星梦
    星券
跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[Tora.to] [JS永久/MU][幻法双子星][AVI][粤日双语]10.02.21更新完毕

Xoun 发布于2009-11-2 23:28 15025 次浏览 163 位用户参与讨论     [复制分享主题]
phiroth 发表于 2009-11-9 14:19:46 | 显示全部楼层
经典动画,下来重温下先!~~

venuschen 发表于 2009-11-9 15:14:32 | 显示全部楼层
其實依家JS好左好多啦比之前。。。# m: Y& t: ^6 {' P' |9 p' C6 ]
5 X/ X3 P. g( Q8 Z
之前成日單位數字下載速度。依家都有50-100KB。。好過冇。" D* A  F* Z5 b
kwanyeung 发表于 2009-11-9 11:19

1 ~5 E. U% }; @7 b- N7 k$ {
) \  k6 N' `$ P3 J: h5 g1 `係海外都有50-100k已经好好ga la ,我系电信线路双线程下载最多都係得100K5 N: x7 {/ v, X& Z( [
记得唔好单线下载,JS可以用双线下载既

ljjunex 发表于 2009-11-9 19:14:29 | 显示全部楼层
动画很老了,几乎没什么印象,下来看看先.

SA_127 发表于 2009-11-9 21:40:35 | 显示全部楼层
好似未睇過...支持一下

Xoun 发表于 2009-11-9 22:06:53 | 显示全部楼层
係海外都有50-100k已经好好ga la ,我系电信线路双线程下载最多都係得100K
( T4 L: N" D& U" F记得唔好单线下载,JS可以用双线下载既1 B% b% f* Z6 I- [# t3 E: I
venuschen 发表于 2009-11-9 15:14

7 g' @$ _. _: M  F. @
. v% }" a% T' L反而我觉得依家嘅JS空间比以前嘅速度差左
: I# u4 I+ i$ E# W以前单线程都有100左右啦.双线程就可以达到200K/S了..依家限死左50K每线程..

mcnynbajay 发表于 2009-11-9 22:56:13 | 显示全部楼层
反而我觉得依家嘅JS空间比以前嘅速度差左/ z5 w: ~8 _% t3 @9 H$ ]0 z
以前单线程都有100左右啦.双线程就可以达到200K/S了..依家限死左50K每线程..) D1 k* S6 V9 Y- v% S
Xoun 发表于 2009-11-9 22:06

1 W5 I) n  C5 {3 X' u0 s
) `. U" G/ S; \2 g( F 我的諗法同你嚴嚴相反的~
1 f* ^; K+ H: |& ^, m& B+ e& UJS的確自從八月份左右開始對帶寬限制進行了調整~但佢甘做有效甘令我24小時內都能穩定雙線程100K左右的!! N0 s) P2 X  I" u7 S
而之前只能系非繁忙時段能飛速甘下~而家住系海外的KY兄都得到有效的速度
& i# d( {/ N8 T
2 ?+ S' @, R9 Z4 E* o  S 若碰上不同FTP的JS資源,可雙任務雙線程用到足,200K(對2M寬帶的我來講)~

huang 发表于 2009-11-9 23:08:44 | 显示全部楼层
真系无阴公,JS对于我来讲等同于MU

venuschen 发表于 2009-11-10 07:53:01 | 显示全部楼层
我的諗法同你嚴嚴相反的~+ }, N# V* \% I  x$ j
JS的確自從八月份左右開始對帶寬限制進行了調整~但佢甘做有效甘令我24小時內都能穩定雙線程100K左右的!
$ Q- j: R1 D' k3 V$ v而之前只能系非繁忙時段能飛速甘下~而家住系海外的KY兄都得到有效 ...
8 p8 m/ {7 b! j) e6 Z* Dmcnynbajay 发表于 2009-11-9 22:56

4 C# ^# D5 w& ]) I" a, S雙任務雙線程?!点解我唔得既?* `  W0 @3 z7 N3 f7 S- v" h+ G
其实我同X兄一样,觉得以前既JS的确快好多

venuschen 发表于 2009-11-10 07:53:32 | 显示全部楼层
真系无阴公,JS对于我来讲等同于MU( w& X( e0 O! U7 ?3 t
huang 发表于 2009-11-9 23:08
. q6 q9 e9 t% Z% u

) a/ Q8 V) F8 Z0 k- _% M1 O; q$ L甘即系好定唔好?

Xoun 发表于 2009-11-10 22:19:45 | 显示全部楼层
我冇乜时间去检查音频嘅情况,只系草草咁睇左一头一尾冇对唔上口型就马上上传出来了..你地睇完有问题要第一时间提出..免得到时刻左碟都唔知发生乜野事

moliren 发表于 2009-11-11 08:32:27 | 显示全部楼层
哇~~~~~我以前超中意呢部动画啊~~~主题曲E家仲记得几句~~~期待楼主的发布~

Xoun 发表于 2009-11-11 22:20:43 | 显示全部楼层
多的ven姐发现第10话嘅粤语音频有轻微问题.前言部分(大约从1分34秒-2分03秒)不同步.现已修正并发布,请下载修正版..