星梦
    星券
跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[Tora.to] [JS永久/MU][幻法双子星][AVI][粤日双语]10.02.21更新完毕

Xoun 发布于2009-11-2 23:28 15026 次浏览 163 位用户参与讨论     [复制分享主题]
huang 发表于 2009-11-7 08:21:57 | 显示全部楼层
无哦,都话只系挂左十多集

ykcheung 发表于 2009-11-7 09:30:45 | 显示全部楼层
幻法雙子星,經典之作,X兄作品,精品之作.

ookamin 发表于 2009-11-7 13:05:02 | 显示全部楼层
好啊,希望能出晒全集,我看过不完整的说

huang 发表于 2009-11-7 14:44:10 | 显示全部楼层
晕低,点解集集的音频都吾同步架!真系OH!MY DOG啦

Xoun 发表于 2009-11-7 18:15:19 | 显示全部楼层
. N- x& w  ?$ Q5 khuang 发表于 2009-11-7 14:44

- m8 l, j$ [  w9 T
6 H# F9 J1 b/ f# H: o1 W4 c唔该睇下顶楼注明里面嘅最后一句.用括号括住个句...

venuschen 发表于 2009-11-7 18:42:37 | 显示全部楼层
3 `, n8 t7 P) hhuang 发表于 2009-11-7 14:44
( ~# x# ]# S4 ~/ y: s/ a& f
唔会啊,我睇过无问题!

venuschen 发表于 2009-11-7 18:51:58 | 显示全部楼层
本帖最后由 venuschen 于 2009-11-8 20:22 编辑 8 b4 x' H& |5 P9 n6 l
好啊,希望能出晒全集,我看过不完整的说
3 e5 i' V" a7 e- H2 p+ Y6 H- D& bookamin 发表于 2009-11-7 13:05

. X' B, ]# i/ _1 m& d; e5 q( B% O4 v' Q
可惜有几集既粤语音频系唔全既,第40集既粤语音频仲完全搵唔到,希望有粤语音频既朋友可以提供!
. o6 h8 K  g( L4 @% N2 n片源到目前为止仲差7集未下载完;分别系:24,26,30,32,39,41,43( c# O6 N; F4 B9 p/ _2 e+ s
我一个人既力量毕竟系有限既,希望大家可以帮手挂winny
7 T# d3 f. E, c4 }
1 m; z/ z9 T; e& ?4 _0 \

Xoun 发表于 2009-11-8 20:18:35 | 显示全部楼层
可惜有几集既粤语音频系唔全既,第40集既粤语音频仲完全搵唔到,希望有粤语音频既朋友可以提供!2 l: w, W; e0 [0 u: A
片源到目前为止仲差8集未下载完;分别系:24,26,30-32,39,41,43( \3 E' a6 a5 V5 N
我一个人既力量毕竟系有限既,希望大家可以帮手 ...1 h/ ^, K" F8 J6 E' g9 v( `7 M
venuschen 发表于 2009-11-7 18:51
1 |$ X$ [/ g4 v& O# r
& G1 r, r, F3 T/ u, e
恭喜ven姐又下多左3集...可惜我没时间挂啊... 真系有劳ven姐了

venuschen 发表于 2009-11-8 20:26:47 | 显示全部楼层
3 h" h2 C7 p4 a  N# j: a" [! g
恭喜ven姐又下多左3集...可惜我没时间挂啊... 真系有劳ven姐了$ ?+ j9 |, T$ O/ q0 m+ w5 N
Xoun 发表于 2009-11-8 20:18
- R+ B9 t& P( I* a& _8 A1 {
5 j9 g. o: {# k, ?8 C
又down多1集啦!今日奇迹地down左4集!!
7 n5 i; T$ }9 }( c  @5 L* @衣家仲差7集,分别系:24,26,30,32,39,41,43" H* i0 ?" K8 |

. `! N: Y% d1 A" g; G" A- c6 K有劳X兄帮我系你既贴度改下& t# i9 X7 v0 g' J9 q" O
thanks!!

kwanyeung 发表于 2009-11-9 11:19:32 | 显示全部楼层
係永久保存,我之所以揀JS係因爲佢可以永久保存: L$ z% T$ W9 q) x
在海外用唔用到JS空間?
) ?. ^& J  t2 d2 F2 evenuschen 发表于 2009-11-3 05:13

3 S0 ~, _. r) e2 i! _+ T其實依家JS好左好多啦比之前。。。" E* s9 l; A6 ^  L) E

: @7 P4 o/ V, p4 ~3 ]之前成日單位數字下載速度。依家都有50-100KB。。好過冇。

toueikin 发表于 2009-11-9 11:43:16 | 显示全部楼层
终於搵到这里辣 之前地暖在线视频 总觉得不过瘾
' g9 i+ Z; P9 n+ t0 U大爱吖 恏中意个故事 同埋首歌

toueikin 发表于 2009-11-9 11:46:58 | 显示全部楼层
係啵係啵 入面嘅男主角係JIMMY配音嘅 超惊喜吖
+ @8 n5 j7 H% p+ j) e5 B希望LZ快点收齐余下嘅集数啦