跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[迅雷快传] [GAOGAIGAR_FINAL 勇者王終極任務][DVDrip][粤日双语][MKV][音頻01-07話]

mcnynbajay 发布于2010-2-22 18:16 10068 次浏览 113 位用户参与讨论     [复制分享主题]
hikaruyin 发表于 2010-2-25 14:01:56 | 显示全部楼层
最好唔好低过800啦,我比你原始音频我先设2000姐,有D权限先显得有价值嘛!!
  i5 u1 z' ?2 Y* ~/ X2 x当时TVB系放左6日,6日将8集放晒!!
6 B( U6 W& b4 rfreedom246 发表于 2010-2-25 08:30

4 Y; p0 L0 Y6 m1 p  ?. j; P希望你可以上傳全集勇者王OVA錄影版啦
% Y0 G4 U  `) E4 f) {* S/ z! q上傳完我可以給你2000星夢 ^^

mcnynbajay 发表于 2010-2-25 16:25:41 | 显示全部楼层
希望你可以上傳全集勇者王OVA錄影版啦
7 N" b: q% _5 U6 T上傳完我可以給你2000星夢 ^^+ u* h/ g9 [7 W5 M( C/ o6 j
hikaruyin 发表于 2010-2-25 14:01

2 W6 E4 i8 A3 Q2000星夢了~都幾多下~我都想俾嘅~但貌似一少了星夢,積分亦隨之減少的~
& b7 _- S, V7 }* ~( P3 G望freedom有心放出來了~唔系再等等重播吧!(機會好微……)

phiroth 发表于 2010-2-25 18:58:13 | 显示全部楼层
呢个未睇过,下来睇睇先!

連連 发表于 2010-2-25 19:58:21 | 显示全部楼层
tvb只要有d露的都會cut 佐( |5 R0 b; W9 v+ I; _0 d' N
怕俾人和

lovepx 发表于 2010-2-25 23:28:42 | 显示全部楼层
支持好了~~

风过天晴 发表于 2010-2-26 21:11:23 | 显示全部楼层
原嚟係05年嘅 - - 4 H" B7 ^* Z& K3 a4 {& v2 t
我一直以为TVB冇播过添...
( B, V0 V' |; Z$ m8 Q8 r纯支持了~
# J6 ]2 o2 e- K- q# M7 I9 V" g! I5 D不过FINAL都系要听桧山大叔嘅吼叫最过瘾~( q; H5 I' F$ m/ ^" D1 N
次次睇最后几集都想喊啊(真系很燃很感动,笑)
! r) S* e0 \2 J, {: O& DJS点评文标题精辟!~ 呵呵~

darrennsz 发表于 2010-2-27 09:28:49 | 显示全部楼层
excellent ~ waiting for LZ to complete these

maplep 发表于 2010-2-27 14:18:28 | 显示全部楼层
GaoGaoGAoGAoGAiGAR~~~2 ?* f/ Q/ [: k3 }0 K, y
有TVB OP没/?勇勇勇 勇者王~~= =

maplep 发表于 2010-2-27 14:23:28 | 显示全部楼层
3 P. p0 F8 @& Y, C; k

5 d/ A! g" U& D0 S" H= =哈哈飞高点。。。。那我就把你贴顶起来~~

mcnynbajay 发表于 2010-2-28 08:18:14 | 显示全部楼层
繼續感謝freedom兄提供TVB粵語音頻~: ]/ n2 a; c* g9 i

' H5 g, o4 L2 D/ `5 }7 y9 p第1集需唔需重做呢~甘就要睇下最后有無齊全集音頻咯~

kidhitomi 发表于 2010-3-4 20:07:01 | 显示全部楼层
收藏先~~~了~~~
9 G% J" B2 A# `" Y% R5 \只可惜没全集~~~

wenwen 发表于 2010-3-5 19:13:39 | 显示全部楼层
看完啦!~觉得还可以啊!