[青葱校园] 水浒108好汉

熊猫仔 发布于2010-2-2 01:55 1633 次浏览 21 位用户参与讨论   [复制分享主题]
小肥牛 发表于 2010-2-2 12:18:31 | 显示全部楼层
好象有分小当家和小皖熊两种的?~~

nhstljh 发表于 2010-2-2 12:41:21 | 显示全部楼层
系咯..细个成日拿D咔牌出去同人玩...点知输到渣都冇....
( I+ k- `2 |, m, I/ n$ z! R* V8 acao0422c 发表于 2010-2-2 10:57

1 p  i: x: T: ]1 F* {. W2 ^: [1 s9 Z5 @' U8 B  u$ [
同感!!

nhstljh 发表于 2010-2-2 12:42:11 | 显示全部楼层
好象有分小当家和小皖熊两种的?~~& o! V- n1 t+ P. N5 h) T+ O9 G
小肥牛 发表于 2010-2-2 12:18
$ M, A) G$ s3 V+ X: v# p
( s# O5 {. m2 o4 y4 x; w, g% J
这是小当家的,我敢肯定!!

kevinchan 发表于 2010-2-2 13:18:41 | 显示全部楼层
系咯..细个成日拿D咔牌出去同人玩...点知输到渣都冇....5 M7 e$ V: l9 A# g
cao0422c 发表于 2010-2-2 10:57
你哋真係乜都玩一餐,我哋就少囖,多数係换卡

熊猫仔 发表于 2010-2-2 14:09:23 | 显示全部楼层
有分小浣熊同小当家两种噶,
! [/ K7 R. a7 q* q1 q5 Q图案喺一样嘅,
2 w: D; p1 e* f9 s8 D" s" w4 f不过小当家嘅卡比小浣熊嘅窄一d$ Q% y7 ^1 L+ Z  z# @1 |
我地以前喺收集小浣熊为主噶,1蚊包,
# p( H8 w$ p6 }; @" G( {# _小当家虽然喺5毫一包,但喺无人玩嘅
" j9 ~4 j% T7 O6 |4 v  j我发呢d图嘅size,应该喺小浣熊噶~

kevinchan 发表于 2010-2-2 14:31:48 | 显示全部楼层
我细个一直都係买小当家嘅

lych 发表于 2010-2-2 19:58:14 | 显示全部楼层
有分小浣熊同小当家两种噶,
7 Z) R8 o- T& y* ?图案喺一样嘅,
7 x' [( v7 q! @/ {- V不过小当家嘅卡比小浣熊嘅窄一d  n5 l% f1 [. N  P% z2 i$ j
我地以前喺收集小浣熊为主噶,1蚊包,
( }( I& x( g' r小当家虽然喺5毫一包,但喺无人玩嘅
* C% k( V& E1 X3 a* c8 }! I: J我发呢d图嘅size,应该喺小浣熊噶~
3 P; Y& _2 h4 O/ a- P: }0 M熊猫仔 发表于 2010-2-2 14:09
9 x- h* [- I! @/ @2 z2 Q* R( x
我都觉得是小浣熊~~~~

wjr5200 发表于 2010-2-3 18:01:18 | 显示全部楼层
我想起来啦!叫“小当家”
6 y) y" w4 ^! ]: V# WLing1988 发表于 2010-2-2 03:25

1 U) E8 v+ F) p# y6 X, i3 H! j- E/ |1 X6 @
好像小碗熊也有此卡的大张D,唔知边个先系正版

嚣のЪ 发表于 2010-2-6 22:14:49 | 显示全部楼层
我记得<彩云国物语>入面有个角色叫 浪 燕青

lqyy2k 发表于 2010-2-7 19:29:04 | 显示全部楼层
N年之前玩过下....不过后来没玩了....