跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[社区发布] [SchoolRumble 惡搞校園][DVDrip][MKV][[雙粵日三語][第01-11話]][更新至10-11集]

mcnynbajay 发布于2009-10-9 12:25 8088 次浏览 79 位用户参与讨论   [复制分享主题]
2497341O1 发表于 2009-10-17 14:27:08 | 显示全部楼层
因幫手分流小懵的急先鋒~遲佐更新的!
! K* u: J$ z, G' }繼續更新至03話!
" ?3 V! r& l: l. g; W. [. Zmcnynbajay 发表于 2009-10-16 23:56

0 Z# \0 y3 w5 J; t% f6 b  n- N. z. o; N) n% q
$ z0 M: R/ c2 B; A+ W
   嘿嘿..  唔撑你都唔得拉.   加油~

ninaomu 发表于 2009-10-17 15:47:10 | 显示全部楼层
杰兄down新近的月光恋曲片源+字幕来合吧

chris420 发表于 2009-10-17 17:40:58 | 显示全部楼层
又有新一集) R1 J) }' m/ O8 `0 @3 q+ x, U0 F
多謝

mcnynbajay 发表于 2009-10-17 19:43:06 | 显示全部楼层
杰兄down新近的月光恋曲片源+字幕来合吧. \! _+ T) ?. s+ Y6 p
ninaomu 发表于 2009-10-17 15:47

7 p& }0 s3 b+ \- n5 u
$ m5 ~6 @% F* y; _ 我唔中意BT或EM的~都系去JS刮資源的(無哩個版本)~無空間慢慢甘掛的!
: f, U+ j, P4 i, t2 n) I+ m0 y8 U! L' q
再者而家好多字幕組都用X264編碼來壓片~我run哩個編碼好勉強的~爆笑管家就系甘了~唔打算合佢!9 c, G0 O7 Z- X9 B

( s/ e: K8 h' t( Z! U你抽出音頻試下對正到嘛?嚴嘅話,甘我可以提供埋音頻的~

ninaomu 发表于 2009-10-17 21:28:29 | 显示全部楼层
我都成堆EMBTMU嘅嘢排期down紧。。。。。仲未可以把心一横搞4M6M宽带吖

mcnynbajay 发表于 2009-10-17 22:19:33 | 显示全部楼层
我都成堆EMBTMU嘅嘢排期down紧。。。。。仲未可以把心一横搞4M6M宽带吖
$ w; O) @2 A2 \ninaomu 发表于 2009-10-17 21:28
) N2 H2 r5 s4 Y# B/ R7 k& g
3 T9 w: n8 x. Q7 D' w7 A0 y; m
用到4M或6M又點了~上載速度仍512K~反正都系上載的多,下載的少(無空down)
  V( a* x* v4 o" d* |% N- e俾我會揀個LAN上下一致的寬帶~但拉唔起!

manofman 发表于 2009-10-18 13:19:33 | 显示全部楼层
听下tvb配音先

ninaomu 发表于 2009-10-18 23:30:36 | 显示全部楼层
用到4M或6M又點了~上載速度仍512K~反正都系上載的多,下載的少(無空down)3 x: w  e& n% X9 Y
俾我會揀個LAN上下一致的寬帶~但拉唔起!* r7 J! D: S, e- U
mcnynbajay 发表于 2009-10-17 22:19

. F. T. s8 V/ [% B我唔同你嘛(虽然妄想同电信斟到下行5M上行1M)

mcnynbajay 发表于 2009-10-23 17:03:58 | 显示全部楼层
繼續有命更新至05話~

tysycfdo 发表于 2009-11-2 19:26:51 | 显示全部楼层
看来挺好笑的把...下载来看下 谢谢LZ

c4xiaohao 发表于 2009-11-4 22:51:51 | 显示全部楼层
终于稳到呢部野下载啦~1 ], o7 L: X& v1 E' ^4 d
爽啊

billiard 发表于 2009-11-5 09:22:36 | 显示全部楼层
头文字B那假车