[社区发布] [j2][IQ博士][01~08,10~14,16~19,21~24][日粵雙語]

ngyan1600 发布于2009-7-18 12:17 10347 次浏览 99 位用户参与讨论   [复制分享主题]
本帖最后由 ngyan1600 于 2009-9-20 02:30 编辑 1 I; R) l. n, [+ T2 j0 p! }5 A

6 L/ ]; w* e' q* _[片名]IQ博士(初版)5 i6 ?8 P( z1 G- v4 s
[集數]第一集
; f. l) z5 i3 W2 ~& D[語言]日粵雙語
3 |1 K+ T( I- m; k[字幕]外掛中文
4 F( `- j. c: n( c[大小]約280m- L( t) e7 ^; L' Y; \& W( q
[格式]mkv封包
" B. P2 N" Z7 z6 M[視頻]x264-720p-1200k$ f- I& Y- U! r' Z( B
[音頻]ac3-192-48000z  r9 P  Q2 f6 O. @) f/ D
9 W# `7 \5 q1 ]5 N' l p.jpg
* Z  r$ J; m4 |$ I. v0 w 01.jpg
, K& y) o/ b( d" D% Y1 u集數不分先後(因為TVB除左1~6集外,全部亂數播放)
- A4 R2 z* l) o. k  G- H好似第11集咁,無啦啦外抵人係度散步(無講點解係度),但係第十二集就無啦啦講外星人第一次出場,仲俾小吉食左太空船,無得走
! m  c9 e4 u; J5 n
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

评分

tandong + 15 + 80 + 1 精品文章

已有(99)人评论

ykcheung 发表于 2009-7-18 12:23:51 | 显示全部楼层
支持樓主,加油哇

dddez 发表于 2009-7-18 12:27:51 | 显示全部楼层
谢谢...看看画质怎样

平常心 发表于 2009-7-18 12:50:42 | 显示全部楼层
1600有合成版本,快叫呢下载,无言感谢中。{:5_339:}

2497341O1 发表于 2009-7-18 13:48:39 | 显示全部楼层
1600有合成版本,快叫呢下载,无言感谢中。{:5_339:}& W2 |% H- b( k" e
平常心 发表于 2009-7-18 12:50

; [5 B+ @' w# c* i
& \  i6 A( _" `( }* T0 j% m9 x
; r2 U  ~. d' O( }無常..   呢个都係录影版喔.       我都想有合成版.  最好係rmvb合成版.

ddarcy 发表于 2009-7-18 14:42:38 | 显示全部楼层
多谢lz 的高清版

leafir 发表于 2009-7-18 14:58:15 | 显示全部楼层
终于等到这个经典来了,支持下先

183334257 发表于 2009-7-18 15:53:44 | 显示全部楼层
多谢1600先; ]6 Z& u* [+ f" p' u7 Z5 H! H
考虑紧收藏边个版本,140几集唔少野

fly1972 发表于 2009-7-18 17:02:04 | 显示全部楼层
同意楼上,最好有RMVB的合成版,百几集占好大空间哇.

aubert22 发表于 2009-7-18 17:08:51 | 显示全部楼层
系录制合成版??

GavinDX 发表于 2009-7-18 17:34:14 | 显示全部楼层
睇来1600嘅录影技术都好掂喔

ninaomu 发表于 2009-7-18 17:45:53 | 显示全部楼层
老调重弹。。。。8 e" M* H% _( J7 s1 W
标清台576i将分辨率拉到720P意义不大。。。- @/ C  @4 ?( ^7 q) l/ V* k' e
1600兄又挖一坑:命运守护夜合成版、数码暴龙03合成版、光之美少女-终极之心、四驱兄弟合成版、高达00合成版、夏娜合成版、小樱合成版、dorime第3辑合成版、幸运女神第二季、玻璃面具合成版、爆丸合成版。。。。。大多数都喺开个头就算数?
( c7 L2 S+ u* o. t/ {
5 ]$ r' b) u: F( W. P+ G3 pTO aubert-22:有台标又点会喺合成版,有双语+字幕可以喺丽音,唔一定喺合成。