[其它更多] 【求助】MU管理器用唔到啊~定系我唔识用啊?

zhaomin 发布于2011-4-4 00:58 2083 次浏览 28 位用户参与讨论     [复制分享主题]
  翻墙下载左MU管理器,但系就出现哩个窗口 1.jpg 6 A$ Z% L/ ?4 L
点解啊? 咩事啊? 如果用网页下载噶话就得二三十K,我又唔系好识搞代理服务器噶野,因为我未成功过,我用噶系联通,有无关系架?" M& M+ }) i( v& l9 S3 T
  救命啊~ 我好想下《玻璃面具》啊~   - n2 Q" Y7 H/ [5 J" R

& x9 L/ }9 P3 d2 t
+ J( L, c/ D5 @  ~8 K: R   愠人教下我吖~   讲详细D喔,我新手黎架咋~~

已有(28)人评论

gyz2002 发表于 2011-4-4 01:21:10 | 显示全部楼层
本帖最后由 gyz2002 于 2011-4-4 01:23 编辑 4 U/ d2 k' d9 I  l- ^5 A
' o4 j+ {( b1 e" ^
呢个软件好似要先装好microsoft.net frameword 3.0先用得到既,你试吓系唔系,我上次重装系统后都用唔到,次次装返就可以用得啦~
" s4 L' ~6 t4 Y我装的系解压版唔系安装版黎既喔~. _* t) J. ^& Z; _7 a
仲有如果系内网的话一定要设个映射端口,唔系下载唔快,个软件默认的端口系8080既~

chanwm123 发表于 2011-4-4 01:45:16 | 显示全部楼层
6 U# X5 H  S) i  A( }; s) z( i* o2 w+ T3 l
mu算了吧,時快時慢都知搞乜..
% C% R2 ?& g% ^! u) |. i1 m3 B都唔知D人點解咁鬼鐘意用mu
% \0 p% K$ [7 I( u4 E  ], j+ f0 H下載又麻鬼煩~  ]9 ~0 k+ }" F1 X3 x1 v$ [7 w$ T, V
講返正題,一係你都係用JDownloader呢類軟件來下吧
! I/ q8 s4 G* ]  M0 @2 z6 imu既官方下載器我未試過用到拒下到mu既資源
5 E: `7 k* ?' \2 ^都係算了吧~

vskenying 发表于 2011-4-4 02:09:38 | 显示全部楼层
MU既官方軟件我隻繫用來上傳,試過下載好多次無成功過.下載都繫用白馬.

漫步雲端 发表于 2011-4-4 03:05:03 | 显示全部楼层
mu算了吧,時快時慢都知搞乜..3 u; k: i; H8 U6 z5 a7 J" O
都唔知D人點解咁鬼鐘意用mu
: C  e( |9 f7 \) U下載又麻鬼煩~
  [6 C7 b, O" x, E: [/ A1 F  y講返正題,一係你都係用J ..., a" }5 z; f& }) m: ^2 F
chanwm123 发表于 2011-4-4 01:45
: ?  t' a& A' C, o1 ~
8 Y; r/ u( U( ~& Z" l4 l
/ |7 O: }: z9 Q: G3 ]

5 T6 f3 X' C0 T7 S5 WMU最大優點就系文件保存期長,你地香港比MU禁左下載先咁麻煩7 H& j; P7 {5 c
講速度MU深夜時分絕對系王道...不過白天就确實好慢: x4 V( e; I2 [* {8 y* T

9 i4 S( D( p. K3 p- V. I有圖有真相
- u+ e" I, }% B. \ 未命名.jpg
' B3 e' }, ~2 a1 z  V  H; [. Q/ p% m7 m8 j6 t- P* ]5 p
咪抵違MU

inber 发表于 2011-4-4 07:48:39 | 显示全部楼层
"uninstall process"* L8 u& y9 P' k! R7 I
呢句好似話你要缷除軟件?! _; B3 y! ]. M: A8 z5 h  T
你要重裝?

Ling1988 发表于 2011-4-4 08:50:37 | 显示全部楼层
回复 5# 漫步雲端
- f  X0 A: k: w. @+ X; w
7 P" ?' y9 f1 `
# r3 O% }. ]/ O   甘猛太陽!真是好曬啊,
1 z0 y, l) v7 R+ ?8 R' y& k
+ O8 p  A  t2 T6 j  ?5 RMU正慢貨得27KB/S下載速度

chakfung2 发表于 2011-4-4 08:55:53 | 显示全部楼层
MU最大優點就系文件保存期長,你地香港比MU禁左下載先咁麻煩
9 w+ n1 _# `3 l- Z講速度MU深夜時分絕對系王道...不 ..., K+ ~& P- |0 e0 w7 w7 z) P
漫步雲端 发表于 2011-4-4 03:05
0 {8 P$ n* f; {5 t0 c4 z' w
1 l3 s' Y; F2 y9 \5 g2 p# ?
" D, L* p0 g2 o* H9 w
   MU在英國的速度很穩定。保存期長更正!1

IC11 发表于 2011-4-4 09:11:13 | 显示全部楼层
MU???断佐好耐啦

基拉杰特 发表于 2011-4-4 10:11:37 | 显示全部楼层
mu算了吧,時快時慢都知搞乜..% Z  n% Y1 E- r; `! Q9 J: _* D
都唔知D人點解咁鬼鐘意用mu7 B0 u/ K4 ?9 @( S
下載又麻鬼煩~6 Z! L. v+ L% J% ~: n% o
講返正題,一係你都係用J ...
3 O% E) r2 _7 P. Echanwm123 发表于 2011-4-4 01:45
% o2 P' S$ t0 ?5 [! g

3 {1 o0 w1 D6 X/ E! D
% D. q  _  v- a" f+ S    MU慢速的路过!H大叔名言:寧控MU下不穩,不控115發雞瘟

zhaomin 发表于 2011-4-4 10:31:10 | 显示全部楼层
呢个软件好似要先装好microsoft.net frameword 3.0先用得到既,你试吓系唔系,我上次重装系统后都用唔到,次 ...
" m2 A. h2 J, |. w+ k( O0 D! y1 Cgyz2002 发表于 2011-4-4 01:21
2 A) Y% ?6 v' p( |6 \. L, u

b6 X1 m) a  Q6 V* U6 v
* r2 o! v2 w6 N7 |& A7 B( M5 ~     2 n7 f2 b/ n8 T! v7 L# }
咁麻烦架~  OMG~~

zhaomin 发表于 2011-4-4 10:35:27 | 显示全部楼层
"uninstall process"
% a( f: U: f) Y+ M) g9 H& H呢句好似話你要缷除軟件?
3 D* ^8 F& D" S8 i0 U  x* k你要重裝?6 i! ^! a; ^. m  G, Q* T1 b( \
iamaboyandog 发表于 2011-4-4 07:48
. B5 V9 W. j7 ?1 {, v8 B5 b: Z8 W

X) L! e/ K& Q9 K4 }9 l. A5 l7 `. I
    无啊~   我只不过系双击距咋嘛,点知就出现好似安装时噶窗口,再跟住就弹出个咁噶野啦~
6 e! I# e. ~, z: f 真系唔识搞

123下一页