[其它更多] 广州,佛山,边度有高清动漫DVD?

zhaomin 发布于2009-11-22 23:15 4320 次浏览 57 位用户参与讨论   [复制分享主题]
kevinchan 发表于 2009-11-29 21:21:26 | 显示全部楼层
如果台产威宝,只要米遇到垃圾批次,干燥避光条件下绝对有5年& i& ]( s3 o6 P$ e
不过最好年年都检查下,有问题即时重刻( w# k' I9 ?& H0 o
mymuro 发表于 2009-11-29 20:22
我都係暂时保存为主,到时有新硬盘,我就会将佢放返落去!

kevinchan 发表于 2009-11-29 21:23:23 | 显示全部楼层
lz你有想要既答案未呢,我推荐淘宝啦,下载会上瘾既& `4 t8 M& U, |
当初down1080P蓝光既fate/stay night用咗成星期,不过为咗saber都值
; R! n7 z4 a6 v7 x8 N& g+ A1 J+ smymuro 发表于 2009-11-29 20:25
下载真係会上瘾!好似我咁,依家硬盘无乜空间,想下载但又唔敢下啦!

szb-007 发表于 2009-11-29 22:53:23 | 显示全部楼层
一些电脑城秘密有得卖!

mymuro 发表于 2009-11-29 23:02:26 | 显示全部楼层
下载真係会上瘾!好似我咁,依家硬盘无乜空间,想下载但又唔敢下啦!
: y8 e* j8 [; [# R! G6 Ukevinchan 发表于 2009-11-29 21:23

2 `' t9 X5 o/ m- J" `3 V我1TB+用一年都爆,因为无心水硬盘,暂时回归光盘7 G2 e/ Q) r8 Y3 ]0 k
其实好多下完睇过就可以删,但辛辛苦苦下载唔舍得删,甚至仲down几个版本
4 t3 E* [2 U: g7 |% n8 t& y) A特别而加BD时代,一部鲁鲁修3个版本搞咗我100G有多= =

kevinchan 发表于 2009-11-29 23:17:38 | 显示全部楼层
我1TB+用一年都爆,因为无心水硬盘,暂时回归光盘/ q% E! ?, K% K$ |  a
其实好多下完睇过就可以删,但辛辛苦苦下载唔舍得删,甚至仲down几个版本0 Z) T9 J: t2 s. z  Z) C! q
特别而加BD时代,一部鲁鲁修3个版本搞咗我100G有多= =
0 N1 A7 R% d# x+ q7 umymuro 发表于 2009-11-29 23:02
实在太多太多嘢想下载啦!如果全部动画都BD化,真係唔知点收藏了!依家收藏龙珠Z都100G了,算係我收藏之中最大嘅一部了!

laskas 发表于 2009-11-29 23:39:39 | 显示全部楼层
√我都想知,边度有的买

mymuro 发表于 2009-11-30 00:48:50 | 显示全部楼层
实在太多太多嘢想下载啦!如果全部动画都BD化,真係唔知点收藏了!依家收藏龙珠Z都100G了,算係我收藏之中最大嘅一部了!  G+ @( u3 ?9 p( S( M& J
kevinchan 发表于 2009-11-29 23:17
- A# O8 b7 U3 a2 C
所以先收粤语,有空间先BD,如果到时无种就上taobao买高清dvd

龙少 发表于 2009-12-3 13:43:53 | 显示全部楼层
我五知啊

jack0487 发表于 2010-2-18 20:21:54 | 显示全部楼层
想要收藏~就要不断地换介质~因为每样介质都有一定既保存期限~
. n' y) g( Q* Z( w! Zyanlnwu 发表于 2009-11-24 00:24

( o- m" j$ O- Q# ?6 p$ K  A6 h你唔讲我都唔知,我仲想画刻碟

85929894 发表于 2010-2-19 12:26:23 | 显示全部楼层
越富广场同动漫星城都好似有吧!~