[家居美食] Hummingbird from hatching to fly

cai2008 发布于2009-7-29 08:39 1858 次浏览 19 位用户参与讨论   [复制分享主题]
4 u, m! y; J4 E0 A2 Y

* y! k( R8 r9 M# B" p  G; I/ W 5 ], H- q# P! p
1 B2 G* L- Z4 h! Q+ [4 i
4 U) m7 Z' T; L) d
$ b' R& v1 B1 K, T& {3 D5 Z0 X
5 C, C; w9 B3 F7 W" _8 T: \( M! V" X
1 P. s  M" S; ~, E' ^$ J
- G( q1 T8 d; |$ k  `
2 t0 f2 {! M% _
. O( K" [# V& e" [# f& G- z5 Q# l
+ h  o$ u# G! [/ u

% w9 J; P, k$ r9 d$ l( b3 `9 Q- Z; B

- `2 k! Y5 A) t5 ^* F: n7 {) s" T. U; k
' Y3 J' T" I  e+ W
% v4 G" _1 }/ q2 W8 T

已有(19)人评论

天使之风 发表于 2009-7-29 10:15:14 | 显示全部楼层
雀仔。。快D黎睇。。你D亲戚啊。。。。2 I8 I0 M+ d1 C+ O$ n, |$ q; j1 t
) {1 U  O) @$ w1 r
PS:顺便帮我翻译下个标题。。。{:5_319:}

cao0422c 发表于 2009-7-29 17:27:49 | 显示全部楼层
雀仔几得意..但系个标题就睇唔明佢唔得意

stayhome 发表于 2009-7-29 20:09:21 | 显示全部楼层
蜂鸟破壳而飞?

水树麻衣 发表于 2009-7-29 22:14:08 | 显示全部楼层
原来吖D雀仔喺蜂鸟吖7 ?9 x! B( O) ~; o8 ^; L) k
. H. z; M' n* h7 |( N4 [% X- x9 i
唔该有无人翻译下个标题吖1 b8 P( ?- g; o, E. m$ ]
上面D“鸡肠”引到D雀BB担高晒个头喔

kevinchan 发表于 2009-7-29 22:59:50 | 显示全部楼层
雀仔。。快D黎睇。。你D亲戚啊。。。。
( X& _1 I; ?/ `) L' K) \
' J& S. d* k& nPS:顺便帮我翻译下个标题。。。{:5_319:}
( m4 n$ E2 t( F9 g天使之风 发表于 2009-7-29 10:15
呢D鸟都唔够我只鸟得意...有人翻译咗啦,【蜂鸟破壳而出】

天使之风 发表于 2009-7-29 23:08:14 | 显示全部楼层
呢D鸟都唔够我只鸟得意...有人翻译咗啦,【蜂鸟破壳而出】
& t. ?4 J6 ?; s+ ?! Bkevinchan 发表于 2009-7-29 22:59

$ a; I0 G% e3 `1 Y* J- I& v: A
5 ]3 n& `. A1 z9 D4 b! D8 Y. g. S雀仔你终于都飞到黎呢度了···

kevinchan 发表于 2009-7-29 23:21:42 | 显示全部楼层
又俾你揾到添~~天使兄,你阵风真係快

stayhome 发表于 2009-7-29 23:49:17 | 显示全部楼层
楼上嗰只雀係唔係云豆嚟?

kevinchan 发表于 2009-7-30 08:21:05 | 显示全部楼层
楼上真係醒目,一击即中

stayhome 发表于 2009-7-30 09:26:38 | 显示全部楼层
话哂都係云雀恭弥只宠,家教我漏咗好多集都未睇,仲有十年后嘅云雀好鬼型仔

天使之风 发表于 2009-7-30 09:38:31 | 显示全部楼层
楼上真係醒目,一击即中
7 F3 K6 b7 |: B9 W9 @! Z& X7 y$ f% }kevinchan 发表于 2009-7-30 08:21

6 O! t% x& v% V# q7 @* I7 a6 ^0 a3 y& m2 h2 l
我最初仲以为系棍仔糖一粒。。。

12下一页