[粤语动画] 求几部龙珠剧场版粤日双或三语MKV!!!!!

help6288 发布于2010-3-21 14:04 8115 次浏览 81 位用户参与讨论     [复制分享主题]
kevinchan 发表于 2010-3-21 22:41:33 | 显示全部楼层
唔知呢啲係米最新嘅剧场版呢?
" p! i7 T8 {) Y 捕获.PNG

aubert22 发表于 2010-3-21 23:39:08 | 显示全部楼层
rr3%是点解????
# j8 K) j7 {; P* T. U( zaaron81 发表于 2010-3-21 16:34
/ t6 c) l, d6 o/ ?
rar修复咯~下左嘅包有错误可以修复~一般到3就足矣~

漫步雲端 发表于 2010-3-21 23:44:14 | 显示全部楼层
唔知呢啲係米最新嘅剧场版呢?4 d% i  E/ }1 X" ?" }
kevinchan 发表于 2010-3-21 22:41

" q. C0 u5 e  k  V+ m
5 N# @# o: n$ N7 m0 j好似喺白档嚟噶

kevinchan 发表于 2010-3-22 00:00:44 | 显示全部楼层
好似喺白档嚟噶
7 N! e$ o1 O8 Z4 U' j4 K慢步云端 发表于 2010-3-21 23:44
我无截发布者嘅图,呢个档案作者名係蓝色,即係winny同share嘅通用档案,通常用winny可以挂到,但share就挂唔到,好奇怪,始终挂老物都係用winny好

漫步雲端 发表于 2010-3-22 00:06:08 | 显示全部楼层
我无截发布者嘅图,呢个档案作者名係蓝色,即係winny同share嘅通用档案,通常用winny可以挂到,但share就挂 ...
) A- R3 h$ j  M* {5 mkevinchan 发表于 2010-3-22 00:00
1 L2 o; x8 `2 @

$ m6 X  c1 y3 \哦...原来喺咁样嘅

help6288 发表于 2010-3-22 07:58:06 | 显示全部楼层
唔知呢啲係米最新嘅剧场版呢?
7 C! c' B& S! O. n  n8 y( I1 ?9 vkevinchan 发表于 2010-3-21 22:41
7 x8 {: W% F* z8 v6 I
哇...........你呢个版本大过平时果D好多........
3 F5 L+ G0 t, l; f7 l) d/ p应该清D...........可能=.=
$ e" c; l2 G% M最衰未用用share同winny.........5系既话DL套同之前对比下........

kevinchan 发表于 2010-3-22 08:06:36 | 显示全部楼层
哇...........你呢个版本大过平时果D好多........
+ d& M7 m3 w* m7 H应该清D...........可能=.=
) [+ W8 A7 O: k8 P1 x最衰未用用share同 ...2 ~" _2 K# f, x" ^% ]0 N/ l, N
help6288 发表于 2010-3-22 07:58
我都无下载对比过,我下载紧龙珠一世啊,速度超级龟速

help6288 发表于 2010-3-22 08:16:02 | 显示全部楼层
我都无下载对比过,我下载紧龙珠一世啊,速度超级龟速; Z- F0 E9 J1 S
kevinchan 发表于 2010-3-22 08:06

. q9 R* n4 ?% \& z' `* \% R( Q你下DVDrip既wmv??????
+ J; F" [* I# o" `7 |) r; Y0 G估5到甘多人都中意dragon ball

kevinchan 发表于 2010-3-22 13:20:24 | 显示全部楼层
你下DVDrip既wmv??????
* L& n0 c. C. r3 Q估5到甘多人都中意dragon ball, @5 ?* p  ?( }" r) E- |$ j+ G
help6288 发表于 2010-3-22 08:16
龙珠一世嘅wmv係电驴同BT都有得下载,不过我放弃了,其实速度都有几十K噶!我依家係下载DVDiso,目的係收藏

help6288 发表于 2010-3-22 14:01:20 | 显示全部楼层
龙珠一世嘅wmv係电驴同BT都有得下载,不过我放弃了,其实速度都有几十K噶!我依家係下载DVDiso,目的係收藏7 m! w! s( }* M, N1 `& {
kevinchan 发表于 2010-3-22 13:20

4 B  W5 I1 t# {& |" ?7 R
9 B& H. G$ {2 {! b  V& X6 g$ A5 d
    kevin兄..........一集既iso大约几大到呀????

kevinchan 发表于 2010-3-22 14:24:38 | 显示全部楼层
kevin兄..........一集既iso大约几大到呀????
2 r5 [3 g& a+ e2 \2 _! Thelp6288 发表于 2010-3-22 14:01
大约4.3G每集,我先下载咗disc 1和disc 3

help6288 发表于 2010-3-22 14:44:11 | 显示全部楼层
大约4.3G每集,我先下载咗disc 1和disc 3  {" a$ t1 M4 Q7 p1 Y5 S5 {
kevinchan 发表于 2010-3-22 14:24
! u) i$ W) b2 i+ d( q6 r. m: b

- t; v- E! P9 [% C
4 v9 b/ v3 x: z: S8 y" v    你指一個disc4.3G........???/ D% F2 s% n% E
甘一disc有几集??