星梦
    星券
跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[动漫歌曲] [转源](MU自传)周柏豪 - 数码超能量【数码暴龙DS】主题曲(TV Version)

艾米尔 发布于2009-11-8 12:22 3251 次浏览 26 位用户参与讨论  关闭   [复制分享主题]
文件名: 周柏豪 - 数码超能量【数码暴龙DS】主题曲(TV Versio..mp35 C9 f+ d3 O# h: q; l) J
文件说明: 【数码暴龙DS】主题曲(TV Version)低清晰完整版
5 K  s& ]' l: J: E" M" L* H文件大小: 2.92 MB 9 F) D1 M( z: ^& C

评分

kalaso + 3 + 6 发帖奖励

已有(26)人评论

ninaomu 发表于 2009-11-8 15:50:22 | 显示全部楼层
多谢,不过唔算十分钟以呢只歌

cookin 发表于 2009-11-8 16:55:19 | 显示全部楼层
没听过的说,听下也无妨

gujuji 发表于 2009-11-8 20:11:25 | 显示全部楼层
有沒有完整版?

kevinchan 发表于 2009-11-8 23:07:46 | 显示全部楼层
时下嘅歌手唱儿歌真係无边个係好D!虽然唔算十分中意,不过一样多谢分享

tenpp 发表于 2009-11-9 01:34:15 | 显示全部楼层
不错不错,不过一样多谢分享..................

netasa 发表于 2009-11-9 05:21:45 | 显示全部楼层
好似无收左先。完整就得了

toueikin 发表于 2009-11-9 10:48:46 | 显示全部楼层
有时打开电视睇无线嘅新播动画 真係聽唔出係边個唱紧果主题曲
" G8 K( t( F+ k! u3 @/ K, [5 X, u" J0 o多数搵新人唱 连歌手本身嘅声音特色都未有 声音辨别度很低 首儿歌点会红呢?!

kevinchan 发表于 2009-11-9 11:56:54 | 显示全部楼层
有时打开电视睇无线嘅新播动画 真係聽唔出係边個唱紧果主题曲; d7 q8 N( N7 l+ h6 L5 {4 c6 F
多数搵新人唱 连歌手本身嘅声音特色都未有 声音辨别度很低 首儿歌点会红呢?!
5 ^) k+ h% B+ N8 }0 \" Ktoueikin 发表于 2009-11-9 10:48
依家D歌手嘅声音我基本都辨别唔到,可能係平时少听吧

simon21 发表于 2009-11-9 23:02:01 | 显示全部楼层
无所谓拉~~D词作得好都无问题拉~

toueikin 发表于 2009-11-10 08:25:12 | 显示全部楼层
无所谓拉~~D词作得好都无问题拉~2 V  ~# P1 u# T  k1 e
simon21 发表于 2009-11-9 23:02
7 {0 e1 S9 C- {" J
  r  w7 X2 ?+ O7 f; c) ]
但系d歌词 讲教育细路嘅内容无乜
1 q( _( a$ B# G9 [$ y/ l" ]( d, I              讲搞笑抵死又唔系/ _2 a: {0 X9 C7 n! I& t
              更加唔係朗朗上口啵
5 H( W: \$ r% [5 o5 H4 ?& s              都无乜传唱度噄

804637463 发表于 2009-11-11 15:14:29 | 显示全部楼层
thank q..................

123下一页