[其它更多] 有冇人用緊W7

abc-like 发布于2010-2-7 15:12 4307 次浏览 52 位用户参与讨论   [复制分享主题]
你地既配置係點架?

已有(52)人评论

Kiver 发表于 2010-2-7 17:07:35 | 显示全部楼层
你地既配置係點架?! G# j: x* _/ K3 X* t
abc-like 发表于 2010-2-7 15:12
7 D; n  E3 v& F

$ v' O1 t7 Q& O& ?全部电脑都用紧
: L+ X1 ?: H( p) M
# Y. V$ ?2 m/ B: x8 x+ i用左几个月咯~~

kevinchan 发表于 2010-2-7 18:07:28 | 显示全部楼层
我装咗win7-32bit好似15日左右了,宜家主要係内存唔够,得一G(勉强够用),如果有4G马上装64bit

tandong 发表于 2010-2-7 18:35:49 | 显示全部楼层
用紧叉屁2!吾想用W7!

vin9364 发表于 2010-2-7 18:54:53 | 显示全部楼层
我有用到
8 G/ U. a9 g5 P' x" V5 u我用旗艦版64 BIT
! H8 z$ k) z, _. b* l* N用左幾個月0 v9 @$ M: n$ ^/ P& G
想用windows 7家用版,ram最好係1GB,CPU 2.X GHZ,dispaly card 一般般都得
5 M6 o. ?9 _. l3 N如果想用更高級如旗艦版,: b# X) W  k4 f, r. M* M
我就雙核心cpu 2.8GHZ2 v! I, R9 H& n2 V/ p$ O: N  y
4 GB RAM7 U6 s! v; Z! I8 j5 E
dispaly card 係NVIDIA GeForce 8500 GT+ Y' ^) x# G1 w1 [+ q; O: P7 a
有touch mon 更好   j# n: F. Z) v. B' e9 q9 p
我都打算買

yolot 发表于 2010-2-7 19:28:50 | 显示全部楼层
用紧WIN7旗舰版64BIT,酷睿双核,2G内存,512(ATI)显卡,感觉几好。。。

mymuro 发表于 2010-2-7 20:28:21 | 显示全部楼层
我系2008server企业版,计我话唔打机服务器版最好

ttsti 发表于 2010-2-7 21:41:47 | 显示全部楼层
今日换佐I5四核,2G内存,HD4850% h* ?5 ]1 x% s6 |
内存迟下加到4G!WIN7旗舰版32bit!

ConvoyChan 发表于 2010-2-7 22:22:44 | 显示全部楼层
奔腾4 2.8c 1g ddr ati 9800pro....以上

abc-like 发表于 2010-2-7 22:26:17 | 显示全部楼层
用~~intel!!!
全部电脑都用紧
: g! |. d/ e( W+ b1 g% }' e( @9 d9 `$ F, e; j# K
用左几个月咯~~
: D8 I( z" W- P; CKiver 发表于 2010-2-7 17:07

abc-like 发表于 2010-2-7 22:26:46 | 显示全部楼层
用A系的???
我装咗win7-32bit好似15日左右了,宜家主要係内存唔够,得一G(勉强够用),如果有4G马上装64bit
* |+ i1 t' i1 O8 B1 R) Pkevinchan 发表于 2010-2-7 18:07

abc-like 发表于 2010-2-7 22:27:42 | 显示全部楼层
P4都可以用?? 咁勁??
奔腾4 2.8c 1g ddr ati 9800pro....以上
5 ]6 y1 {" w3 u157972678 发表于 2010-2-7 22:22

12345下一页