1 b3 j9 a2 ipanzcheng 发表于 2010-10-25 23:23

- |- {+ C% @  m4 [' z
* b; I# B  n! G* s+ W! `* r8 a  w- R, v; \' r- l
    你楼下的M版有好片源

panzcheng 发表于 2010-10-25 23:52:16 | 显示全部楼层
+ n: B5 H( y/ J; O& V; i
你楼下的M版有好片源
9 v4 ^* U! `- C1 }, ahelp6288 发表于 2010-10-25 23:46

' Y5 I0 v+ b& E8 E0 B
7 p0 B5 g& b# ]7 Z' {* o: g. G. b8 a9 g1 O
    性价比会好D!!集数太多...M版话刚好有人发片源??唔见窝......悟空比个链接我啦...下正片源先!!做好准备啊

help6288 发表于 2010-10-25 23:57:04 | 显示全部楼层
性价比会好D!!集数太多...M版话刚刚有人发片源??唔见窝......悟空比个链接我啦...下正 ...% P# M  k9 [8 k6 m/ O
panzcheng 发表于 2010-10-25 23:52
: E, C7 ^3 W& a" Y. i
4 F8 U5 x, a: l. d2 p5 l

# y9 i4 O. @7 z2 b  t) I    已PM....或搵BT都得

SA_127 发表于 2010-10-25 23:58:44 | 显示全部楼层
ATV播野真係好難講係重播定續播= =

panzcheng 发表于 2010-10-26 00:01:11 | 显示全部楼层
已PM....或搵BT都得& }" J# Z6 n  \  @( B$ J- f
help6288 发表于 2010-10-25 23:57

8 z3 [0 l+ }2 E# R8 a0 I9 U) _, A+ J; v- _9 M/ `$ w3 H( D
; f" b  i  q' ~- J9 |' c
    唔该晒!!去及及先~~

wjr5200 发表于 2010-10-26 07:05:16 | 显示全部楼层
重播都好,我想睇反以前果D

inber 发表于 2010-10-26 08:04:05 | 显示全部楼层
佢以前播到50幾集就爛尾,唔知今次係由第1集開始播起還是再由50幾集開始?$ U2 z1 n" `! \' t% [& S1 A
漫步雲端 发表于 2010-10-25 22:53
( z+ X1 ]* S( u) N+ I/ f

% q' u2 @  {* e
  K* L$ B; X! X5 n' S9 b% T2 L1 J我連佢之前播到邊都唔知" b, ~% P2 ~  E. J( [
更加唔知佢將會播邊