[每日闲聊] 【救助啊】想问广佛边度买手机好啊?

zhaomin 发布于2010-11-25 18:37 1210 次浏览 17 位用户参与讨论   [复制分享主题]
     我睇手机睇左成个月啦~  仲系心大心细唔知去边买好。
* F  d0 i5 M3 h" d4 B7 S- j' n4 {8 U原本林住过香港买,但系可能又去唔成,咁就林住去环宇买啦,
( j9 i* _1 w# @! M0 X点知又有人话环宇会换原装电池喔~   原本我就识得个买手机噶,
5 s# u! n" D$ _4 \7 u佢宜家无做啦,但系可以同我去广州唔记得边度同我罗货咁话,* D# z, [9 Z0 Y4 L! O
但系距报价就比环宇贵200喔,我就唔明佢明明去罗货个价都比
- l- y9 E, ?4 Y' e! c+ g! V6 ~人零售贵噶?等我仲林住佢起码平环宇两三百蚊架嘛~  佢就算
, [+ Q5 U: @1 \食水深都系噶~~  但系佢就话环宇D机信唔过咁样,上淘宝我又; g! F; H3 }! e- r# l, I8 C) n
信唔过喔~~
1 o( B" x& ]: E8 u3 h, _5 @      唉~~   
1 }+ u, R( G! h4 S1 n4 v# K              好鬼烦啊~  买部机都咁烦! # c; q( q/ k1 Y- |9 Y6 Y& Q
  仲有,我想买HTC噶机0 i1 }- y+ }7 g: n
$ i$ V: ~) Y% X' |% E7 D+ v) b
有咩介绍啊?      

已有(17)人评论

基拉杰特 发表于 2010-11-25 18:56:17 | 显示全部楼层
不清楚!等那边的人解答

wjr5200 发表于 2010-11-25 18:58:13 | 显示全部楼层
你想买G7
! K" n) K4 e( a2 s9月份网购里程碑(xt702的水货) 2530入手 到上手后感觉系神器吖3 e. d& m0 N0 x" O7 l4 Q5 W
http://www.suning.cn/webapp/wcs/ ... 7_9053_130648_.html
/ q. t/ E1 a5 X' D+ m. `6 p/ G7 G到实体店买的话苏宁应该不错吧,我顺德的感觉除了苏宁无咩边间好了

waify 发表于 2010-11-25 18:59:21 | 显示全部楼层
个人认为苹果 iphone4比较好!

murphy 发表于 2010-11-25 19:02:34 | 显示全部楼层
紧系去香港拉,

maplep 发表于 2010-11-25 19:06:17 | 显示全部楼层
来马来西亚买

chrisrex 发表于 2010-11-25 19:23:35 | 显示全部楼层
来马来西亚买
: k" V/ i; ?, R1 c0 [2 dmaplep 发表于 2010/11/25 07:06 PM

# l3 d; W! ^, U9 C  r
/ K9 s& X6 d- k& t: Q9 }: Y, f* R! x; X/ ?
    m仔负责出来回机票钱

wjr5200 发表于 2010-11-25 19:29:50 | 显示全部楼层
个人认为苹果 iphone4比较好!
) l4 k+ P& m3 ~6 o* o6 U1 Mwaify 发表于 2010-11-25 18:59

6 Y8 Q; ~/ c" [$ C: J; [% W2 w$ c: ?

4 B8 c8 U% B5 G2 |    ip4听说很滑的,很容易…………

ConvoyChan 发表于 2010-11-25 22:01:32 | 显示全部楼层
2个星期前moto xt720 800w 氙气灯 720cpu 电容屏 感觉ok) E' s" P3 X/ t$ q0 T6 O" W# g  t9 g
买的话 上淘宝搜广州地区销量最大又有实体店既应该就ok
, z4 A/ z' v9 }" Q7 \htc就desire z喇
+ P- f. c( t7 g  T$ f$ F# jmoto就里程碑2或者xt720

zhiss 发表于 2010-11-25 22:38:30 | 显示全部楼层
G7都可以啊

Batcat 发表于 2010-11-25 22:59:47 | 显示全部楼层
无钱换手机的路过了,我好耐无关注新手机了

wjr5200 发表于 2010-11-26 06:41:53 | 显示全部楼层
2个星期前moto xt720 800w 氙气灯 720cpu 电容屏 感觉ok, V' ~6 L+ q5 A- @& ?
买的话 上淘宝搜广州地区销量最大又有实体店既应该 ...
8 F" n8 s  s" x9 L  m3 WConvoyChan 发表于 2010-11-25 22:01

. f( G" k# s" B1 d( R! o$ s5 H9 |- J/ e2 j+ H7 q0 d8 |
& J; Y' f: E+ _1 f' r9 h# @
钱多的话就买吧 xt720应该就系行货的xt711  比xt701性能提升不大的 里程碑2也起码比里程碑1贵1千左右自己看着办吧
4 m6 f/ ?$ `3 j! w; w8 _
( J* D; n  Q, Q% k' C买之前多做功课,买水货不错的毕竟智能机刷个行货系统就好了,至于保修有店铺补的,就算买行货还不是很多东西不给补的

12下一页