[动漫讨论] 大家看過《抵死泰山》嗎?覺得好看嗎??

達茲 发布于2009-10-24 18:33 2598 次浏览 35 位用户参与讨论   [复制分享主题]
阿怪 发表于 2009-10-29 14:22:48 | 显示全部楼层
真係好攪笑,未睇的人
# j0 K: T# H' K" `% c3 u, }建議睇

seed22 发表于 2009-10-29 19:53:48 | 显示全部楼层
已经发布过清晰版的RMVB版本% k$ ?" [* ]& @7 I/ S
benny008 发表于 2009-10-27 09:29

% N; Q! b& _" y+ G. V
4 u2 l3 b$ x' V) s4 T那么你又为什么发这个贴子让人家等呢!; a5 t4 U1 ~: d- c! Z
http://www.dreamxt.com/bbs/thread-56526-1-1.html

ngyan1600 发表于 2009-10-30 00:51:43 | 显示全部楼层
我只想要dvdrip~_~路過~

奶油 发表于 2009-11-3 11:52:59 | 显示全部楼层
我中意另一部泰山....呢部冇乜感觉.

toueikin 发表于 2009-11-6 16:47:52 | 显示全部楼层
6-15岁?!甘就睇咯 反正可以认后生嘛?! 嘻嘻
2 _0 R) G( h  Z1 m7 v2 j9 ]以前TVB好似播过 之前华娱有播 不过普通话 感觉麻麻地

vic_jie 发表于 2009-11-11 22:19:40 | 显示全部楼层
好搞笑...笑到你仆晒街...

ngyan1600 发表于 2009-11-12 02:15:21 | 显示全部楼层
觉得没咩内涵,比较肤浅,适合6~15岁人士观看& n" e) Y$ Q! r' a1 a& {5 X9 }" B
大天使007 发表于 2009-10-24 20:45
2 ?8 W) v/ B  `& v/ {
......大佬,套片係成人提才的.......打鬼,打怪,加間中全裸,更加有色情意識,你都話6~15歲???3 T' O; Z# o9 y4 X% p
內容係低b左d,但係都只係前期,後後睇到後期先講野啦
+ }# b9 c9 v" d, h5 R3 ~6 M, j仲有.....套片係搞笑向,低b d好正常!1 D. |' H5 {) l! x
無正正虐虐睇哂全套,唔好亂up

ngyan1600 发表于 2009-11-12 02:16:01 | 显示全部楼层
粵語版我有>3<~不過我想要dvd版合成!

達茲 发表于 2009-12-6 05:31:53 | 显示全部楼层
對不起~~~改番個標題了~~~我只是覺得不能让这麼好看的动漫被遗忘!!, ^7 E- u( {# X2 X: j
如果覺得廣告成份太重不要見怪~~~

seasonow 发表于 2009-12-6 10:47:06 | 显示全部楼层
好耐以前觉得唔错,宜家觉得好弱智

peterpan123 发表于 2010-7-7 00:23:11 | 显示全部楼层
好笑....OK.....唔多適合小童看

eegbook 发表于 2010-7-7 23:20:10 | 显示全部楼层
觉得抵死泰山就无咩感觉啦。但当年一部默剧短片就非常清楚记得,就做牙"查"?了哥。