星梦
    星券
跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[Tora.to] [JS永久/MU][幻法双子星][AVI][粤日双语]10.02.21更新完毕

Xoun 发布于2009-11-2 23:28 15028 次浏览 163 位用户参与讨论     [复制分享主题]
freedom246 发表于 2009-11-3 12:42:29 | 显示全部楼层
最中意就系经典动画,上紧班都来回复个先!!

billiard 发表于 2009-11-3 17:23:12 | 显示全部楼层
这部片那时无时间看!

Xoun 发表于 2009-11-3 20:53:22 | 显示全部楼层
一開始未識調較音頻果陣~0 r1 @4 s4 n' M7 M, m
都想跟某高手分工合作的~始終無乜人對黃金勇者有愛的!1 D* q/ K& Y' q
最后~食自己搞掂佐~
1 S7 |2 k/ n/ w8 i2 U% p2 o0 |$ h! o; R4 X: L# A
估唔到系哩個貼,睇到哩種情形!
4 n1 j8 H  C/ `# ]+ e5 q1 K辛苦曬兩位了!8 |, q% p$ o, f' i
PS:土豆都有個內陷的英文字幕的合成!+ w  t( a! f9 H$ _# E! S
mcnynbajay 发表于 2009-11-3 02:31
. e# [4 r$ f$ X& H, ~0 A4 ~# b& I

- O1 h+ {/ B! y% r8 B7 o9 M分工合作省时省力...好值得推荐的..可惜我空闲嘅时间有限,所以调教得比较慢...

freedom246 发表于 2009-11-3 20:59:20 | 显示全部楼层
用埋粤语OP就更经典!!

Xoun 发表于 2009-11-3 21:03:33 | 显示全部楼层
用埋粤语OP就更经典!!, m7 U3 Q4 v9 l- b
freedom246 发表于 2009-11-3 20:59

- {$ y. n- q8 r. {; }( S3 [1 |+ F# L; s$ a  \' {
合第一集个阵唔知到原来哩部有粤语主题曲..第二集开始合上去...第一集就由佢咯

freedom246 发表于 2009-11-3 21:09:25 | 显示全部楼层
合第一集个阵唔知到原来哩部有粤语主题曲..第二集开始合上去...第一集就由佢咯$ s; P4 }  L2 V, R
Xoun 发表于 2009-11-3 21:03
* S- E6 q' W; U- t: a+ t4 p
# g& O1 d* v- O( G( N  k
哈哈,好啊,甘就要期待第2集啦!!

jomalm 发表于 2009-11-3 22:20:07 | 显示全部楼层
多謝分享, 呢套真系經典啊, 下來收藏拉

venuschen 发表于 2009-11-4 00:12:25 | 显示全部楼层
' [5 |: u* P  o) w/ J& O( O, e5 {
合第一集个阵唔知到原来哩部有粤语主题曲..第二集开始合上去...第一集就由佢咯5 F4 v1 p" t3 Y7 W+ f+ h# j" P( ?
Xoun 发表于 2009-11-3 21:03

' }3 S2 r5 s( o
! \5 P: K) q% i5 ?9 E2 g6 y我有幻法双子星粤语主题曲APE(无损音质),系我从网上下载既正版刘小慧CD度分割出来既,希望可以帮到你做粤语片头啦# @, ^3 C2 x/ ]& D0 O

! ^+ L/ q& z6 ]% ?6 K+ xhttp://bbs.dreamxt.com/thread-66497-1-1.html

kevinchan 发表于 2009-11-4 00:20:10 | 显示全部楼层
我有幻法双子星粤语主题曲APE(无损音质),系我从网上下载既正版刘小慧CD度分割出来既,希望可以帮到你做粤语片头啦,我白天传# ^/ f8 I9 ^* }  r
venuschen 发表于 2009-11-4 00:12
咁就可以更加完美了 ,犀利啊

venuschen 发表于 2009-11-4 00:35:31 | 显示全部楼层
" \7 G) \4 P7 b/ X# _, R' {
咁就可以更加完美了 ,犀利啊
9 W6 p$ f+ }3 l, i3 L- H9 Skevinchan 发表于 2009-11-4 00:20

$ {2 _, g  P7 M- e2 W  c! k" l
' v3 d; T5 o$ H" U传好啦- F, ?" f& h2 R* C  D4 r) p
http://bbs.dreamxt.com/thread-66497-1-1.html
# ?( m3 F/ v1 p: |  m; B  e6 h( Y$ z+ K1 I9 R. V5 b+ i
我系完美主义者,所以都收集左唔少动画片粤语主题曲既APE# x0 u' [& t2 Z8 ?/ \! h( M
已发过部分出来* P% y7 k9 N0 l; T; O
如果你有兴趣既话,可以搜索下我发过贴

manofman 发表于 2009-11-4 02:09:51 | 显示全部楼层
依种带有英国风格的动画,有时真係会睇到好闷,剧情都係来来回回咁。
+ [2 @( H% J! G2 F1 H1 z: s睇TVB录影版时睇咗几集就睇唔落了,依家睇下合成版感觉点先

manofman 发表于 2009-11-4 02:15:37 | 显示全部楼层
原来係jshare依D龟速空间,咁唔要了