[网络应用] 有了mu,bt 还有用吗?

cai2008 发布于2009-7-26 11:30 4210 次浏览 50 位用户参与讨论   [复制分享主题]
本帖最后由 cai2008 于 2009-7-26 11:57 编辑 ! V& U- H) m1 e' O! I- W

0 {8 @! z9 r$ i7 o3 V+ TMu一定比bt快n倍,点解还有人用bt呢?

已有(50)人评论

kevinchan 发表于 2009-7-26 11:47:05 | 显示全部楼层
完全唔知道係咩一回事,幇唔到你

bill203 发表于 2009-7-26 12:11:10 | 显示全部楼层
楼主似乎唔明白,BT既资源系最新既,有绝大部份MU资源都是先有BT,再有MU既,可以禁讲BT有既MU唔一定有,而MU有既BT就通常都会有。你话BT有无用哩{:5_328:}

kwanyeung 发表于 2009-7-26 14:18:50 | 显示全部楼层
其實BT講速度,保存期,穩定性都唔夠MU好- -' A5 `, m4 }! C; F& H

8 [2 k' c3 l, `6 `  D0 JBT唯一優點就係可以全集打包- -

bill203 发表于 2009-7-26 14:39:46 | 显示全部楼层
其實BT講速度,保存期,穩定性都唔夠MU好- -% C. D) C- v: e% g& m
5 D/ D; B. ]/ B' f4 P- v
BT唯一優點就係可以全集打包- -2 |+ k$ n  F/ J+ O; M. J
kwanyeung 发表于 2009-7-26 14:18

+ r( H4 v3 {" Z0 L0 ~3 ~9 }, V0 J+ T但点讲,BT既内容更新速度系最新最多最快

ttsti 发表于 2009-7-26 14:56:07 | 显示全部楼层
BT吾一定比MU慢啊,我日日BT都可以全速下载!!

kwanyeung 发表于 2009-7-26 14:58:08 | 显示全部楼层
睇下咩種了- -4 L* S# V3 P! Z+ x) n% a- G
我下高清地帶D高清劇集最快都係200KB。。。

tandong 发表于 2009-7-26 14:59:41 | 显示全部楼层
我也想问楼主,97HK回归啦,点解吾用RMB,还在用港元?

aubert22 发表于 2009-7-26 15:27:09 | 显示全部楼层
兩個部門嘅規條都唔同,兩個部門又點去比較呢~

cai2008 发表于 2009-7-26 15:28:24 | 显示全部楼层
我也想问楼主,97HK回归啦,点解吾用RMB,还在用港元?
2 f; ]( P4 |0 r8 t) ?1 D: g9 jtandong 发表于 2009-7-26 14:59
8 `; D. S9 v- I) G
一国两制。 但bt就好像旧款的银纸,mu就是新款的。

fly1972 发表于 2009-7-26 16:14:13 | 显示全部楼层
按LZ逻辑.: ?/ v$ h( L0 i
有了飞机,汽车还有用吗?
8 i2 ^7 a, h+ T4 A有了汽车,轮船还有用吗?" c2 K& P' x7 M) y
有了轮船,单车还有用吗?
. r- g. S8 ^& C7 w; ?' t有了单车,双腿还有用吗?

tandong 发表于 2009-7-26 17:34:34 | 显示全部楼层
一国两制,点解RMB吾可以直接使用呢?  [1 e1 w6 Y% h" ~" d9 s! ?
bt和mu跟本上是2回事嘎野!
; ?2 S4 S2 h+ o# Y又点解有靚女同猪扒?不如全部只生靚女啦!

12345下一页