[社区发布] [j2][IQ博士][01~08,10~14,16~19,21~24][日粵雙語]

ngyan1600 发布于2009-7-18 12:17 10355 次浏览 99 位用户参与讨论   [复制分享主题]
fei 发表于 2009-7-18 17:52:52 | 显示全部楼层
哇 呢个经典啊,顶

fei 发表于 2009-7-18 17:52:58 | 显示全部楼层
哇 呢个经典啊,顶

天使之风 发表于 2009-7-18 17:55:30 | 显示全部楼层
这个经典的片当然要来支持下,,可惜版本体积太大,暂时不能下了。。{:5_326:}

ngyan1600 发表于 2009-7-18 18:41:02 | 显示全部楼层
老调重弹。。。。
0 z  _0 d/ h6 }标清台576i将分辨率拉到720P意义不大。。。
- @5 X1 j3 \) M! W4 m4 j. X1600兄又挖一坑:命运守护夜合成版、数码暴龙03合成版、光之美少女-终极之心、四驱兄弟合成版、高达00合成版、夏娜合成版、小樱合成版、dorime第3辑合 ...2 o5 I! u+ b0 M8 r8 p1 }
ninaomu 发表于 2009-7-18 17:45

+ p. _$ l: y- Q" y6 v* p& C- H% j光之唔係更新哂喇咩-.-
" O+ G$ I2 E' p其他果D慢慢啦
' i3 j% H2 z. g! \; s9 s7 {玻璃係唔係你俾片源我?

ngyan1600 发表于 2009-7-18 18:43:21 | 显示全部楼层
老调重弹。。。。) ~6 o4 Z' g; V3 ?
标清台576i将分辨率拉到720P意义不大。。。
  S) Y% I: D1 ?* ?' \: w1600兄又挖一坑:命运守护夜合成版、数码暴龙03合成版、光之美少女-终极之心、四驱兄弟合成版、高达00合成版、夏娜合成版、小樱合成版、dorime第3辑合 ...+ U4 k3 k2 B. [# _$ }
$ c$ r7 v( y4 w( W
其實而家唔係麗音喇...呢個時代都係多聲道喇- y' ^; ?9 o! R" ?/ S; W3 j0 x$ e( b
麗音係以前VCD時代既左右聲道叫法JA

GavinDX 发表于 2009-7-18 19:05:25 | 显示全部楼层
老调重弹。。。。* [6 ^7 L7 N' C* F2 |$ L- G( x( m
标清台576i将分辨率拉到720P意义不大。。。
6 }8 T) y, y) W( {5 j- `2 G1600兄又挖一坑:命运守护夜合成版、数码暴龙03合成版、光之美少女-终极之心、四驱兄弟合成版、高达00合成版、夏娜合成版、小樱合成版、dorime第3辑合 ...: H% D* n& ]( o% s, }/ j6 y

& s$ z' }* s- s: k$ H( C' P& a同感,1600确实挖左好多坑。。。。。。。

ddarcy 发表于 2009-7-18 19:11:18 | 显示全部楼层
老调重弹。。。。
  h1 f/ S; V5 K& U标清台576i将分辨率拉到720P意义不大。。。: z) C; z0 _; B& h9 E6 }
) P/ P" |9 q% b5 P4 g
( T) T5 Y, |$ b0 g# U( D5 w  K
如果系咁, 请问1600大大会不会将以後的录影改番做 576i?
! }$ u1 g4 O- _  y
8 N1 t- \" g5 X) T) L$ F( F因为有成 145 集, 如果每集档案细番 d 既话, . R' P9 ]' g2 h% n+ J) U: |
将来可以唔使刻咁多碟  

alexhus 发表于 2009-7-18 19:15:52 | 显示全部楼层
支持继续更新。。。

ngyan1600 发表于 2009-7-18 19:25:50 | 显示全部楼层
如果系咁, 请问1600大大会不会将以後的录影改番做 576i?- G9 r1 C* k0 Y0 y6 T. d! `' _2 q5 ^

7 q! g5 M+ O6 d/ F9 N6 p因为有成 145 集, 如果每集档案细番 d 既话, + [2 F+ u& q; q' f: ?
将来可以唔使刻咁多碟  
5 c' M$ i# P2 w1 i# j5 z$ rddarcy 发表于 2009-7-18 19:11
4 B2 \+ u7 V3 V* ], _! u' x3 w2 n
下,1200K仲話大?: f( D2 X% E9 }" ~6 ]
就算係壓576,最盡都係1200K,所大小唔會有改變

huang 发表于 2009-7-18 19:40:49 | 显示全部楼层
哩个是好野来喔

ninaomu 发表于 2009-7-18 20:02:03 | 显示全部楼层
其實而家唔係麗音喇...呢個時代都係多聲道喇
, @$ i+ o8 N" ^6 @. P( o麗音係以前VCD時代既左右聲道叫法JA9 y, e2 j0 S3 [. U4 E, X7 z
ngyan1600 发表于 2009-7-18 18:43
. ~) C+ J2 L6 \" |, X, x
多谢1600兄,教路,我又学到嘢了,第日要改称呼为“多声道”# J; K* p4 ?  G" o
光美你哩边仲喺更到30集?

吖c 发表于 2009-7-18 20:15:59 | 显示全部楼层
好嘢~8 v" }& s+ c; j( C( a$ S
請問大傢知浯知道J2會浯會播曬243集啊?; _* y* Q' e7 r' B+ P! s$ W. P' G
2 [- W8 d: ^5 Y6 O7 @! C
俄糸IQ博士嘅超級fans嚟嘎~
2 d+ z  l) P& F1 W; }眞糸好希望佢會播曬243集~