上TB买野,有无用过秒杀器?

zhaomin 发布于2011-9-25 17:35 2347 次浏览 15 位用户参与讨论   [复制分享主题]
      我唔知哩个算系吹水定系电脑软件问题,如果放错地方请版主帮下手。
1 f2 ]' K) }/ e& t7 W7 [$ U; v- c2 u' u# M2 F
             事情系咁噶,就系想问下大家有无试过用秒杀器,因为成日上网买野抢唔过人地,有乜理由几百件货,我一件都抢唔到吖?!!   & b: ]0 k+ m" |! x' ?; H% y  d( L
     明明见到同一个ID买到几件同一个款唔同size噶货,仲唔系偷步? 既然店主都唔理,所以米想试下咯。但系听闻话有好多木马,都系惊架~
+ F4 P5 d7 G9 G9 d& J6 d, e* p   
$ n9 w8 m4 J3 G& L1 i1 s9 x8 J        所以就问你地有无人知道有安全D噶下载啊?  

已有(15)人评论

oolym 发表于 2011-9-25 18:53:07 | 显示全部楼层
等待专业人士解答问题,反正我未上过tb买野

Kiver 发表于 2011-9-25 20:01:47 | 显示全部楼层
我唔知哩个算系吹水定系电脑软件问题,如果放错地方请版主帮下手。
1 n' ~1 f+ \+ e+ k
$ j! f+ s  Z) d6 f; `; P" u/ c             事情系咁噶,就系 ...5 v; l/ S6 w* i
zhaomin 发表于 2011-9-25 17:35

9 f' M" k1 g7 k, M' y4 c- p' m. U, A. O
2 ?, k; Z" i( g
    我就没有用过啦
2 Y) o+ o0 T6 V5 N, L  ~& H4 C
! e: B0 I' u3 z2 w5 b9 ~0 |不过我觉得系淘宝内部造假成份多D咯$ \) T  S2 V* z5 Q* q* |( h2 ]

0 @4 i" T: Z% H* @% M+ k1000件可以系几秒内全拍完
. x5 N0 c/ y4 K& n3 t我都真不敢相信咯`~~( ]4 k) b# z+ A% G0 Y) u# U1 e" C; S

, J6 [- X) @2 h5 [聚划算那里都未见过有D甘快既速度
+ {2 a$ @- B7 Y6 J4 V/ q
# Y) d1 D1 c/ f# S+ F又要拍又要俾钱9 R( q1 v& k. J" N* l
+ x- n8 b9 ]% j6 j7 r: I( v/ n
几秒完成
# C6 s! ?& q5 n% p无可能吧`~

wataru37 发表于 2011-9-25 20:58:39 | 显示全部楼层
规范化发给蝴蝶飞过个

wjr5200 发表于 2011-9-25 21:09:21 | 显示全部楼层
我就没有用过啦/ j8 ^6 P5 a. F* k/ [2 q/ G$ U0 O

1 l5 o9 u2 Q  l5 \4 A5 r% s不过我觉得系淘宝内部造假成份多D咯; g: d' w6 j& A+ E, G' H! X: w
" E+ p& y. c; c% M6 t/ O
1000件可以系几秒内全拍完
% A& I6 ^( Z* B% m我都真不敢 ...
! e) @5 f3 A' h6 C9 _Kiver 发表于 2011-9-25 20:01
; ~, h+ u# C& M7 Q; D

- W8 L5 ]" y1 R- }$ j& n也不一定无可能  得闲人太多了

fd3870 发表于 2011-9-25 21:17:51 | 显示全部楼层
网购唔系一般的黑

平常心 发表于 2011-9-25 22:35:57 | 显示全部楼层
未用过,吾识用,吾会用,

zhaomin 发表于 2011-9-25 23:09:18 | 显示全部楼层
我就没有用过啦/ @2 F( T' O; w; H9 O

8 J' o/ s$ u" g不过我觉得系淘宝内部造假成份多D咯  [1 v/ r; ?* b$ Q# W8 N
/ y- H  r# r' a' l& @0 x" ~
1000件可以系几秒内全拍完
3 Y' H. c3 q2 K, V7 d4 |我都真不敢 .... T' ^/ M- Y5 a+ H
Kiver 发表于 2011-9-25 20:01

, i/ z" X" W/ b8 i* n2 U
& C) Z# _( S/ }5 o/ |. M* R( @9 |! o- t) p- M% ?9 S" c1 x
    俾钱又未有咁快,不过就到点刷新就已经下架了,有次上跑单,同一个款唔同size噶衫比同一个人买晒,有乜理由先得架,我一刷新就卖晒啦!  真系好鬼唔奋。

kevinchan 发表于 2011-9-26 07:41:06 | 显示全部楼层
未用过,而且觉得秒杀有啲造假成份

vskenying 发表于 2011-9-26 19:51:25 | 显示全部楼层
都繫喜歡買現貨的路過.

sai999 发表于 2011-9-27 22:24:48 | 显示全部楼层
验证码点过啊,其实只要有验证码就过不了

lwj23 发表于 2011-9-30 15:50:39 | 显示全部楼层
明显造假,炒作啦~无听过秒杀器.........

12下一页