[每日闲聊] 边位帮手解释下呢张图嘅内容

熊猫仔 发布于2009-8-1 23:23 1587 次浏览 22 位用户参与讨论   [复制分享主题]
熊猫仔 发表于 2009-8-2 14:27:44 | 显示全部楼层
迅雷…
' {6 o& {3 W9 ]. d" _: C8 [, h: [3 l其他软件无问题,迅雷下其他集数都无问题…
/ I3 y: h! n9 `; s) V1 f; x5 ]问题解决…
/ R0 P# P. M5 g) l( B, P; s2 x$ ~
5 t, I5 i7 Y! B; E1 p  n年纪大,机器坏…唉…无办法…

Kiver 发表于 2009-8-2 14:57:59 | 显示全部楼层
迅雷…
1 o$ w2 X- J$ Z8 K) ~3 m9 |其他软件无问题,迅雷下其他集数都无问题…/ g! Q* P! q3 X9 v& I$ o  k, I$ V
问题解决…
: J" n0 j  R$ o  O: G* a( {: K9 l3 r0 N/ X7 ~; k
年纪大,机器坏…唉…无办法…
8 `/ m, [" h! a" w. q1 ?熊猫仔 发表于 2009-8-2 14:27

: z, U/ U9 E2 z0 m* b( f8 i& J3 L" ]8 v: T
问题怎样解决的??

alexhus 发表于 2009-8-2 15:08:17 | 显示全部楼层
应该系命名问题,迅雷有时就系唔识别D古怪文字。。。

seasonow 发表于 2009-8-2 21:25:31 | 显示全部楼层
从未见过尼类问题,居然会报权限,仲要洗XP下面,简直前所未见

ninaomu 发表于 2009-8-2 22:35:59 | 显示全部楼层
咁就咪用迅雷咯。。。本身就唔推荐用迅雷down MU噶了

lovek 发表于 2009-8-2 23:51:05 | 显示全部楼层
哇~未见过甘嘎状况喔~

hof123 发表于 2009-8-3 15:08:30 | 显示全部楼层
搞5点..

kyo1983 发表于 2009-8-4 11:45:40 | 显示全部楼层
应该系lock佐吧

alexhus 发表于 2009-8-4 14:00:38 | 显示全部楼层
咁就咪用迅雷咯。。。本身就唔推荐用迅雷down MU噶了$ t; a( p) V/ i. B
ninaomu 发表于 2009-8-2 22:35

- b9 u& ]8 J7 }) _& P/ Z# r我一直用都冇问题啵,而且仲好快。。。

alexhus 发表于 2009-8-4 14:01:09 | 显示全部楼层
其实可以试下IDM下MU,但是我试过稳定性冇迅雷咁好。。。

熊猫仔 发表于 2009-8-4 15:19:37 | 显示全部楼层
其实可以试下IDM下MU,但是我试过稳定性冇迅雷咁好。。。' R1 t6 m$ g; z1 o; F
alexhus 发表于 2009-8-4 14:01
0 S$ l# s7 V6 \; X

$ J' C# ^" S8 v( F+ k- D5 t依家无问题啦,
# D* i4 ?! Z# S+ Q4 O! u- N  `. U我都喺觉得迅雷下MU好,够稳定,断几多次都接得翻~