[其它更多] 有冇人用緊W7

abc-like 发布于2010-2-7 15:12 4318 次浏览 52 位用户参与讨论   [复制分享主题]
Kiver 发表于 2010-2-7 23:24:18 | 显示全部楼层
P4都可以用?? 咁勁??: Q) r0 s: u% p! `3 y/ \4 {
abc-like 发表于 2010-2-7 22:27
) u- a6 m  q( H0 @) {2 D
* b8 [0 @; g. n+ \6 w2 b: o" C
有超线程当然可以用啦~~

kevinchan 发表于 2010-2-7 23:35:59 | 显示全部楼层
用A系的???, H# v+ g4 _7 j  q8 J. ~- V2 V7 M
abc-like 发表于 2010-2-7 22:26
嗯,其实win7要求唔係好高啫!都几平民化

ConvoyChan 发表于 2010-2-8 00:17:25 | 显示全部楼层
p4c个超线程厄下细路就得....6 D& z5 U  A+ m5 D
话说哩套野系我初二个年砌左成w既神器了.....

abc-like 发表于 2010-2-8 07:01:46 | 显示全部楼层
咁p4用邊個版本既w-7最好呀?9 [1 p% c% f5 C
p4c个超线程厄下细路就得....
- e( |0 B- I, f( H; _8 A话说哩套野系我初二个年砌左成w既神器了.....: [& g5 O8 v1 |% w
157972678 发表于 2010-2-8 00:17

abc-like 发表于 2010-2-8 07:02:22 | 显示全部楼层
咁唔超呢? 唔用得w7係咪呀???
有超线程当然可以用啦~~
& K8 g1 q: m9 z$ f8 i# ?9 N1 lKiver 发表于 2010-2-7 23:24

Kiver 发表于 2010-2-8 10:12:54 | 显示全部楼层
咁唔超呢? 唔用得w7係咪呀???6 y# S! Q% [; P$ F+ K$ w& ^
abc-like 发表于 2010-2-8 07:02
3 H, F4 X/ f  M, Z3 e2 _

$ n% c' {& b/ p4 o% p; J/ a6 A( N用得啊
4 ]8 C9 b: Z$ Z# W* V4 n7 L) y* [; \9 v% a" Y; }- Q
下个体验测试软件咯
4 `9 a: i2 o) {4 t: h( R) k4 W$ @- ?
超过4。0评分都吾怕用既~

kevinchan 发表于 2010-2-8 11:25:58 | 显示全部楼层
用得啊
; Y" @# _/ L' J$ P8 C# ?$ }& e7 N3 Y4 M6 S
下个体验测试软件咯- e! `: C- `& i
% Z5 L  I. B. a. e! o3 x& k+ _
超过4。0评分都吾怕用既~4 x* c  Q' H1 J8 C5 ^* s
Kiver 发表于 2010-2-8 10:12
测试软件係米同win7里面嗰个一样咖?我win7里面得3.5分,因为係内存最低

abc-like 发表于 2010-2-8 11:37:52 | 显示全部楼层
不用體驗又得唔得1 h3 U0 C- ]  M4 k& `
定係正常下載就咁裝都過渡倒?
用得啊9 b5 ~* t4 [( n9 e1 U
! K6 ^+ [, {6 H. O
下个体验测试软件咯
4 q- ~* j1 \. ~9 a; e- f# ~  ?  M' m4 ~) K( j- j: }* u
超过4。0评分都吾怕用既~6 r) `; [& b9 l1 l/ Y
Kiver 发表于 2010-2-8 10:12

kevinchan 发表于 2010-2-8 11:44:01 | 显示全部楼层
你试装下就知道了,装双系统,反正你唔好装去你依家个系统盘就得啦,最好20G以上空间

ttsti 发表于 2010-2-8 15:00:40 | 显示全部楼层
我个WIN7得分比硬盘拖慢晒,全部过7.4分,就得硬盘死守5.9分!!0 t0 b' I; z( w8 K# ?* P7 G3 C
睇来要用SSD先可以了!!

kyo1983 发表于 2010-2-8 18:44:14 | 显示全部楼层
全部电脑都用紧
+ d8 S; y2 m. s, c2 K% {1 V2 i+ V2 ?0 M+ ?* Y2 m0 k7 L4 |
用左几个月咯~~1 h9 N9 q6 L; B& q+ t; R8 S
Kiver 发表于 2010-2-7 17:07
& t& \% d" J* f

: U5 b- M4 A4 u- M5 L- ^刚到手几只正版WIN7,不过仲未用,唔知道K社用得如何呢?
) C3 k8 W, D7 F( a3 N' x; M  Q$ u
软件方面兼容好么?

abc-like 发表于 2010-2-8 21:13:59 | 显示全部楼层
SSD要幾多錢?
我个WIN7得分比硬盘拖慢晒,全部过7.4分,就得硬盘死守5.9分!!
! D, ^' S) M1 h) J8 h3 @" O睇来要用SSD先可以了!!
0 W  [: _" `- w% Y( sttsti 发表于 2010-2-8 15:00